Fergerute Storstein

  1. Mer om
Fergerute Storstein

Fergerute Storstein AnonymOnsdag før påske Fergerute Storstein - Lauksundskaret Fergesambandet Lauksundskaret-Storstein-Nikkeby has 1126 members. Gruppa har som hovedmål å kunne Er det noen som har bestilt ekstra ferge i kveld ferje Rutetabell og Stopp. 195 ferje (Lauksundskaret har 4 stasjoner som går fra Storstein Ferjekai og slutter på Storstein Ferjekai Skarberget - Bognes; Småge - Orta - Sandøya - Finnøya - Ona; Storstein - Lauksundskardet - Nikkeby; Sund - Horsdal - Sørarnøy

Fergetider

Boreal legger ut trafikkmeldinger på nettsidene. For trafikkmeldinger for øvrige ruter, ring 177 eller gå inn på tromskortet. Takstregulativ Ferge Pris for den aktuelle strekning finner du på forsiden i. Ruta forventes gjenopptatt lørdag morgen kl. Fergerute Storstein — Lauksundskaret.

Bbbank sparekonto

Herifra tar man ferge over Langsundet til Reinøya. Her finner du også fergeruter fra samme selskap.

https://lndc.us/xucosy.php

Rute Hansnes — Reinøy Stakkvik. Vi skal gjøre vegen bredere og samtidig sørge for nød.

Samferdsel Arnøyhamn bygdelag

Da tar en tur som i utgangspunktet tar to timer, 6-7 timer. Det er så utrolig fortvilende, frustrerende og maktesløst, sier han. Han mener det er urettferdig at han alene blir sittende med regningen.

Asker legevakt

Han mener fylkesråd for samferdsel, Terje Olsen, bør ta sin del av skylden. Fakta Kommune: Skjervøy kommune Fase: Detaljreguleringsplan ute på høring Spesifikasjoner: Oppstillingsplass, parkeringsplass, areal for venterom, helikopter landingsplass og oppbevaring av Daisybell, og areal til fremtidig elektrifisering av fergedrift. På grunn av koronasituasjonen og råd fra helsemyndighetene — vil det ikke bli avholdt folkemøte om dette prosjektet.

De to eksisterende helårssambandene her har kontrakt som går ut 30.

Fv. Storstein Fergeleie

Her har en måttet benytte 1 av opsjonsårene for å rekke å bygge ut Storstein fergeleie på grunn av større ferge. Dette betyr at ny kontrakt for kontraktspakke 5 vil ha oppstart fra 30. Line Miriam Haugan Frp tar opp fergesak i fylkestinget denne uka.

Varigheten av kontraktsperiode for anbudet vil etter fylkestingets behandling i utgangspunktet være ni år, med andre ord langvarige, som og erfaringsmessig gir de beste anbudene både med tanke på driftsløsning og investering i fergematriel.

Prosjektet med Lyngensambandene har en foreløpig ramme på 100 millioner kroner. Enova bidrar med inntil 81 millioner kroner til å elektrifisere disse to og tre andre fem fergesamband i gamle Troms fylke, og dekker 40 prosent av kostnadene for ladeinfrastruktur på land. Resten skal fylket lånefinansiere. Les også Flere kontrakter kommer i 2020 — Erfaringene med Lyngensambandet skal vi bruke videre i arbeidet med å elektrifisere flere av fergesambandene.

FERGERUTE STORSTEIN Relaterte emner

Oppgradering av Storstein fergeleie — slik at den tilpasses en større ferge med ny fergedriftskontrakt for sambandet i 2023. Det planlegges å etablere oppstillingsplass, parkeringsplass og areal for venterom. Det er satt av areal for en eventuell framtidig elektrifisering av fergedrift. Samt areal for helikopterlandingsplass og oppbevaring av Daisybell for nedskyting av snømasser ved fare for skred. Storstein fergeleie TFFK Troms og Finnmark fylkeskommune har i samarbeid med Skjervøy kommune og Statens vegvesen utarbeidet en detaljreguleringsplan for fv. Planbeskrivelsen sier hvilke vurderinger som er gjort i planarbeidet og hvilke rammebetingelser planen bygger på.

FERGERUTE STORSTEIN Kommentarer:
Rapportert den Fergerute storstein
Solstad fra Drammen
Anmeldelse min andre innlegg. jeg er tent på knappen. jeg liker lese romaner likt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net