Eva Lie Design

  1. Mer om

Eva Lie Design KjempegodEva Lie har 30 års erfaring innen design av bunad, oslobunad og festdrakt/fantasistakk til dame, mann og barn. Kvalitet, individualitet og eksklusivitet k Followers, 299 Following, 562 Posts - See Instagram photos and videos from Eva Lie Design En fantasistakk koster cirka mellom 25.000 og 50.000 kroner. Eva har designet en fantasidrakt til kronprinsesse Mette-Marit, mens kronprins Eva Lie Design, Oslo, Norge. 3 387 liker dette · 3 snakker om dette · 40 har vært her. Eva Lie Design, kjent for sine stakker og drakter, er norsk design Eva Lie Design, Oslo, Norway. 3388 likes · 2 talking about this · 40 were here. Eva Lie Design, kjent for sine stakker og drakter, er norsk design og

Universiteter og høgskoler har en viktig jobb med å formidle kunnskap som er til å stole på, og som skal anvendes for å bygge et bærekraftig og godt samfunn framover. Fakta Nye rektorer eller i nye åremål i løpet av 2021 Margareth Hagen, Universitetet i Bergen, rykket opp som rektor 7.

Astrid Kvalbein, Norges musikkhøgskole, fra 1.

Eva Lie Design AS

Det har ikke vært veldig morsomt å ha studenter som vi ikke gi får gitt det tilbudet vi ønsker de skal få, selv om jeg er utrolig imponert over hva staben vår har klart å få til under de strenge forhold vi har levd under.

Folkedrakt i vår tid Orfeus Forlag er både historien om en designer, om det historiske bakteppet for våre populære bunader og folkedrakter og om hva deres popularitet betyr i et bærekraftperspektiv. Sammen med jubileumsdrakten for Oslo er Romeriksbunaden bestselgeren hos Heimen. Ellers har Eva Lie designet noen drakter til jubileet.

https://lndc.us/7030.php

Les mer om avisens og. Norges Hundreårsdrakt Da Norge skulle feire 100 år som selvstendig nasjon, var det ikke noe overordnet komité som skulle godkjenne produkter som ønsket å bidra til markeringen; så Eva Lie tok selv initiativ til å lage en Hundreårsdrakt.

Har du lest dette? Maria mena familie

Denne gangen ønsket hun mer vågale farger og mer bunadspreg. Hvis man i sammenheng med Jubileumsdrakten kan si at Lie tok bydrakten ut til naturen og bygda, gjorde hun omvendt her og tok bygda og naturen inn til byen.

Inspirasjonen hentet hun først og fremst fra arkitektur i Homansbyen og Jugendstilen — den rådende stilepoken rundt 1905. Bortsett fra jubileumsbunaden er ikke draktene ekte bunader. Fløyelsbelter, chiffonskjorter og paljettliv er bare noen av detaljene hun legger til når hun utformer designene.

Eva Lie Design as Videregående opplæring

Selv kaller hun dem fantasidrakter. Men med det kreative motehjertet mitt så synes jeg det så utrolig spennende ut å kunne utvikle et eget unikt design. Jeg ble inspirert av å se at det var mulig, og fikk rett og slett lyst til å lage min egen fantasistakk.

Cbd kapslar

Hun har fått sin fantasistakk designet hos Eva Lie, og har selv tatt del i hele designprosessen fra idé til ferdig produkt. Det er i utgangspunktet ikke et typisk forklestoff, men et mykt sjal som jeg så liggende i studioet til Eva Lie, og som jeg ble helt forelsket i.

Eva Lie Design AS

Stakk er et begrep som kan brukes om både bunad og festdrakt. Det er mange som ikke har bunad og som velger å bruke kjole eller en pen dress.

https://odertal.info/lofavr-innboforsikring.php

Ideen til stoffene i bunaden er hentet fra Hjula Veveri på Sagene etter mønster av gamle tekstiler. I samarbeide med gullsmed og designer Elise Thiis Evensen, ble smykkene til Jubileumsdrakten spesiallaget, og er i rent sølv.

EVA LIE DESIGN Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

EVA LIE DESIGN Kommentarer:
Forfatter på Eva lie design
Ahmad fra Skien
Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg er tent på Scheibe ausweichen. jeg er glad i lese romaner vennlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net