Dvergschnauzer Sort Sølv

  1. Mer om
Dvergschnauzer Sort Sølv

Dvergschnauzer Sort Sølv SpesialtilbudDvergschnauzer Liten, kraftig, mer tettbygd enn slank, strihåret hunderase av tysk opprinnelse. Elegant og en forminsket utgave av en schnauzer, men uten dvergpreg. Den minste av schnauzervariantene Sort/sølv er sammen med salt/pepper de vanligste fargeutgavene i Norge. Pelsen trenger å bli nappet noen ganger i året. Om man bruker maskin for å klippe pelsen Dvergschnauzer er en lærenem rase med masse integritet Størrelse og utseende: Dvergschnauzeren kommer i fargevariantene hvit, deretter følger salt / pepper, sort / sølv og sort. Rasen er en forminsket kopi av Denne gjengen sort sølv dvergschnauzere er 10 dager gamle i dag,etter Maja (Olinus Nightingale) og Ludde (Melinazin Deadly Drive

Grå stær og nedsatt tåreproduksjon sees også.

shishlov.info: kennel noxeema

Vær obs på vekten, hunden har lett for å legge på seg. Trening Dvergschnausere er lette å trene hvis du begynner å trene dem i ung alder.

https://odertal.info/3582-1.php

De er ganske inteligente hunder. Men skal du trene de er viktig med korte intervaller og med god stimulans.

Dvergschnauzer sort/silver

Rasen kan utvikle seg til å bli sta og tregere til å lære, men rasen er likevel glad i å lære nye ting, så lenge du viser tålmodighet til det. Dette kan variere noe fra hund til hund. Lyst til å vite mer om rasen? NKK anbefaler alle å ta kontakt med raseklubben for de raser de er interesserte i.

Sykdommen kan skyldes svikt i skjoldbruskkjertelen eller feil i hjernens signaler ift produksjon av Tyroxin. Hypotyreose er ikke noe stort problem på rasen, men må taes hensyn til i avl. Syke individer skal ALDRI brukes i avl og man bør ikke parre to individer der begge har slektninger med sykdommen.

Rasestandard dvergschnauzer.

Sykdommen er vanskelig og diagnostisere ettersom hunder kan ha midlertidig lavt Tyroxinnivå avhengig av trening, fôring, kjønnshormoner, medikasjon bl. Symptomer på Hypotyreose: Nedstemthet — lite aktiv både fysisk og psykisk Uforklarlig vektøkning Dårligere pels og hud kvalitet — ofte tørr og flassende med symmetriske håravfall. Økt pigmentering av huden og tykkere hud. Reproduksjonsproblemer — dårligere kjønnsdrift hos hannhunder og uregelmessig eller manglende løpetid hos tisper.

Bryst: Moderat bredt, ovalt tverrsnitt. Rekker til albuene. Danner en vakker buet linje med brystkassen. Hale: Naturlig medfødt. Helhetsinntrykk: Skråstillte sett fra siden, parallelle sett bakfra.

Mineegenandeler no

Lår: Moderat lange, brede og med kraftig muskulatur. Knær: Verken inn- eller utoverdreide Underlår: Lange og kraftige, senete, går over i en kraftig hase. Hase: Utpreget vinklete, kraftige. Stabile, verken inn eller utoverdreide.

Du vil kanskje like: Fyri resort hemsedal

Den strie pelsen skal trimmes 4 ganger årlig for å kunne støte fra seg skitt og fuktighet. I tillegg trengs børsting hver uke.

Dverg snauzer valp

Utstillingshunden trimmes oftere. Nedenfor kan du lese om det som er aktuelt innen de forskjellige arenaene. Klikk deg gjerne inn på nyheter og bloggen for å lese mer!

DVERGSCHNAUZER SORT SØLV Relaterte emner

Det arbeid vi legger i rasens avlsstrategi vil påvirke fremtidens dvergschnauzere i stor grad. Det er derfor viktig at vi har en nøye og vel planlagt utvikling og avl av den rasen vi har tatt ansvaret for. For at alle oppdrettere, valpekjøpere, hundeeiere og interesserte skal vite hvilket utseende og gemytt et individ av rasen skal ha, har vi en rasestandard å støtte oss til Vedlegg 1. Den beskriver i detalj hvordan enhver hund av rasen skal se ut og fungere. Ansvaret for rasens fremtid ligger først og fremst hos oppdretteren, og hos eieren av avls hanhunden. For å ta de rette beslutninger behøves kunnskaper om standard, helse og gemytt, både på tispe og hanhund. En bør også ha god kunnskap om avl.

DVERGSCHNAUZER SORT SØLV Kommentarer:
Redaktør på Dvergschnauzer sort sølv
Adolfsen fra Sarpsborg
Jeg nyter lese om Norge i morgen. Les gjerne min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Flohmarkt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net