Tissetrakt

  1. Mer om
Tissetrakt

Tissetrakt BegrensetNår naturen kaller, er det genialt med lettvinte løsninger. Vi har testet tre forskjellige tissetrakter for tur LadyP er en fast, men bøyelig tissetrakt for damer som gjør at du trygt kan stå og tisse. Ypperlig når du er på tur Helsekontrollen (TV 2): Vi har testet tissetrakter - produktet som kan endre kvinners toaletthverdag Se beste pris på LadyP Tissetrakt. Les tester og omtaler før du kjøper GoGirl er en smart tissetrakt i myk silikon for aktive jenter. Bruk den på vinteren når det er skikkelig kaldt eller på festivaler og leir med litt slapt

Restlager. Bud ønskes!! shishlov.info

Bare det å stå og tisse, for det er ikke kroppen vant til, sier Skare. Alle traktene kan kjøpes på nett.

https://odertal.info/4705-1.php

Det krever nok bare nok øving for å få det til, sier Reiten til Helsekontrollen. Det er snakk om et produkt som ikke koster mye penger, men som vil gjøre dobesøk betydelig enklere for kvinner.

Pakke: LADYp tissetrakt gavesett 3 (velg farge)

Vi fremmer derfor et forslag til anskaffelse, sier major Knut Hummelvoll som er seksjonssjef ved Forsvarets vinterskole.

Forsvarets forum har vært i kontaktet med Hans Meisingset, som er kommunikasjonssjef i FLO, og spurt om tissetrakt kan være aktuelt som del av soldatutrustningen. FLO er involvert i disse prosessene, men først og fremst for å gi innspill knyttet til vedlikehold og etterforsyning.

https://lndc.us/bursdag-dikt.php

LadyP® passer også perfekt for kvinner som av ulike årsaker ikke kan sitte og tisse. Grunner til dette kan være hofte- eller kneoperasjon, graviditet og bekkenproblemer, behov for rullestol, overvekt eller når man har brukket beinet.

pStyle Tissetrakt BLÅ

Med LadyP® Extention forlenges tissetrakten med et rør som gir en mer nøyaktig stråle. Da trenger du bare å åpne smekken e slik som gutta, og du kan dermed tisse stående. Et lite tips er å øve et par ganger på det slik at du unngår uhell i felt.

Har du lest dette? Billige togbilletter europa

Du vet aldri når du er uheldig og søler litt. Og nei - det renner ikke over.

Mundo deportivo

Denne lille forlengeren har blitt et fast inventar på min pakkeliste, i hvert fall på turer hvor jeg vet det blir kaldt, eller turer hvor jeg må ha på seler av ulike slag. Det er en nokså billig investering 199kr for å gjøre turen litt mer komfortabel.

Når det er sagt passer det sikkert ikke for alle, så det kan være greit å tenke om behovet for å tisse stående i det hele tatt er der.

TISSETRAKT Relaterte emner

Del på epost Se for deg at du er på vinterøvelse i de innerste skoger i nord. Du er godt påkledd, ute er det kanskje mange minusgrader og sur vind. Er du mann, vet du hva du skal gjøre. Det er bare å gå litt unna, løfte ut snoppen og la det stå til. Er du derimot kvinne, vet du nok også hva du skal gjøre.

Tissetrakt
TISSETRAKT Kommentarer:
Forfatter på Tissetrakt
Nordhagen fra Vossevangen
Jeg trives utforske norske bøker nervøst. Les også min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Treffsicherheit.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net