Polight Kursmål

  1. Mer om
Polight Kursmål

Polight Kursmål nedlastingFølg kursbildet, nyheter, teknisk analyse og børsmeldinger for POLIGHT. POLIGHT PLT (Oslo Børs) (NOK) Kursmål (median poLight ASA - poLight leverer en ny type autofokuslinse som «replikerer» det Det fundamentale i poLight - et forsøk på forklaring Jeg vil ikke si noe om mitt kursmål for poLight, men kommer jeg med en påstand om finansavisen.no › nyheter › borsoppdatering › 20 29 › kameralinsepr Produsenten av kameralinser poLight faller tosifret på børs etter DNB Markets kutter kursmålet igjen i småsparerfavoritten Nel

Jeg har nå gravd så mye i patenter, selskaper og tekniske analyser at jeg tar det litt for gitt at Tlens blir en etablert standard i smartbriller og til dels i under-screen-camera. Derav min optimisme. Håper dette var til nytte, kommenter gjerne om det er noe som er glemt eller virker helt absurd.

Oppdaterer her: Det skjer ting hele veien, og poLight har vunnet enda en kontrakt i enda et nytt segment. TLens er integrert i industrialprodukt innen MachineVision. Dette er enda et nytt milliardmarked som åpnes.

https://odertal.info/norvegia-lett.php

Kontrakten er ikke så stor, men nå er den tekniske løsningen bygd, så da er veien lagt klar. Også innen consumer er det kommet ny designwin, denne gangen i konferanseutstyr. Maxhub har integrert TLens i webkamera, og dette er deres toppmodell.

Et par deltakere på Shareville har testet produktet, og det skal være svært hurtig på å fokusere med god kvalitet. Innen smartphone er det gjort store framskritt.

Flatt På Oslo Børs Oljeprisen Falt Økonominyhetene podcast

TLens er designet inn i en konkret smarttelefon, og denne skal utgis senere i 2021, eller tidlig i 2022. Senest Q4 skal de starte å levere, så det er litt usikkert om de starter leveranser allerede i Q3. WTI-oljen er opp 0,75 prosent og omsettes for 72,89 dollar per fat. Bevegelser Teknologiselskapet poLight dundrer ned over 24 prosent og topper taperlisten. Alternativer Hva gjør du nå? Jeg foreslår at du ser på Google nyheter eller Feedly. Sistnevnte lar deg legge inn dine egne kilder, så du kan bygge opp din egen "Mylder", til en viss grad.

Dette er ment bare som et supplement, og fyll gjerne på mer her. Aller først: forskjell mellom vcm og tunable lenses. Vcm er voice-coil-motor. Dagens kamera funker ved at en motor flytter på linser for å få til fokusering. Det er omtrent som når man bruker et forstørrelsesglass for å se på ting, man flytter det frem og tilbake. Denne teknologien er relativt treg, bruker mye strøm, koster mye penger, osv.

Tunable lenses er linser som ikke trenger å flyttes. Man setter på strøm på en linse slik at den endrer form.

Kameralinseprodusent stuper tosifret på børs Finansavisen

Da får samme fokuseffekt som om man flytter linser. For å se fremtidsvyene vi snakker om her så må man forstå dette. I dag er absolutt ALLE kamera i smarttelefoner, overvåkningskamera, droner, biler osv. Jeg vil ikke si noe om mitt kursmål for poLight, men kommer jeg med en påstand om at jeg tror kursen er for eksempel 1000 om et par år så vil det være noen som nikker anerkjennende og noen som tenker at det har rablet helt for meg.

Dette kommer av at det er vanskelig å formidle hvor stort marked poLight egentlig jobber inn mot. Det er milliarder av linser som selges årlig. Skulle nå Tlens bli foretrukket av noen av produsentene av smarttelefon, smartbrille, overvåkningskamera, droner, actionkamera, automobil osv så vil vi garantert se store salgstall. Skulle for eksempel Xiaomi byttet ut alle kamera de har, i absolutt alt, så ville vi sikkert sett nær en milliard Tlens. Det skal vi ikke ha forhåpninger om med det første.

https://odertal.info/3346.php

Men velger nå kun 1 produsent Tlens i en stor modell så ser vi fort noen timillioner med Tlens sendt av gårde. Da er plutselig regnestykkene på forum realistiske. Sannsynligheten for at Tlens får innpass i en slik stor modell er umulig å angi. Det eneste vi vet sikkert er at sannsynligheten har økt MYE med modulvendorens ønske om å lage en større Tlens. Jeg har nå gravd så mye i patenter, selskaper og tekniske analyser at jeg tar det litt for gitt at Tlens blir en etablert standard i smartbriller og til dels i under-screen-camera.

Det at poLight fikk selveste Honeywell som kunde her er større enn vi i Norge antakelog forstår. Det er et av verdens største selskaper innen teknologi, og har grener inn i det meste. Det at scan-engine med Tlens selges som markedets beste, null delay i distanser 10-2000 cm er helt rått.

Yr no rauland

Denne scanengine er solgt inn i minst 6 ulike konkurerende scannere fra andre selskaper i tillegg til Honeywells egne. Dette kommer vi til å høre mer om fremover! Disse er ikke kommersialiserte enda. Det betyr at det ikke finnes noen standard for om man bruker vcm, liquid eller Tlens som teknologi.

Baard Schumann er blitt investor og SATSer foreløpig på tre aksjer

Her stiller derfor Tlens meget sterkt! De er med fra starten og starter likt med de andre. Da velges den beste teknologien fra starten. Her er Isaksen tydelig på at Tlens allerede har en sterk posisjon og er i ferd med å bli inkludert i noen tidlige produkter.

POLIGHT KURSMÅL Relaterte emner

Den ledende indeksen steg forsiktig den første dagen i uken, til tross for et kraftig fall i oljeprisen. Samtidig steg Polight -aksjen etter en ny ordre. Her ender Equinor pluss 0,01 prosent, Rec Silicon pluss 7,88 prosent og Yara pluss 0,61 prosent som Børsens mest omsatte aksjer. Totalt var det imidlertid en økning på rundt en prosent forrige uke som helhet. Polight mottar en ny kjøpsordre etter et fall på aksjemarkedet Polight -innsatsen ender opp med 13,76 prosent og skiller seg ut blant dagens vinneraksjer på Børsen.

POLIGHT KURSMÅL Kommentarer:
Forfatter på Polight kursmål
Bjørnstad fra Kristiansand
jeg liker lese om Norge fryktelig. Les gjerne min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Flatternnüsse.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net