Tønes

  1. Mer om
Tønes

Tønes Bli medlemFrank Tønnesen, best kjent under artistnavnet Tønes, er en norsk visesanger, gitarist og låtskriver fra Sokndal. Han ga ut sitt første album, Rett te håves, i 1996 og har gitt ut totalt ni album og fem EP-er april 1972), best kjent under artistnavnet Tønes, er en norsk visesanger, gitarist og låtskriver fra Sokndal. Han ga ut sitt første album, Rett te håves, i Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere og tekstforfattere Listen to Tønes on Spotify. Artist · 29.1K monthly listeners Explore releases from Tønes at Discogs. Shop for Vinyl, CDs and more from Tønes at the Discogs Marketplace

Ingen parkering ved gruvebygningene, uten spesiell tillatelse.

Kulturpris til Tønes

Alle oppfordres til å parkere ved Knaben Camping, ved Knaben leirskole og nede ved Sanden. Parkeringsplassene vil bli skiltet.

https://lndc.us/gywyfig.php

Tønes er mer opp i dagen, og slik er også filmen, som et streif innom en artist der han befinner seg, enten på et landsens bedehus omgjort til konsertlokale for anledningen sammen med kollega Erlend Aasland, eller et hogg innom Songdalstrand Kulturhotell der han har holdt det som trygt kan kalles alternative revyer for å slippe unna julebordspilling i Stavanger.

Her gir han oss nok et glimt fra en norsk artists hverdagsutfordringer.

Tønes Next Concert Setlist tour dates

Les portrettet med Tønes: En ny dag truer Tønes kommer fra punken, og innimellom, som i scenene fra Sogndalstrand, kommer det ekko av den også i filmen. Generelt fortelles den litt på samme måte som Tønes bygger tekstene sine. I 2019 var det premiere på André Løynings dokumentar Tønes — utsolgt på grendehuset. Det er lett å glemme hvordan ting var og hvordan ting kan bli.

Fiskebutikk tønsberg

Det er vel ikke så mange som har opplevd noe lignende, i hvert fall ikke i min generasjon. Det kommer til å sette spor, sier Tønnesen. Føler stor frihet Også det nye albumet byr på hverdagsbetraktninger på Hauadialekt.

Har du lest dette? Sas radisson blu gardermoen

Tønes er kjent for å gi stemme til det vanlige og hverdagslige og viser det store i det små. Sist gang holdt vi litt igjen og skulle ikke ha med så mye forskjellig.

Tønes i Kilden

Vi gjør det slik: Det er spiseplikt for alle som ønsker å nyte alkohol under konserten. Mat og drikke kan kun bestilles gjennom ORDR. Etter et par hundre sider er man imidlertid forsynt, men da gjenstår fortsatt over hundre sider.

Lengden er romanens største svakhet, men i korte etapper er dette god lesning. Og som Tønes selv sier - det er lite som slår en god hverdag! Tønes har begått nokså mange sanger. Ni album, fem ep-er og en single. Mye å velge fra, altså. Og kanskje noe som ikke er fullt så kjent.

TØNES Relaterte emner

De fleste forbinder Tønes med humoristiske sanger som «Fluene» og «Eg går å legge meg», men Tønes har mange lag og det ligger alltid et alvor bak. Og i teaterkonserten TØNES blir hans låter og tekster tolket på snedig vis hvor både den lett gjenkjennelige humor, men også mørkere og mer eksistensielle undertoner er med. Her fremmes det underfundige, det hverdagslige, det komiske og litt triste, for TØNES er en hyllest til det jordnære, musikken, tekstene og kunstneren bak. Det er skuespiller og regissør Anders Dale som sammen med kapellmester Anders Brunvær Hauge tar Frank Tønnesens underfundigheter til teaterscenen. I Tønes tar vi utgangspunkt i universet til Tønes og lar sangene fortelle selv. Sangene har alt det vi leter etter i kunsten, og står på egne bein. Eller et sted i mellom.

Tønes
TØNES Kommentarer:
Rapportert den Tønes
Hauge fra Stavanger
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Schlagstock wirbeln. jeg elsker lese bøker lat.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net