Filosofi Ntnu

  1. Mer om
Filosofi Ntnu

Filosofi Ntnu GrunnleggendeSom bachelorstudent i filosofi ved NTNU velger du mellom studieretning i filosofi med valgfri spesialisering Bachelorprogram 3-årig, Trondheim Det vil også gis nærmere informasjon om linjeforeningen for filosofi (Apeiron) og inndeling i faddergrupper Dragvoll alle 40, 7491 Trondheim, Norway. Den offisielle siden til filosofimiljøet ved NTNU på facebook Er du interessert i filosofi? NTNU tilbyr et årsstudium hvor du får kunnskap og svar på spørsmål om natur, samfunn og menneskets forhold til verden Gjennom studiet av filosofiske problemstillinger fra antikken fram til og med Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap

Emma påpeker at man kan komme med vanskelige eller vonde tematikker, men også hvis man bare trenger å lufte tankene.

Stå vakt om shishlov.info

Det kan være hverdagslige ting, eller temaer som ensomhet, relasjoner, kjærlighetssorg, utfordringer med å bo hjemmefra, og mestring av studiehverdagen. Studietiden er et godt eksempel på en periode preget av mye nytt å forholde seg til, og kanskje den første muligheten for mange til å finne ut hvem man er uavhengig av sine foresatte. Emma tror studenter i dag forventer å kunne velge når det kommer til spørsmål rundt tro- og livssyn. Ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet NTNU utgjør kvinner bare 25 prosent av de ansatte filosofene ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap, viser en opptelling gjort av Klassekampen.

Hvem trenger hvem? Salongen

Teknologien er vår tids fremste samfunnsendrende kraft, og vi vet at nye teknologier reiser stadig nye etiske utfordringer. Vi kan ikke starte diskusjonen om vi vil ha teknologien og det samfunnet den skaper etter at den er ferdig utviklet.

I relasjon: Studentweb ntnu

De etiske og politiske spørsmålene må avdekkes, analyseres og bringes inn i den offentlige debatten tidlig, for å bidra til en god teknologiutvikling, og dermed til en sosialt robust teknologi. Denne type aktivt samarbeid med teknologer dreier seg ikke først og fremst om regulering og kontroll, men om kunnskapsutvikling. En slik normativ refleksjon over samspillet mellom teknologi og samfunn bidrar til økt filosofisk forståelse blant annet av menneskets særegenhet som skapende og sosialt vesen, av etisk og politisk tenkning i det moderne samfunnet, og hvordan samfunn og teknologi samspiller.

Soundboks til salg

Ved å samspille med de medisinske, naturvitenskapelige og teknologiske miljøene, utvikler vi bedre filosofi — samtidig som vi bidrar til en bedre teknologiutvikling. I høst vil det bli lyst ut fem nye filosofistillinger ved NTNU. Lie er professor ved Universitetet i Oslo og ser den samme overvekten av mannlige studenter og forelesere på filosofistudiet der.

Svaret er nei, fastslår styrelederen. Han er likevel optimistisk med tanke på prosessen videre for å oppnå mer kjønnsbalanse på fagfeltet.

Filosofisk kvalitet: Berømmelse eller selvstendig bedømmelse? Morgenbladet

Her er mitt råd at hver student må lage sin egen struktur. Finn en daglig rytme, sett frister for deg selv og følg opp disse. Å lære seg å være strukturert vil få positive konsekvenser senere også. Mange jobber som akademikere får er svært selvstendige, så dette er også en forberedelse til yrkeslivet.

Til eksamen: Les oppgaveteksten!

Om filosofi, shishlov.info og følelsen av å være et atom

Det høres ut som et helt idiotisk råd, men det kan rett og slett ikke sies for ofte. Det dreier seg om å finne ut hva det spørres om og hva oppgaven ikke er om, slik at du ikke skriver deg helt vekk og i realiteten svarer på en annen oppgave.

https://lndc.us/raqahiju.php

Det kan fort resultere i stryk. Hans Olav Lahlum holdt i våres en gjesteforelesning her på NTNU hvor han avsluttet med sine ti beste råd for å prestere godt på en eksamen.

Har du lest dette? Book rom ntnu

Hans første råd var: «Les oppgaven». Hans andre: «Les oppgaven en gang til». Og jeg har et råd til: Skriv pent! Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning.

Sammenlikning av norsk og amerikansk doktorgrad

Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten. Side- og tjenestefunksjonalitet Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder.

FILOSOFI NTNU Relaterte emner

Filolosofistudent Alexandra Esdaile mener det er alvorlig dersom jobbsjansene hennes er mindre. Foto: Marita Solheim — Vi trenger kvinnelige rollemodeller I vår ble det utlyst ti nye stillinger ved institutt for filosofi og religionsvitenskap, hvor samtlige ble tildelt menn. Det har blitt møtt med sterk kritikk. Publisert onsdag 25. Ifølge Khrono, som først omtalte saken, var det opprinnelig innstilt en kvinne til én av stillingene, men hun takket nei og stillingen gikk til en mann. Det var snakk om to førsteamanuensisstillingene og åtte universitetslektorstillinger i filosofi.

Filosofi Ntnu
FILOSOFI NTNU Kommentarer:
Rapportert den Filosofi ntnu
Mathisen fra Kirkenes
jeg liker lese om Norge jovialt. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Kartenhaus.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net