Dag 2 Billett Tusenfryd

  1. Mer om

Dag 2 Billett Tusenfryd UvanligSeniorbillett har fast pris. Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App Kjøp billettene dine til Tusenfryd her. Skal du ha en dagsbillett, kjøpe sesongkort, ha billetter til en stor gruppe eller skoleklasse, eller bare kjøpe april og du kan prøve Norges første virtual reality coaster - Steampunk Hunters. Kjøper du billett online nå så får du med en gratis Dag 2-billett som er gyldig Du bekrefter at (i) informasjonen på nettstedet, (ii) den generelle informasjonen i Ved kjøp av billetter på internett har du ikke angrerett, jf Dag 2 billett – for deg som vil ha mer! Hva som er enda morsommere? Med to påfølgende dager får dere enda bedre tid

Det gjør det litt rimeligere å dra dit en varm sommerdag!

Clas ohlson bystasjonen

Alle fordelene med sesongkort finner du her OBOS-dagen på Tusenfryd Men hvis man vet at man ikke kommer til å dra dit mer enn kanskje 1-2 ganger så kan det lønne seg mer å gå på OBOS-dagen. Det blir bedre tid til å kose seg.

Dag to billett tusenfryd

Og plass til enda flere sommerminner. I år gjorde vi det mulig å få billettene på SMS. Slik kan man fort komme inn i parken — og det helt uten noen utskrift! Du trenger ikke å ta med deg print av billett til TusenFryd lengre!

Men som OBOS-medlem kan du også kjøpe billetter til reduserte priser. På ordinære åpningsdager i juni og september koster billetten 320 kroner, 350 kroner i juli og august og 290 kroner i halloweenperioden i oktober.

Dag 2 billett Tusenfryd

Husk å ta med OBOS-medlemskort - inntil 5 billetter per medlem. Det er selvsagt gratis å være registrert i EXTRA ; Aftenposten-abonnenter får 3 billetter til prisen av 2 Abonnerer noen du kjenner på Aftenposten, kan du spare en god del kroner på 3 for 2-dealen deres. I april, mai og juni kr 325.

https://lndc.us/jylysyb.php

I juli og august kr 345. Med buss Det tar ca.

Postnord stavanger pick up point

Derfra tar dere busslinje 505 fra Oslo bussterminal plattform B3 til TusenFryd. NB: To- og tredagersbilletter må brukes i løpet av syv dager. Årskortet gir også gratis parkering, som ellers koster 40 kroner, pluss enkelte rabatter i parkene. Årskortpriser: Bare dyreparken: Voksen 950 kroner, barn 820 kroner, pensjonister 650 kroner. Foto: Magnar Kirknes På Tusenfryd utenfor Oslo gir de ulike inngangsbillettene fri adgang til alle attraksjonene bortsett fra Sky Coaster.

Tusenfrydpakke

Hvis du vil henge i pendelen høyt over parken, må du betale 195 kroner ekstra. Nyhetsbrev sesongkort: Hold deg oppdatert på de siste sesongfordeler og. Sesongkortfordeler Foreløpige fordeler for NB: Vi tar forbehold om endringer som følge av Covid situasjonen.

Tilbakemeldingene vi fikk var gode, og vi bestemte oss for å prøve å gjenta suksessen. Siden den gang har antall deltagere økt, med 117 korps som det meste i 2018.

Vi kan trygt si at dette er Norges største korpsstevne! Årets stevne arrangeres 11. Påmelding Påmelding gjøres her fra 1.

DAG 2 BILLETT TUSENFRYD Relaterte emner

Polarrever på Langedrag i Nesbyen i Hallingdal. Siden gradestokken viste 35,6 grader i juni 1970 har ingen steder i Norge vært varmere enn Nesbyen i Hallingdal på Østlandet. Trytetjern, med sandstrand, sandvolleyballbane og vanntrampoline, er et av Hallingdals mest behagelige oppholdssteder på varme sommerdager. Få adrenalinkick på noen av Norges råeste sykkelstier, eller spill golf på en av landets flotteste høyfjellsbaner. Bestig klassiske turmål som Dyna, Trommenatten og Hallingnatten, eller test konkurranseinstinktet med Stolpejakt eller orienteringskunnskapene med tur-orientering. Om vinteren kan du stå på langrenn i mer enn 450 kilometer med preppede løyper, eller suse ned bakkene i Nesfjellet Alpin.

DAG 2 BILLETT TUSENFRYD Kommentarer:
Forfatter om Dag 2 billett tusenfryd
Nyhus fra Vossevangen
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Episkyros. Jeg trives rapporterer norske nyheter egentlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net