Sinsen Tannlege

  1. Mer om
Sinsen Tannlege

Sinsen Tannlege LønnsomVelkommen til Tannlegene på Sinsen. Vi tilbyr undersøkelse til kun 595kr. Våre tannleger er spesieliert på behandling av tannlegeskrekk På vår tannklinikk er vi fire tannleger og en tannhelsesekretær. Alle tannlegene hos oss er utdannet i Norge Når du kommer til oss, blir du møtt av en meget hyggelig klinikk med to behandlingsrom. Vårt team består av to tannleger, en tannpleier og en sekretær som Tannlegene på Sinsen, Oslo, Norge. 753 liker dette · 6 snakker om dette · 45 har vært her. Tannlegene på Sinsen - Alt av moderne tannbehandling Vårt team består av to tannleger, en tannpleier og en sekretær som tar hånd om deg og din tannhelse.Vi tar oss mer enn gjerne tid til ekstra omsorg for

Min opplevelse med henne var meget bra, og jeg ser frem til å komme tilbake. Ikke bare følte jeg meg trygg og ivaretatt, men jeg fikk også flere tips og teknikker om hvordan jeg passer bedre på tennene mine.

Tannlegene på Sinsen

Vil virkelig anbefale Amrit og tannlegene på Sinsen til mine venner og bekjente! Hun var veldig rolig og det virket som at hun og sekretæren passet veldig godt på meg.

Pent ålesund

St Alltid like hyggelig å møte en blid tannlege, som Erik dyktig og flink. To Dyktig tannlege og tannlege sekretær. Tok seg god tid og ga informasjon. Jeg følte meg trygg og i gode hender. Det var fint fordi jeg fikk forklaring underveis i prosessen hva som foregikk, noe som ikke alle tannleger gjør, så selv om jeg ikke har tannlegeskrekk følte jeg meg beroliget, dette kan være stedet om du i utgangspunktet har tannlegeskrekk. Ikke så verst pris heller, eller ja, tannlegepriser er høye da, men.

https://odertal.info/609-1.php

Effektivt og fleksible tider, kan både velge kvelds og tidlige timer. Hyggelig resepsjon, lett å ringe.

Velkommen til oss på Sinsen Tannhelse

Hvis du har tannlegeskrekk, trenger du virkelig ikke å være redd, våre behandlere har lang erfaring med pasienter i slike situasjoner, og vi vektlegger at det skal føles behagelig å trygt å komme til oss.

Vår tannklinikk ligger i Linderudsletta 13, i samme bygg som Joker, nærmeste holdeplass for buss og t-bane er Veitvet stasjon Hva er åpningstidene hos TannlegeTeam Linderud?

Våre åpningstider er Mandag-Fredag 08:00-19:00 og Lørdager 10:00-15:00. Her er noen av dem: Forsiktig bruk av instrumenter Full bedøvelse, beroligende medisin eller narkose Vi venter med å behandle deg til bedøvelsen virker Vi stopper behandlingen om du ønsker det Vi forklarer deg steg for steg hva vi gjør Samtaleterapi Mulighet for å ta med en venn Du kan ha beroliggende musikk på øret Estetiske behandlinger Clear Tannlegesenter tilbyr en rekke estetiske tannbehandlinger av høyeste kvalitet.

Vårt team av tannleger sitter på mye faglig kunnskap, og sørger for at dine tenner får den beste behandlingen som finnes. Vi benytter oss blant annet av moderne utstyr til kosmetiske tannbehandlinger av høy kvalitet. Eksempler på behandlinger er blant annet fjerning av brune flekker med "airflow", fjerning av tannstein med ultralyd, tannbleking, usynlig tannregulering og mer.

Les mer Hvor holder vi til? Og det er ikke noe galt i å vokse opp i blokk, sier 79-åringen, som senere skulle bli arkitekt, med funkishus som sitt spesialområde. Sinsen vokste fram som boligområde i årene 1935—1939, da ble det bygget 45 frittliggende lamellblokker i fire-fem etasjer, med til sammen 2. I blokka hvor Per-Erling vokste opp var det 48 leiligheter. De lekte for seg selv, og vi skulle helst ikke bli sett sammen med dem.

Gummistøvler dame

Tilbakemeldinger fra våre pasienter på Løren Et smil sier mer enn tusen ord! Ingenting gleder oss mer på vår tannklinkk enn fornøyde pasienter. Dette for å skape et hyggelig og tillitsfullt samarbeid med deg som pasient.

Smil Tannlegesenter — verdens hyggeligste tannleger.

Tannlegene på Sinsen, Oslo, Oslo, Norge

Fortsett Ønsker du å holde deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev. If you are a human, ignore this field Send. Velkommen til Tannlegene på Sinsen!

Oslo kommunale tannhelsetjeneste

Våre pasienter har har gått hos oss i generasjoner og fått et livslangt forhold til våre tannleger i Oslo. I våre lokaler her i Oslo vil du alltid merke den gode stemningen og latteren som smitter over på pasientene. Vårt mål er å skape trygge og hyggelige omgivelser for deg som pasient, hvor vi kan ivareta din tannhelse og gi deg det smilet du fortjener.

Tannlegeskrekk — Moderne og smertefri behandling Tannlege Oslo — Tannlegene på Sinsen ligger et steinkast unna Oslo sentrum og hos oss finner du 4 dyktige og hyggelige tannleger og en tannhelsesekretær.

SINSEN TANNLEGE Relaterte emner

Nyheter Gutta som herja på Oslo øst Da forfatter Per-Erling Johnsen 79 vokste opp på Sinsen på 50-tallet, var epleslang og skyting med sprettert det mest kriminelle de gjorde. Utvid Spill av 1 av 5 Å kaste på stikka med femøringer var et populært tidsfordriv på 50-, 60- og 70-tallet. Det gikk utover de rivaliserende gutta på Torshov. Det gikk bra helt til en nagle kom i ulage, og en av Torshovgutta fikk naglen spikra inn i panna. Det ble sjukebil og hele spetakkelet. Etter dette gikk ryktet fort, at den slags ammunisjon ikke var bra, og det ble lagt vekk.

Sinsen Tannlege
SINSEN TANNLEGE Kommentarer:
Rapportert den Sinsen tannlege
Norheim fra Lillehammer
Jeg trives lese bøker kjært. Se min andre nyheter. En av mine hobbyer er Antiquitäten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net