Frøland Flis

  1. Mer om

Frøland Flis SikreFrøland Badmarked - Frøland Flismarked, Haugesund, Norway. 828 likes · 5 talking about this · 25 were here. Frøland Flis og Badmarked er en stor flis og Hos Norfloor Haugesund finner du alt du trenger til ditt bad - vi har alt fra baderomsmøbler til fliser til veggen og gulvet Det er nesten på sin plass å hilse med et “ciao” når vi entrer butikken til Frøland Flis & Bad på Raglamyr i Haugesund Followers, 187 Following, 288 Posts - See Instagram photos and videos from Frøland Flis og Bad Juridisk navn: FRØLAND FLISMARKED; Org nr: 987 174 137; Bedr nr: 972 113 123; Selskapsform: Underavdelinger; Tidl. navn: NORFLOOR HAUGESUND FRØLAND FLISMA

Om arbeidsgiveren Frøland Flis og Bad AS er en stor flis og baderomsbutikk over to etasjer med flotte utstillinger. Butikken ligger på Raglamyr og tilbyr besøkende god hjelp med egne interiørkonsulenter, Rørleggere og flisleggere.

Vi har gjort et grundig grunnarbeid, for deretter bygge stein på stein. Det er jo ofte kantstein og belegningsstein som er kostbart, men på smart vis kan du skape en flott hage uten å legge ut flere hundre tusen kroner. Kjell Oles hagetips 2: Ikke bare tenk firkantede områder i hagen. Spill på lag med terrenget, og skap avrundinger og sirkler som skaper en flott helhet. I stedet for dyr belegningsstein, tenk at du kan bruke singel og få fine uteplasser med det. Jeg har flere slike felt med singel, og vil når økonomien tillater det en gang, gå over til enten fliser eller belegningsstein.

En hage for alle Med fire barn fra tre til ni år nytter det ikke å ha alt perfekt utenfor. Det er lov hos oss, for vi vil ikke ha en utstillingshage, men et sted hvor alle trives. På den store lekeplassen nedenfor huset går dyrene våre fritt, og holder vegetasjonen nede.

Denne terrassen fikser du helt på egenhånd

Utslitte lekeapparater, som vi har fått fra utrangerte lekeplasser, har med litt maling fått nytt liv. For barnas del har vi også anlagt en fin hytte av piltre, som vi stadig gjør tettere ved å sette ut flere stiklinger på våren og fletter greinene inn i hverandre.

En gammel garasje, som burde vært revet, har i stedet fått leve videre. Med en nydelig, stor klematis var inngangen til garasjen dekket av blomster, men den tøffe vinteren tok knekken på det vakre blikkfanget. Men en ny klematis er på gang. Den ene, slitne veggen på garasjen er blitt en lun levegg til en flott hagestue, som er bygd opp mot en gammel, flott steinmur.

Kjell Oles hagetips 3: Som anleggsgartner graver vi opp mange planter, som eierne bare vil kaste. Men jeg tenker gjenbruk, og ofte tåler en plante å flyttes på. I april vil det være smart å få avleggere fra stauder, og på den måten få gratis blomster. Legg inn noen besøk hos gode venner, og del med hverandre. Har du noen planter som har vokst over seg, kan det være smart å skjære de helt ned.

https://odertal.info/nykasiqe.php

Så kan du forme dem når de kommer opp igjen. Populær til bading En badestamp med vedfyring har blitt gravd litt ned i terrenget og er mye i bruk. Kjell Oles hagetips 4: Vil du dekke en stygg vegg med klatreplanter? Vi har brukt et armerings nett på en stygg vegg hos oss.

Norfloor Haugesund Frøland Flis og Bad AS i byen Haugesund

Det er en lettvint og rimelig løsning for å skape et flott blikkfang. Idyllen på Lier forsterkes av flere forskjellige dyr som går på beite i nærheten. Helt utrolig er det å treffe to vakre lamaer, et søtt lite esel, en overvektig liten ponni, en hest, kuer, sauer og kaniner.

Flere ale lam har fått mye kjærlighet, og snart håper vi at en liten lama blir født. Selvsagt er det travelt når vi begge jobber fulltid og fire barn, men vi lever virkelig ut drømmen. På Lier gjør vi det stadig litt bedre og bedre rundt oss, og satser på at vi får det godt her livet ut, sier ekteparet. Kjell Oles hagetips 5: En markise på veggen mot sør har skapt et flott uterom som vi bruker masse.

Natursteinsflis

Jeg fant en brukt med elektrisk motor på finn. Den trenger litt vedlikehold snart, men er til stor glede for oss.

De slipper inn godt med naturlig lys, og skaper en flott helhet i designet. En plassbygd trapp slynger seg oppover bak vinduene og skaper en flott bonuseffekt.

Norfloor Haugesund Fliser, bad, baderomsmøbler, tilbehør og verktøy

Særlig praktisk når sommerkveldene skal nytes ute. E n h e l t s p e s i e l l fasade, med et stort, unikt speil, skaper en drøm av et hus. Et hus som fortjener mye oppmerksomhet og skiller seg ut fra mengden. For å skape et særegent uttrykk, vurderte vi forskjellige materialvalg på fasaden mot vest. Først vurderte jeg detaljer i gull? Noe tilfeldig kom jeg over bilder av et hus i ørkenen utenfor Texas som hadde flater av speil på fasaden. Det gjorde valget enkelt, og jeg synes vi har fått en utrolig kul løsning, sier Elisabeth Weltzien til Bolyst.

