Aftenposten Sommerjobb

  1. Mer om
Aftenposten Sommerjobb

Aftenposten Sommerjobb GarantiStartsiden for jobb og karriere i Norge. Nå ser, lytter, føler, deler og spiller du Aftenposten også. Dine leservaner endrer seg KarriereStart.no - Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.Startsiden for jobb og karriere i Norge Har hun lov til å søke jobb mens hun er sykmeldt? Det er viktig at hun vet én ting, ifølge jobbeksperten. KARRIERE / / For abonnenter Du finner 19 ledige stillinger med søkeordet "aftenposten" på FINN Jobb. Søk blant alle typer jobber i hele Norge Søk etter Aftenposten-jobber i Oslo. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 19.100+ jobbtilbud i

Eneste i gjengen med sommerjobb kampen større enn noen gang

Vi leter ikke etter en tradisjonell videofotograf. Du håndterer stillbilder like naturlig som video. Våre videojournalister jobber i stor grad selvstendig med egensaker som kan være hovedoppslag på Aftenposten.

https://odertal.info/2154-1.php

Det er viktig å jobbe systematisk med egne ideer og være godt kjent med videotrender og visuell historiefortelling på nett. Materialet må demonstrere videofoto og redigering.

Videojournalister må ha bilsertifikat.

Nå får du hjelp til å tilby sommerjobb!

Har du ytterligere spørsmål om stillingene eller ønsker å registrere din søknad, trykk Publisering Publisering søker frontsjefer til digitaldesken og redigerere til papirdesken. Du er innlogget som Vi finner ikke et aktivt abonnement på din bruker. Ikke riktig bruker? Jeg føler at jeg er i litt ukjent farvann, men er veldig glad for at jeg får prøvd meg, forteller 21-åringen. Hun synes det er kjempespennende å ha muligheten til å jobbe for to redaksjoner.

Har du lest dette? Brannmann sam aftenposten

Fordelene er at man får prøvd seg litt forskjellig, blir kjent med litt ulike redaksjoner. Johansen har deltatt på akademiet samtidig som hun er førsteårs journalistikkstudent ved Oslo Met. Dette kommer oppå en lengre trend med færre ledige sommer- og deltidsjobber for unge og ufaglærte og tøffere konkurranse om de ledige jobbene.

Biola mot luft i magen

Summen er en veldig vanskelig situasjon for dem som sårt trenger arbeidserfaring. Regjeringen har derfor foreslått en helt ny sommerjobbordning for å hjelpe unge som sliter med å få en fot innenfor i arbeidslivet.

Herder kryssord

Ordningen skal forvaltes av Nav og gis som et tilskudd på inntil 75 prosent av lønnskostnader til arbeidsgivere som tilbyr en sommerjobb til unge med bistandsbehov. Arbeidsmarkedet for nyutdannede er krevende, og selv om Marthe ikke har kjent det direkte på kroppen selv enda, er hun forberedt på hva som kan møte henne når jakten etter fast jobb når hun er ferdigutdannet begynner.

Jeg forbereder meg på at det kan bli hardt, selv om min bransje kanskje ikke er berørt på lik måte som andre. Det kan være at jeg er heldig der. Det ligger mye stress rundt det å skulle få seg jobb, men som regel ordner det seg heldigvis, om man gjør alt det man kan gjøre.

38 Aftenposten jobber

Da jeg etter journalisthøgskolen tok mastergraden i russlandsstudier, hadde jeg tilnærmet full jobb i Aftenposten samtidig — så det var litt stridt, forteller hun. Gjennom Aftenposten har hun fått sjansen til å bruke kompetansen sin i praktisk yrkeshverdag — ikke minst gjennom reportasjereiser til Ukraina i 2014 og 2015, til Maidan-plassen i Kiev og til Øst-Ukraina, da verdens øyne var rettet mot de dramatiske begivenhetene.

Jeg er opptatt av å lære og av å utvikle meg, og begge deler får jeg her. Du er innlogget som Vi finner ikke et aktivt abonnement på din bruker. Ikke riktig bruker?

AFTENPOSTEN SOMMERJOBB Relaterte emner

Nylig fullførte hun Klassekampen-akademiet, og sikret seg sommerjobb i utenriksavdelingen i avisen. Samtidig har hun sommerjobb i Aftenpostens Oslo-redaksjon. Like etter fikk hun tilbud om jobb som redaksjonsassistent i Aftenposten. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har blitt sluppet inn i varmen, men har egentlig veldig lite erfaring. Jeg føler at jeg er i litt ukjent farvann, men er veldig glad for at jeg får prøvd meg, forteller 21-åringen.

AFTENPOSTEN SOMMERJOBB Kommentarer:
Forfatter om Aftenposten sommerjobb
Kristoffersen fra Rørvik
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Fahrradpolo. jeg er glad i lese om Norge gjespende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net