Nettskjema Uio

  1. Mer om
Nettskjema Uio

Nettskjema Uio Låse oppContent [hide]

Nettskjema kan brukes av studenter og ansatte ved UiO og andre institusjoner som har avtale om bruk can be used for simple questionnaires, sign up forms and multiple choice; can be used for collecting sensitive data; a high degree of security and privacy Nettskjema er Norges sikreste og mest brukte datainnsamlingsverktøy. Bruken strekker seg fra forskning til administrative oppgaver som påmeldinger Svaring på skjemaer kan gjøres fra mobiltelefoner og nettbrett. Nettskjema har også mottak for levering av svar fra mobil-apper utviklet ved UiO Nettskjema (UiO) er en løsning som tilbyr en sikker innsamling av både røde og gule data gjennom lydopptak eller spørreundersøkelser

Hjelp og brukerstøtte Universitetet i Oslo leverer brukerstøtte til nettskjemaløsningen. UiO har gode nettsider for brukere av løsningen.

Man kan også kontakte kundestøtte gjennom nettskjema usit. Pmeldingsfunksjon ny! Egen nettside med informasjon, opplæring og innloggingsportal Innlogging til Nettskjema.

Hull i ørene barn piercing

Løsningen anbefales for små og mellomstore prosjekter med lav kompleksitet, som ønsker noe enkelt, men brukervennlig. Løsningen er ikke web-basert, og data lagres lokalt. Forskningsstøtte har ikke noen support av løsningen men har laget en enkel bruker-veiledning. For mer informasjon, se Epidata.

Innsamling av persondata og sensitive data på Universitetet i Oslo

OUS har godkjent bruk av Epidata til lagring av data i mindre lokale kvalitetsregistre under 300 pasienter og begrenset varighet inntil 3 år gitt at data lagres pseudonymisert og kodelisten lagres i Medinsight kodelisteregister. Stien e legges i køen slik at vedlegg og pdf kan lastes opp i ePhorte. Datafelter hentes ut av json-filen og legges i prosessen sin kø i Blue Prism.

Dekkevne maling

Neste prosess går gjennom køen og importerer hver studentklage ePhorte. Nettskjema er da "mediator". Se rutine for aktivering av Nettskjemaer mot TSD.

https://lndc.us/hejuxy.php

NETTSKJEMA UIO Relaterte emner

Visninger: Transkript 1 Evaluering av bachelorprogrammet i sosiologi vår 2017 Rapport - Nettskjema Page 1 of Rapport fra «Evaluering av bachelorprogrammet i sosiologi vår 2017» Innhentede svar pr. Din tilbakemelding er en viktig del av dette arbeidet, og vi håper du kan ta deg tid til å svare på denne evalueringen av studieprogrammet. Undersøkelsen er helt anonym. Hvilket semester startet du på bachelorprogrammet? Lite program i fadderuken, som gjorde det vanskelig å bli kjent med medstudentene Veldig bra Studiestart var for meg veldig grei, jeg hadde ikke mulighet til å delta på alt under fadderuken pga jobbsituasjon akkurat da, men fadderne mine var flinke og tok ofte kontakt slik at jeg ble med på mye likevel. Jeg ble ikke kjent med så mange utenom faddergruppa mi, for vi var ofte adskilt. Jeg deltok ikke i hele fadderuken, men det jeg deltok i, far fint.

Nettskjema Uio
NETTSKJEMA UIO Kommentarer:
Redaktør på Nettskjema uio
Sollie fra Lillehammer
Les gjerne min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Puzzles. jeg elsker lese om Norge sunt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net