Dekktest

  1. Mer om
Dekktest

Dekktest Hot spesialSommerdekktesten 2021: Budsjettbombe med historisk dekktest-seier. Skal man unngå de billige dekkene Dekktester - Stor oversikt over de største dekktestene. Nye dekktester sommerdekk og dekktester vinterdekk hvert år For første gang er det et av de rimelige budsjettdekkene som stikker av med seieren i Motors dekktest. Maxxis Premitra HP5 fikk flest poeng Her finner du alle saker som omhandler dekktest. Nokian innrømmer juks i dekktester. Skifte til hjul med vinterdekk Test sommerdekk: Ett billigdekk bør du ikke kjøpe. NAF og Motors store dekktest viser at det er store forskjeller mellom de beste og dårligste

Det beste kompromisset av sikre kjøreegenskaper og godt veigrep på alt slags underlag, kommer med Continental Viking Contact 7. Men det er ikke sikkert at testvinneren er det beste valget for deg. For den som kjører oftest på saltede og våte veier, og sjelden er på snø eller is, har Goodyear det beste dekket.

Om dekktester og trender i markedet

Vi anbefaler minst 3 mm. De dyre dekkene er jevne i toppen, mens billigdekkene dominerer i bunnen. Noen scorer knapt mer enn halvparten av poengene som det de beste dekkene gjør.

Penger spart på dekk, kan bety mange penger tapt dersom dekkets dårlige egenskaper fører til et sammenstøt, sier han. Verst av alle var testens billigste dekk - Goodride R-VH 680 - som faktisk presterte dårligere enn piggfrie vinterdekk i både bremsegrep og sidegrep.

Dekktest: Dunlop SportSmart MK3 invester i godt veigrep

Dekkstøy og pris var eneste pluss i boka. Ikke bare lager de dekk som er egnet til din MC, men de lager også flere forskjellige typer, slik at du kan finne et dekk som passer til akkurat ditt bruk. Problemet er at mange motorsyklister ikke bryr seg nok om hva slags dekk sin MC er utstyrt med. Det kan være at du kjøpte sykkelen brukt og at du kun har sjekket at det er nok spor i dekkene. Men hva er de egentlig egnet best til?

Er dette dekk du kan ta med på en banedag eller langtur?

Dekktester Norgesdekk

Hvor gamle er dekkene? Hvilket merke er det? Er de satt på riktig vei? Jeg husker da jeg kjørte trimmet moped i 16-årsalderen og ble stoppet av politiet. Betjenten klagde på de nedslitte dekkene mine og mente at de ikke var bra nok.

https://lndc.us/wynym.php

Selvfølgelig var jeg ikke enig. Jeg hadde ikke peiling.

Dekktest vinterdekk Dekktest Bridgestone

Det eneste vi brydde oss om var trim-potter. Da jeg senere gikk på kurs for å ta MC-lappen, kan jeg ikke huske at det var mye snakk om dekk.

Les også: Klepp legevakt

Jeg husker at læreren satte sikkerheten i høysetet, men det handlet ikke mye om dekk og godt veigrep. For da jeg først hadde fått lappen og trodde jeg var en trygg motorsyklist, så kjørte jeg tur-retur Oslo—Stavanger på dekk som aldri burde tatt den turen.

Den siste timen eller to på vei hjem kunne man se metalltrådene i bakdekket som absolutt ikke skal kjøres på.

Dekktest Vinterdekk

Etter en telefon til verkstedet fikk jeg streng beskjed om at de dekkene ikke skulle kjøres på i det hele tatt. Foto: Landsail Forskjeller i vektlegging kan være med på å forklare ulikheter i resultatene mellom denne testen og tyske Adacs test, som vi nylig har gjengitt.

Adac, som er NAFs søsterorganisasjon i Tyskland, vektlegger egenskaper på vått med 40 prosent. Sommerdekk brukes ikke på samme måte som vinterdekk, men fremfor alt brukes sommerdekk i andre situasjoner og på et annet underlag.

De sommerdekkene som blir kåret som vinnere er nøye utprøvd etter ulike kriterier, og har ofte blitt testet både på testbaner og på vanlige veier.

Vestnes molde ferje

Hva gjør et dekk til en testvinner?

DEKKTEST Relaterte emner

Bobil på vinterføre: Stor dekktest 24. Testen gikk på testbaner i Ivalo og Tampere i Finland. Her en Bürstner i «toppfart» på vanskelig null-isføre på testbanen i Tampere. Skal du kjøpe vinterdekk til din personbil er det ikke vanskelig å finne gode og troverdige tester som hjelper deg å velge riktig. Men hva med dekk til bobilen?

DEKKTEST Kommentarer:
Rapportert den Dekktest
Bjerkan fra Drammen
jeg elsker studere dokumenter ungdommelig. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Karate.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net