Show Atle Antonsen Og Bård Tufte Johansen

  1. Mer om
Show Atle Antonsen Og Bård Tufte Johansen

Show Atle Antonsen Og Bård Tufte Johansen HøyestChat Noir - OSLOAtle Antonsen og Bård Tufte Johansen: 12 GODE RÅD. Få eller ingen ledige billetter. Finn billetterChat Noir - OSLO Atle Antonsen og Bård Personalised ads and content, ad and content measurement, audience insights and product development. List of Partners (vendors Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen – 12 GODE RÅD *Fra to menn med lav utdanning Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen, begge helt uten plagsom utdanning, deler sine aller beste og mest praktiske råd i standup-showet «12 gode råd» – til Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen. Feelgood & IStage presenterer. 12 gode råd – fra to menn med lav utdanning

Showet har begeistret anmelderne, og flere av landets største aviser har trillet treningkast fem. Det er ingen tvil om at publikum vil ha råd fra to middelaldrende menn uten utdanning.

Selv om vi hadde trua har dette gått over all forventning.

Atle Antonsen Bård Tufte Johansen

Om det er rådene som trekker eller det at det er sjeldent noen med lav utdanning slår på stortromma vet jeg ikke. Nytt på nytt-verten har fullført videregående og skal ha jobbet to år som støvsugerselger før han startet i NRK på 1990-tallet, ifølge Wikipedia.

https://lndc.us/metallica-telenor-arena-2017.php

Det er veldig stas, særlig hvis det er på litt høyere nivå enn bør man kjøre over Siljan når man skal til Skien. Du blir verdsatt for en eller annen kompetanse.

UTSOLGT! Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen: 12 GODE RÅD TicketCo

Begge er tryggheten selv når de improviserer med stakkarne på første rad. Innledningsvis mye og personlig om å være i langvarige forhold, som begge er, heri opptatt de håndfaste resultatene av disse forholdene — barn.

Du vil kanskje like: Terje sporsem show

Antonsen, om det faktum at vi lager stadig færre av dem her i landet: «Da tenker jeg at barn må gå litt i seg sjæl». Og der er vi nå, sier Atle Antonsen. Det blir selvsagt mye humor fordi det er et standup-show, men målet er at det også skal være noe sant, forteller de to.

Så fulgte vi ikke skikkelig med, og plutselig var billettprisen 1000 kroner. Da kan det ikke gå bra.

Bård Tufte Johansen

Informasjon om forestillingen: 12 gode råd — fra to menn med lav utdanning Publikumssuksessen ruller videre! Antonsen og Tufte får det altså til å høres ut som sjargongen dem imellom blir til på stedet.

Bohus sidebord

Dette handler mye om den berømte timingen som avgjør om et utfall høres bra ut eller ikke. Det ser til og med virkelig ut som de to har det morsomt selv, der de står. Andre får se hvordan de har det etter de rundt 80 forestillingene som er satt opp i løpet av året.

SHOW ATLE ANTONSEN OG BÅRD TUFTE JOHANSEN Relaterte emner

Etter å ha bikket en viss alder, kall den gjerne «50», slutter Mann å ta inn ny kunnskap og informasjon, og ønsker i stedet å ustanselig dele med seg av den han allerede har, uavhengig av hvor mangelfull den måtte være. Når aldrende menn forteller hverandre om hva de har holdt på med i det siste, ligger det som regel en oppfordring bak: Dette gjør jeg. Så det bør du gjøre også. De konkrete rådene det annonseres med — 12 i tallet — fremstår imidlertid som nokså ulne i denne forestillingen, som i bunn og grunn er et dobbelt standupshow, komplett med minimal scenografi, om ting og temaer i tiden — samt en del erfaringer fra to halvveis levde liv. Da er det godt at det er to av landets ypperste komikere som står for moroa.

SHOW ATLE ANTONSEN OG BÅRD TUFTE JOHANSEN Kommentarer:
Redaktør på Show atle antonsen og bård tufte johansen
Ahmad fra Svolvær
Anmeldelse min andre innlegg. jeg liker Hybrid-Carom-Pocket-Spiele. jeg er glad i lese romaner enormt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net