Peoner Frø

  1. Mer om
Peoner Frø

Peoner Frø StrategierPeoner av frø · For å få best resultat bør frøene sås inne om høsten eller i et fuktig, temperert drivhus, og så sette spirene ut på et skjermet Fyll halve potten med en kompostblanding med like deler hagekompost og skarp sand. Deretter legger du på litt torv. Etter dette har på jord Eller du kan legge et par cm såjord i bunnen av en 10 cm potte, fylle opp med sand, og legge frøene i sandlaget, et par 2m dypt (så de SLIK PLANTER DU BARRØTTER AV PEONER. Peonene vil bli sent til deg på «barrot». Dette betyr bare at jorda har blitt vasket av røttene, noe som gjør planten Tradisjonell og klassisk staude. Få stauder er så imponerende som peonene! Hver plante kan få et dusin stilker med en eller flere kjempestore blomster p

Metoder Langt enklere kan metoden divisjon gartnere å vokse ny peon planter uten langt ventetid periode. Gartnere grave opp eksisterende peon planter og del plante rhizome i stykker, hver inneholder minst ett øye.

Peony, Paeonia

Inntil videre ser det ut som om de klarer seg meget bra inne i drivhuset mitt. Hva fremtiden bringer er nok mer uklart.

Braun series 7 barberhode

Dette er en av de frøsådde peonene som nå spirer godt og har vokst flott siden den ble plantet ut. Det samme gjelder denne her. Bruk ikke torvjord, for den har lett for å bli sur etter noen år, men kompostjord er veldig bra.

Peoner, som kan dyrkes fra frø?

Litt leireblandet jord fungerer også bra. Vann ikke for mye, særlig ikke nye planter, da blir ikke rotsystemet skikkelig utviklet. God drenering er meget viktig, for pioner liker ikke å bli våte på røttene. Bruk gjerne grus eller småstein i bunnen, når du planter pioner, det gir god drenering.

Peony, Paeonia

Sett knoppene på et kjølig sted, for eksempel en garasje, plassert i en åpen papirpose, i flere uker. Som frøene begynner å modnes, vil frøbelgene crack åpne.

https://odertal.info/tabelltrekk-7110.php

Vi har produsert millioner av stauder siden 1916 og frem til i dag. Min far, farfar, oldefar, jeg og min sønn, har solgt stauder i over hundre år. Jeg skriver dette fordi vi har gjort et enormt arbeid med å finne stauder som ikke får sykdommer på noe vis, og som samtidig er flinke.

La minst 7-8 stykker.

Peoner, som kan dyrkes fra frø? shishlov.info

Formen er rund, og skallet er litt elastisk, mykt og glatt til berøring. Størrelse avhengig av karakteren - 5-10 mm. De største frøene i en trelignende pion. Avhengig av arter og varianter av frø av en bestemt utseende er litt annerledes Hvis du kjøper frø i butikken, er det åpenbart at de har ligget der i lang tid, har skallet herdet.

Å spire dem vil bli vanskeligere. Hvis skallet fortsatt er veldig rynket, nekter du å kjøpe.

Spør hvor frøene kommer fra. Jo lenger opprinnelsesstedet er, jo mindre sannsynlig at de vil stige opp. I tillegg er de tilpasset lokale forhold. Tenk om blomstene vil overleve i ditt sted. Boll - video pioner spirende frøene hjem å "jukse" naturen og få god spiring neste vår, frøene ble dyrket i hjemmet forhold ved bruk av kunstig generert temperaturgradient - lagdelingen ved å simulere endring av årstider.

Før å lande på frøene suge i 2-3 dager i pionet overstående vann ved romtemperatur. Enda bedre bruk av denne vekst promoteren de mest populære - Appin, Rostock, fremstilling av en oppløsning i henhold til instruksjonene, eller en sterk løsning av kaliumpermanganat farge bør være rik, som blekk-fiolett. Spesielt gjelder det kjøpt i butikkkopiene med rynket hardt skall og frø av trelignende pioner. For pionet treet før transplantasjonen direkte båret markberedning - noe innskåret faste hylster skrivepapir skarp kniv eller behandles med mykt sandpapir.

Et annet alternativ - å helle dem i en beholder med grov sand eller grus og rist kraftig flere ganger.

Hvordan å vokse peoner fra frø E2R

Stages stratifisering lagdeling i betydelig grad kan øke spiring og overlevelse pioner lagdeling foregår i flere etapper.

Det er viktig å nøye observere tidsrammen og alle anbefalte anbefalinger. Dette skaper: best egnet for frø modning betingelser; er mer sannsynlig å ha rotter; riktig utvikling av frø i frøplanter; riktig vekst av peonebush etter landing i bakken.

Peon er giftig, inneholder irriterende plantesaft. Blomstringstid: slutten av juni. Skjøtsel: Litt kalk og et tynt lag kompost blandes forsiktig i jorda rundt spede vårskudd, ikke inntil.

Pion/peon shishlov.info

Den står da tilnærmet uforstyrret selv om den blir plantet til neste år. Jorda i potta er jeg forsiktig med når jeg tar ut og planter, så jordklumpen forblir hel rundt planten. Det blir spennende å se resultatet Jeg startet med svarte plast-potter til avleggere for ca 15 år siden og er av den formening at dette bør gi et veldig godt resultat Husk å finne informasjon om hvilke herdighet det er på planter du vurderer, når du skal kjøpe noe Silkepeon el.

PEONER FRØ Relaterte emner

Peoner foretrekker et rikt, fuktig, men veldrenert og nøytralt jordsmonn. Plant peonen i sol eller halv-skygge. Peoner trenger minst seks timer sol pr dag. Grav rikelig med kompost inn i bedet før du planter peonen. Tilfør gjerne benmel første året for å gi planten en god start. Kompost, gjerne fersk bør etterfylles i jorda rundt plantene hvert år, så har du gjort det du kan.

PEONER FRØ Kommentarer:
Forfatter om Peoner frø
Bårdsen fra Steinkjer
jeg liker lese om Norge energisk. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Höhlentauchen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net