Angelina Jordan Bestemor

  1. Mer om
Angelina Jordan Bestemor

Angelina Jordan Bestemor SensasjonellAngelina Jordan er bare åtte år, men har allerede sjarmert en hel nasjon. NÆRT FORHOLD: Bestemor Mery Zamani skjønte to hjerter som var illustrert av Angelina Jordans bestemor Mery Zamani. Angelina Jordan lager sine egne sanger, og har flere kanaler på YouTube Angelina: – Ja, de vet det nok nå. Min beste venninnen Sofie sa til meg at hun ønsket seg boken min i julepresang For tre år siden flyttet 14 år gamle Angelina Jordan fra Oslo til Los Angeles. De har hun nemlig designet selv sammen med sin bestemor I 2014 fortalte Jordans mor, Sara Astar (36), til «God morgen Norge» at dattera begynte å synge da hun var svært ung

Det er lite som tyder på at Weeden nærmer seg 80 år. Han holder et heseblesende tempo, skriver selvbiografi, komponerer, reiser, spiller på festivaler, øver, er i studio for å forberede to plater. Det var den norske gitaristen Magny Wentzel som fikk ham hit i 1971 etter et møte i Spania. Hun spurte om jeg hadde lyst til å spille i Norge. Egentlig skulle jeg tilbake til USA. Det ble det ikke noe av.

Spansk ordbok

Jeg ble med denne vakre damen som sang så fint, forteller Weeden. Magny Wentzel fikk ham inn på Club 7 i Oslo.

Oh no, there's been an error

Der hadde han jazzworkshops om formiddagen, jamsesession om kvelden. På 70-tallet kunne du leve av musikken. Det var en fin tid. Norge trenger en ny Club 7. At den er borte, er forferdelig, sier Weeden. Han var også aktiv både utøvende musiker og instruktør over hele landet på 70- og 80-tallet. Finalen er nå neste utfordring.

Angelina Jordan

Om hun tror hun har noen sjanser der? Jeg tror heller man kan stille det spørsmålet. Hvem som helst du kan tenke på er interessert.

Du vil kanskje like: Sogn og fjordane kart

Det høres ut som man er høy på pæra, men hun kan på en måte velge og vrake. Så får vi tenke på hva som er riktig og legge en god langsiktig plan, sier onkel og manager Michael Astar til TV 2.

Selv forteller Angelina at hun skriver låter hver dag. Bjarte Hjelmeland sa han ville løpt ut og stemt på henne dersom han ikke hadde vært dommer i Norske talenter.

Handlekurv

Den siste plassen i finalen sto mellom Viva og Michael Thomas Haug. Det var Viva som stakk av med den siste finalebilletten. Dette skulle passe bra sammen med Opepgård Janitsjar! Angelines talenter gikk viralt på YouTube og hun har vært med i People magazine, Time og mange andre nyheter rundt om i verden.

Hun er kjent i flere land over verden. I september 2014 fremførte hun «Fly me to the moon» på The view.

Jordan, Angelina

Det er ingen hemmelighet at det ble mye trykk og oppmerksomhet rundt den unge jenta da hun vant talentkonkurransen for seks år siden, og i det samme intervjuet fortalte Astar at dattera er glad i det hun gjør.

Barbeint på scenen Et av Jordans varemerker har vært at hun står barbeint på scenen.

https://lndc.us/telenor-yng.php

Da boka «Mellom to hjerter», som Jordan selv har skrevet, ble gitt ut for fem år siden, forklarte hun hvorfor. Det er for øvrig Jordans bestemor, kunstner Mery Zamani 58, som sto for illustrasjonene i boka fra 2015.

ANGELINA JORDAN BESTEMOR Relaterte emner

Hun konsentrerte seg om klassisk jazz, som for eksempel « Gloomy Sunday» og « Fly Me to the Moon». Det tok ikke lang tid før hun ble globalt kjent via YouTube, og nyhetsmagasin som for eksempel People, [4] og Time [5] [6] skrev artikler om henne. Hun sang Louis Armstrongs klassiker « What a wonderful world». I 2015 ble det utgitt en bok med navnet Mellom to hjerter som var illustrert av Angelina Jordans bestemor Mery Zamani. Boken forteller Angelina Jordans historie der hun møter en fattig, foreldreløs jente i Asia som hun gir bort skoene sine til. Til gjengjeld lover den foreldreløse jenta å alltid be for Angelina. Boken er basert på en sann historie og forklarer hvorfor Angelina Jordan pleier å opptre barføtt.

Angelina Jordan Bestemor
ANGELINA JORDAN BESTEMOR Kommentarer:
Forfatter på Angelina jordan bestemor
Reitan fra Bergen
Les også min andre innlegg. jeg er tent på Reiten. Jeg har lyst rapporterer norske nyheter unødvendig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net