Smedasundet 1 En ny standard leiligheter på kanten av sjøen og sentrum

F u n k s j o n e lt f u n k i s h u s Ekteparet har ikke bare tenkt på designet, men fått et utrolig praktisk hus. Uttrykket funkis, kommer fra en retning innen moderne arkitektur kalt funksjonalisme. Stilen kjennetegnes av store flater, linjer og geometriske former. Noe som igjen gir store muligheter for kreative og praktiske planløsninger. Et hjem hvor vi kan bo lenge, og hvor barn vokser til ungdom og fortsatt har god plass. Huset med et totalt areal på cirka 300 kvadratmeter er delt inn i forskjellige soner.

I andre etasje har barna sin egen avdeling, med fire store soverom, baderom, loftstue og utgang til en stor og sikker takterrasse. Vi har et stort soverom, med walk-in-closet og eget bad. I tredje etasje har de en loftstue med god utsikt, med utgang til en stor takterrasse med flott utsikt i alle retninger.

Utenfor kjøkkenet, som har en bred skyvedør, har vi en overbygd, stor terrasse, som blir mye brukt, selv på dager uten solskinn.

Enkeltpersonforetak skatt

Noe av det vi er mest fornøyd med, er et eget garderoberom i tilknytning til inngangspartiet. En skyvedør gjør det enkelt å lukke rommet når du får uventede, hyggelige gjester på besøk. Vaskerommet, med inngang fra garasjen, er stort og praktisk. Her koser jeg meg nesten litt for mye, sier Elisabeth med et smil. I k k e h e lt i m å l Med stor interesse for design og interiør overlater hun ingenting til tilfeldighetene.

Bildene ligger fortsatt i eskene, og jeg går sakte fram for å finne de beste løsningene. Nå ser Norfloor-forhandleren med over 32 års fartstid, frem til å oppfylle baderomsdrømmer og vakre interiører for haugalendinger i lang tid fremover. Tekst og foto: Liv Alsaker Sande — En kan si mye om året 2020, men for oss i Frøland Flis og Bad har det heldigvis vært et godt år som gjør at vi tar med oss mange spennende oppdrag inn i 2021, sier Terje Frøland, gründeren som startet baderoms- og flisebutikken i 1988.

Først med lokaler på Bakarøy før han i 1998 flyttet inn i eget bygg på Raglamyr. Nå har 61-åringen latt sønnen Jonas Frøland ta del i ansvaret å ta butikken inn i fremtiden. Baderom fra Badeva Med Badeva på laget har vi i Odd Hansen en grundig, dyktig og erfaren underleverandør som sikrer at innflytterne i Smedasundet 1 får dager med både gode første og siste inntrykk.

Badeva vil i Smedasundet 1 levere baderommenes innredning, møblement og stå for sikker montering. Italiensk for nyinnflyttede Odd Hansen og underleverandør Frøland Flis gir deg en enestående anledning til å skreddersy ditt bad i Smedasundet 1. En ting du må huske på når flisene skal hvile på plattformer i hjørnene i stedet for å være støpt ned i bakken, er at du trenger kraftigere fliser.

Flisene importerer vi direkte og holder på den måten kostnadene nede, sier Frøland. Han nevner spesielt merket Floor Gres, et av flere Florim-merker, som spennende for det norske markedet. Når det gjelder økonomi kommer du bedre utav hele jobben med å bruke plattformsystemet og 20 millimetersfliser enn å bruke lim, fug og 10 millimetersfliser.

https://lndc.us/2092.php

En flis er ikke en flis, det er store forskjeller mellom de forskjellige produsentene, forskjeller som er vanskelige for vanlige kunder å merke seg. Flisene fra Floor Gres er laget av en blanding av porselen og granitt, og er noe av det hardeste du får tak i. De har nesten ikke porer, så rengjøringen blir en lek.

FRØLAND FLIS Relaterte emner

Ansettelsesform Fast Vi søker etter en blid, motivert og kreativ kollega som ønsker å utvikle bedriften i en positiv retning. Stillingen krever en utadvendt person som ønsker kundekontakt og gir alt for å imøtekomme kundens ønsker og behov. Kandidaten må kunne snakke flytende Norsk, Dansk eller svensk både skriftlig og muntlig. Vi er ikke så mange ansatte så arbeidsoppgavene er veldig varierte, noe som gjør arbeidsdagen spennende og ikke minst utfordrende! Arbeidsoppgaven omhandler: kundebehandling i butikk og lager Ansvar for kundebehandling Proff Dette vil si håndverkere innen Mur og Flis eller andre entreprenører som behandler harde byggematerialer. Oppsøkende prosjektselger Ansvar for lager Pakking til prosjekt, kundebehandling, logistikk Innkjøp Salg av Fliser og byggematerialer innen mur og flis i butikk Alt kan læres om motivasjonen er tilstede, men om du har erfaring fra mur og flisfaget fra før av er dette selvfølgelig positivt. Vi vett at erfaring selger!

FRØLAND FLIS Kommentarer:
Forfatter om Frøland flis
Holmen fra Drammen
jeg liker lese bøker jovialt. Bla gjennom min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Hundesport.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net