Transformers De Beseirede Slår Tilbake

  1. Mer om
Transformers De Beseirede Slår Tilbake

Transformers De Beseirede Slår Tilbake Siste sjanseContent [hide]

Transformers: De beseirede slår tilbake er en amerikansk sciencefiction-actionfilm fra 2009, regissert av Michael Bay. Den er oppfølgeren til Transformers fra 2007 og blir derfor også referert til som «Transformers 2» eller «Transformers II Transformers: De beseirede slår tilbake (originaltittel: Transformers: Revenge of the Fallen) er en amerikansk sciencefiction-actionfilm fra Den har flere sekvenser som Lei og se filmen Transformers: De beseirede slår tilbake med Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro Når Sam Witwicky får vite sannheten om Transformers? urgamle opprinnelse må han akseptere sin skjebne og legge collegeplanene på hyllen og heller hjelpe

Men denne filmen er for mye av alt. Jeg kjente at konsentrasjonen begynte å glippe etter de første 90 minuttene. Hjernen ble nummen og sløvet av Michael Bays digitale kanonade av filmatiske leketøy.

Transformers. De beseirede slår tilbake. DVD. Eventyrhuset

Artikkelen er over 12 år gammel Den er som en to timer og tjuesju minutter lang reklamefilm for leketøy. Usigelig trøttende. Det er en del av det her også, men det mest overraskende ved «De beseirede slår tilbake» er at den er så ujevnt skrevet og til tider så pratsom, at helheten blir mye dårligere enn summen av enkeltdelene. Som i årets utgave av Terminator handler det om mennesker i kamp mot roboter.

https://odertal.info/mabih.php

Når en av bertene på skolen attpåtil viser seg å være en slem fembot, er det klart at kaoset bryter løs og at skolelivet ikke blir helt slik som Sam hadde tenkt seg.

Med Transformers 2 - De beseirede slår tilbake har regissør Michael Bay laget en oppfølgerfilm av den klassiske sorten.

https://odertal.info/1188.php

Det vil si at man henter fram og lesser på med det publikum likte i eneren. Frittalende — Det kan være frigjørende å lese intervjuene dine fordi du er så frittalende, men er det ting du angrer på at du har sagt?

Eller kommer du til å angre på din åpenhet med pressen når du blir eldre? Det er noe jeg sliter med.

Søkeresultat

Jeg føler at jeg har de beste intensjoner når jeg gjør disse intervjuene og snakker som jeg gjør. Og det er uheldig når journalister velger å bevisst vri på meningen bak ordene mine, sier hun stille. Likevel, enkelte av robotene ser tøffe ut og det er artig å se de denge løs på hverandre. Som sagt, godt håndtverk. Det ligger mye potensial i historien som sådan, men dette er en actionfilm og det er de store slagene som får dominere.

Slagene, og bildene av Decepticons' forsterkninger som ankommer jorda som meteoritter og lander på skyskrapere og i ørkenen.

Koldtbord horten

TRANSFORMERS DE BESEIREDE SLÅR TILBAKE Relaterte emner

Shia LaBeouf, Megan Fox, Rainn Wilson, John Turturro Oppfølgeren til den første Transformers-filmen er så spekket med digital teknologi at jeg var rimelig sliten etter nesten to og en halv time med biler og gravemaskiner og motorsykler og SUV-er. Tekst: I løpet av øyeblikk skapte de seg om til monstre som enten sloss mot jordboerne eller skiftet side og forsvarte jordboerne. Filmen har 11-årsgrense, og selv om det går ganske voldsomt for seg, er det ikke så mye blod og knuste kropper på nært hold, som avanserte lego- eller teknofigurer av megaformat. En liten fordel er det nok å ha sett forløperen, men vi som ikke fikk den med oss, klarer ganske fort å komme inn i historien. Vi får et kort tilbakeblikk innledningsvis, nærmere bestemt 17. To år har gått siden den unge Sam Witwicky Shia LaBeouf reddet universet under krigen mellom de to ulike robottypene. Nå skal han på college, og humoren i hans teite foreldre treffer nok bedre hjemmepublikummet amerikanerne enn oss som jeg i dette tilfellet for sikkerhets skyld bør begrense til undertegnede.

TRANSFORMERS DE BESEIREDE SLÅR TILBAKE Kommentarer:
Forfatter på Transformers de beseirede slår tilbake
Antonsen fra Kaupanger
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Vollbohr-Zielgewehr. jeg liker rapporterer norske nyheter eiendommelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net