Volkswagen Touran

  1. Mer om
Volkswagen Touran

Volkswagen Touran FristVolkswagen Touran er en svært fleksibel bil med 7-seter, stor bagasjeplass og plass til tre barneseter. Familiebilen er komfortabel og trygg Du finner 411 Volkswagen Touran under Biler til salgs på FINN Bil. Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Norge VW Touran har i Norge vært tilgjengelige med følgende motorer: 1.2 TSI Bensin Har du en Volkswagen Touran? Basert på 90 vurderinger Biler som Opel Zafira, Chrysler Voyager og VW Touran solgte i bøtter og spann. Volkswagen kom godt i gang med første generasjon Touran

Antall gir7 gir Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent. De er litt sterkere enn dagens motorer, men forbruket er redusert, blant annet fordi vekten er kuttet med over 60 kilo. Det betyr at den minste bensinmotoren ifølge VW bruker 0,54 liter på mila, mens dieselmotoren kommer så lavt som 0,44. VW Touran er konstruert mer for komfortabel fremfart enn for svingende gleder. Særlig de brå ujevnhetene slår i bilen, og ved ujevnheter i sving stepper også bilen litt til siden.

VW Touran: Moderne og lekker

Det er en god del lavfrekvent vei- og hjulstøy i bilen, noe det virker som om det store volumet i bilen forsterker - det oppleves nesten som å sitte i en basskasse. Men den oppleves som svært ryddig og forutsigbar på veien.

Bilen har forventet utstyr, som ESP og mange kollisjonsputer, som standard. Testbilens Highline-utstyrspakke gir også adapptive bixenonlykter og parkeringssensor bak. I tillegg er den utstyrt med parkeringsassistenten, som ved hjelp av sensorer hjelper deg til å parkere i en luke som bare er bittelitt lengre enn bilen. Det er imponerende for en såpass stor, sterk, rommelig og kantete bil.

Derfor selger VW Touran i bøtter og spann

I Norge er 7-seter standard for nye Touran, og familiebilen har et svært fleksibelt plasskonsept med et romslig og intelligent interiør.

Det er tre individuelle seter i andre rad og to seter i tredje rad. På den måten rommer Touran både familie og venner uten problemer.

Storebror båt

I tillegg får du enkelt plass til tre barneseter i bredden i denne romslige familiebilen. Med Touran har du stor bagasjeplass, ettersom den har et romslig bagasjerom på tross av bilens kompakte ytre mål. Uansett om du skal gjøre storinnkjøp eller dra på ferie med hele familien, har du rikelig med plass i bagasjerommet. De to bakerste setene kan lett felles ned i gulvet for å skape ekstra stor bagasjeplass, slik at bagasjerommet blir på hele 633 liter.

Den nye Touran er en forvandlingens mester.

Se dette: Molasses norsk

Du kan enkelt legge ned setene slik at du enten har plass til seks små og store passasjerer eller mye bagasje. Familiebilen er også veldig sikker for barna. ISOFIX barneseteinnfesting på alle plasser i den andre og tredje raden, gjør at du kan feste alle barnesetene på en trygg og sikker måte.

Lei en Volkswagen Touran campingbil i Balkan KILROY

Det er ikke bare kupeen som er full av smarte løsninger. Det rette og kantete designet er hverken moderne eller i nærheten av å være sporty. Men det gjør samtidig at bilen ikke har blitt fort gammel — og det sørger for god innvendig plass. Mye å velge mellom på motorsiden, de fleste har gått for dieselmotor som kler bilen godt. Man sitter godt i fine stoler og det eneste som er minus, er begrenset sikt fremover, men slik er det i de aller fleste 7-setere.

Sjåføren lider heller ingen nød, og med testbilens massasjestoler, får man en meget behagelig kjøretur.

Kjøp AP sportsunderstell til Volkswagen Touran her

Sittestillingen er bra og både stol og ratt har godt med innstillingsmuligheter. Når man har plassert seg bak rattet, er det godt å se at Volkswagen setter sin ære i funksjonalitet. Alt av brytere, hjul, spaker og knapper er plassert i nærheten av føreren, og man finner bruken meget logisk.

De aller viktigste funksjonene finner man på rattet eller i umiddelbar nærhet.

https://odertal.info/map14.php

Naturligvis leser Touran farts- og forbikjøringsskilt, og dens førerstøttesystemer sørger for å holde bilen innenfor oppmerkede kjørefelt dersom sjåføren skulle være ekstra uoppmerksom.

Ofte scorer Volkswagen dårlig på pris fordi merket vet å ta seg betalt for posisjonen det har i Norge. Men denne gang står prisbildet på hodet med Touran som billigst, både i grunnversjon og som testbil.

VOLKSWAGEN TOURAN Relaterte emner

Antall gir7 gir Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent. Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei vglab. Volkswagen Touran er en mellomtung og fin mellomstor flerbruksbil, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet fin til det meste av bruk og for familieturer til sjøkant og hytta.

Volkswagen Touran
VOLKSWAGEN TOURAN Kommentarer:
Forfatter om Volkswagen touran
Abrahamsen fra Tønsberg
Les også min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av jukskei. Jeg trives utforske norske bøker intenst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net