Test Xcover Pro

  1. Mer om
Test Xcover Pro

Test Xcover Pro BudsjettvennligContent [hide]

XCover Pro kjører på Exynos 9611-brikkesettet og du får telefonen med 4 GB RAM og 64 GB utvidbar lagringsplass (microSD Denne mobilen tåler vann og snø. Men tåler tøffingmobilen et kritisk blikk Samsung Galaxy XCover Pro smarttelefon (sort) - Samsung Galaxy XCover Pro er blant de mer solide smarttelefoner, har IP68-sertifisering og imøtekommer Med stort og utskiftbart batteri. Kjøp SAMSUNG GALAXY XCOVER PRO 64 GB SVART hos Power.no - Norges raskeste nettbutikk Samsung Galaxy XCover Pro Black · 6,3" FHD+ Infinity-O TFT-skjerm · 4 GB RAM og 64 GB lagring · Gorilla Glass 5 · Bruk skjermen med hanskene på · IP68-sertifisert

TEST: Samsung Galaxy Xcover 2

Gummi er et også på innsiden, i form av pakninger som skal holde vannet ute fra telefonens indre. For å være på den sikre siden er dekselet utstyrt med en liten lås. Vår erfaring er at låsen nok er mest for syns skyld, for da vi lot telefonen gå i bakken fra rundt en meters høyde løsnet omtrent halve dekselet og telefonen slo seg av.

Som med Cat B15 var det bare å montere alt tilbake på plass og starte telefonen på nytt, så fungerte alt som det skulle. Vi har hatt telefonen i og under vann ved flere anledninger, uten at den har tatt noen som helst skade av det.

Det kan være lurt å blåse ut vann av ymse åpninger om du først har vært så uheldig å bade telefonen. I avdelingen for småplukk finner vi ubrukelige, forhåndsinstallerte apper som spillet Candy Crush, hotelltjenesten Booking.

Fresh jessheim

Det er slikt som kalles «bloatware», men det er tross alt lettere å tilgi i en rimelig telefon som denne enn hvis man finner det samme på en dyr toppmodell.

Med nyhetene Xcover Pro og Tab Active Pro er skjermene blitt enda større — og ytelse og kraft enda bedre. Den har både ytelse og kamera i toppklasse, samtidig som den er beskyttet av sitt sterke skall — helt vanntett og svært støtsikker.

https://lndc.us/7482.php

Men det er mye mer som gjør denne mobilen perfekt til utendørs arbeid. Den har med andre ord kapasiteten som kreves for å forevige alt du måtte holde på med.

Mobiler fra Samsung

Plass til alt du trenger Med 64 GB minne får du plass til det meste — bilder, filmer, tekstmeldinger. Uansett hva det måtte være. Trenger du mer plass, kan du utvide med et SD-kort på opptil 1 TB kjøpes separat.

https://odertal.info/mojyfov.php

Batteriet, som er på 4,050mAh støtter ikke bare 15W hurtiglading — batteriet kan også byttes ut på en enkel måte, litt som i «gamledager». Kameraoppsettet består av en 25MP vidvinkellinse og en 8MP ultravidvinkellinse. Frontkameraet er en 13MP-sensor.

TEST XCOVER PRO Relaterte emner

Kjetil Aakvik Gogstad Publisert: tirsdag 21. Galaxy Xcover 2 tilhører siste kategori, og er en oppdatert versjon av Galaxy Xcover, som kom på tampen av 2011. Det er fortsatt Android som gjelder, men denne gangen har Samsung flesket til med versjon 4. Siden forrige gang har skjermen økt i størrelse, fra 3,7 tommer til 4 tommer. Økt har heldigvis også oppløsningen, som var relativt begredelig forrige gang. Nå er den i det minste passelig middelmådig, med sine 480 x 800 piksler og punkttetthet på 233 ppi piksler per tomme.

Test Xcover Pro
TEST XCOVER PRO Kommentarer:
Rapportert den Test xcover pro
Heggelund fra Kaupanger
Jeg nyter lese bøker riktig. Les også min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: U-Bahn footy.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net