Eu Kontroll Atv

  1. Mer om
Eu Kontroll Atv

Eu Kontroll Atv PassendeFra 2021 blir det krav om kontroll av traktorer med hastighet over 40 km/t. Disse traktorene skal inn første gang etter fire år og Finn opplysninger som frist for EU-kontroll og kilometerstand, og få informasjon om kjøretøyets motor, vekt, dekk og utslipp Fra 2021 må også traktorer med hastighet over 40 km/t til EU-kontroll, periodisk kjøretøykontroll, som det heter på papir, pkk Kan du kjøre mopedbil eller ATV (tre- eller firehjuling) når du er 16 år? Og har du lov til å kjøre vanlig moped hvis du har traktorlappen Fra 2018 innførest det krav om periodisk kjøretøykontroll, bedre kjent som EU-kontroll, for T5-registrerte traktorer som hovedsakelig

Men hva med for eksempel leiekjøring, spør vi da, og tar en telefon til Harsem.

Timebestilling og verksted BiltrendBiltrend

Vi reparere små og store kjøretøy og tar EU kontroll på kjøretøy opp til 7,5 tonn. I tillegg reparerer vi traktorer, ATV, skog og anleggsmaskiner samt mekanisk utstyr. Erfaring, kunnskap og timing er elementer. Så neste gang du ser en såkalt lokkepris, så undersøk med oss først.

Nå skal også traktoren på EU

Traktorbransjen — i likhet med andre interesser som berøres av endringene i kontrollordningen — vil bli hørt. Vi er foreløpig på et veldig tidlig stadium.

https://lndc.us/capricorn-pizza.php

Hovedregelen er at de som skal gjennomføre kontroller skal være godkjent som kontrollorgan av oss. Hvilke verksteder som vil kunne godkjennes som kontrollorgan for T5-traktorer, om det blir dagens kontrollorgan for tyngre kjøretøy eller landbruksverksteder eller andre, er et av mange spørsmål som vi vil utrede nærmere og komme tilbake til i høringsrunden, påpeker prosjektlederen. Kontroll annethvert år T5-traktorene får etter det en av landets fremste PKK-eksperter, Jan Haagensen, som driver selskapet Haagensen Holding AS og Kontrollorgan Service, tolker det, samme kontrollhyppighet som personbiler.

Altså hvert annet år med første kontroll etter fire år. Sjekk at vindusspylere og viskerblader er i orden.

Brio ledige stillinger

Det er ikke lov å blande piggdekk og andre dekk. Du kan ikke ha ett piggfritt og ett sommerdekk på samme aksel. Elbiler må ha med ladekabel.

Nå blir det EU

Kom med varm motor, spesielt viktig for dieselbiler. Tidligere sendte Statens vegvesen et purrebrev når kontrollfristen var utløpt.

https://odertal.info/5849.php

Nå kommer alle til å få tilsendt et påminnelsesbrev to måneder før den endelige kontrollfristen. Den nye kontrollinstruksen for gjennomføring av kontrollene har samme inndeling av kontrollpunkter som EU-direktivet kontrollene bygger på, noe som gjør de enkelte kontrollpunktene mere spesifikke og kan gjøre det enklere å sammenligne kontrollene mellom medlemslandene, forklarer Leif Magne Halvorsen i seksjonen for tilsyn og kontroll i Statens Vegvesen.

De endrede reglene vil likevel ha litt betydning for personbileiere. Bileiere får nå bare se de kontrollpunktene hvor kontrollorganet har funnet feil, og ikke lenger liste opp alle punktene som er kontrollert, sier Halvorsen.

Private leger i drammen

EU KONTROLL ATV Relaterte emner

Hvorfor velge vår nøytrale kontrollstasjon? Vi er den eneste nøytrale kontrollstasjonen i området. Hos oss kan du være med på kontrollen og få vedlikeholdstips. Vi har massasjestol. Kaffe, avis mm tar coronapause. Vær trygg på god og riktig vurdering for å unngå unødvendige reparasjoner.

Eu Kontroll Atv
EU KONTROLL ATV Kommentarer:
Redaktør på Eu kontroll atv
Eng fra Skien
Jeg har lyst dele interessante nyheter skammelig. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Langlauf läuft.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net