Sykkelrulle

  1. Mer om
Sykkelrulle

Sykkelrulle RaskVi har i over et tiår vært Norges største forhandler av sykkelruller og vi har alle de mest populære modellene fra de største og mest anerkjente merkene; Tacx Sammenlign pris på sykkelrulle. Vi hjelper deg å velge blant 35 varer. Se beste pris fra over 550 butikker Et enormt utvalg sykkelruller fra anerkjente merker som Elite, Tacx og Wahoo! Vi har til alle ønsker og behov Kjøp en sykkelrulle som gjør det mulig å sykle hjemme, i din egen stue. Noen sykkelruller tilbyr kan kobles til mobilen innendørs, rulle, sykkelcomputer, sykkelrulle, trening

WATTMÅLING Jeg skulle likt å se at BKOOL lot deg definere en treningsøkt eller session utfra watt, ikke bare distanse eller tid, slik at man kan legge opp til gode og kontrollerte intervalløkter der man produserer samme watt uavhengig av kadens klikk her for forklaring av «ergo mode». Det går dessverre ikke; man er avhengig av å holde et øye med watten selv.

Er man vant med enkle ruller er dette standard prosedyre, men er man vant med top-end ruller blir dette en nedtur.

Hormonplaster og vekt

Kontra ruller med magnetisk motsand gir dette mer realistisk feedback. Se flere bilder Se siste pris Kickr Snap har alt en syklist trenger Selv om denne sykkelrullen heter Snap, kommer denne som høyt opp i vår best i test vurdering. Mange eksperter anbefaler denne sykkelrulla fordi man kan gjøre alt dra sprint til intervalltrening på den.

Den er en eldre modell og er derfor billigere enn modellene over. Om du vil ha det nyeste nye bør derfor ikke kjøpe denne. Er ellers et godt alternativ for de som vil ha en litt rimeligere modell.

Knyttet til Wahoo Fitness kan man måle puls, fart, kadens og distanse for å finne forbedringer eller utfordringer. Selv om den ikke er like frittstående som en balanserulle, så får syklisten mye for pengene her. Dette er en svært stillegående sykkelrulle med mange fordeler.

Se flere bilder Se siste pris Tacx blue matic En sykkelrulle trainer som fungerer bra for nybegynnere og yngre syklister som vil komme trene innendørs. Er også et ok alternativ for viderekomne som bare vil "rulle" innendørs en gang i blant uten forventinger om voldsom motstand. Magnetmotstand opp til 700watt - til sammenligning har toppmodellene tre ganger så mye maks motstand.

Test av BKOOL sykkelrulle SYKKELERIK

Til tross for det simulererer den lettere terreng bra og gir gode treningsøkter. Husk at rommet du velger bør ha god ventilasjon. Du vil helst sitte nært et åpent vindu. Sitter du i et lite rom vil luften bli tett av Co2 ganske fort, selv om rommet oppfattes som kaldt. Prisnivået spenner fra helt enkle, manuelle ruller hvor du justerer motstanden med en vaier, til såkalte «smart-ruller» som du både kan koble til- og styre med telefon, nettbrett eller datamaskin.

Om du vil ha smartrulle, balanserulle eller en tradisjonell rulle er opp til deg.

Sykkelrulle BASIC

Programvaren virket litt skjør. En rekke eldre versjoner av tilleggsprogrammer måtte installeres for at den skulle spille. Vi fikk ikke programvaren til å virke på Windows 7 og programvaren virker visstnok heller ikke på 64 bits versjoner av Vista eller XP.

Overfølsom styreenhet Kadensmåleren festet på krankarmen og spesial rulledekk.

https://odertal.info/norske-sangere.php

Tacx Fortuis Multiplayer Foto: Jan Thoresen De første øktene ble det mye fokus på styringen som gikk ut over effekten. Tacx Fortius Multimplayer følger nemlig med på hvordan du styrer, og det er svært vanskelig å holde seg på veien. Problemet er at styringen er svært følsom og motstanden er urealistisk liten. Når du sykler ute, svinger du knapt på styret, mye gjøres bare ved å flytte vekt. Tacx har valgt å være litt for realistiske med styresensoren, og små utslag gjør dermed at du raskt vingler til skogs helt uten kontroll.

Jeg valgte til slutt å slå av hele styrefunksjonen, og opplevde en umiddelbar økning i treningseffekten. Pris Sykkelruller får du i alle priser fra tusen kroner for de billigste til over tjue tusen for de dyreste. FE-C gjør at enhetene snakker med hverandre. Dette krever at både rulle og computer støtter denne protokollen. Det kan være gode nyheter for deg som allerede har en noenlunde ny rulle.

Dette kan vi gjøre mens vi av stormen» Bladet Sykkel

Hva betyr det at du kan styre rulla fra computeren? Det betyr at du kan laste inn en tur du allerede har på computeren og trene hjemme på en simulert utgave av runden. Det inkluderer flater, moter og unnabakker. Kjører dragene med puls opp mot terskel min terskel er rundt 180- 185. Prøver da å ligge rundt 180 største delen av draget, finne flyt og rytme. Rullene har innebygd kraftmåler som viser hvor mye watt du til en hver tid klarer å tråkke. Teknologien førte til også utvikling av spesifikke treningsprogrammer.

I Zwift, som er programmet Nygård har på Ipaden, kan du enten sykle ritt, følge faste treninger eller lage dine egne treningsprogram.

Sykkelrulle test Se våre anbefalinger

På skjermen ser du deg selv og syklistene du sykler mot. Kommer du til en motbakke, blir motstanden i rulla tynge, og motsatt i nedoverbakkene.

Har du lest dette? Buss til tjøme fra oslo

Sykler du mye, får du tilgang til kulere virtuelt utstyr, som drakter, hjul og sykler. Foto: Anders Minge Tren variert Sykkelekspert og tidligere proff, Mads Kaggestad mener utviklingen er spennende, men at brukerne ikke må la seg rive for mye med av konkurranseelementet. Du kommer raskt i bra form, men før eller senere blir du overtrent. Men ingen kan nekte deg å bruke sykkelen hjemme, da på rulle eller spinning.

SYKKELRULLE Relaterte emner

Er du på jakt etter en sykkelrulle men usikker på hvilken som passer for deg? Da er du kommet til riktig sted. En sykkelrulle er et svært oppfinnsomt hjelpemiddel alle syklister bare må ha for å kunne sykle året rundt. Sykkelrulla festes til sykkelen, slik at motstanden kan justeres og en kan sykle innendørs, på din vanlig sykkel. Har du liten plass hjemme? Da kan du finne plass for en sykkelrulle uansett. Det tar nemlig ikke mer plass enn en kurv med brukte sykkelklær.

SYKKELRULLE Kommentarer:
Forfatter på Sykkelrulle
Pettersson fra Bergen
Jeg nyter lese tegneserier plagsomt. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Boule.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net