Helstekt Hjort

  1. Mer om
Helstekt Hjort

Helstekt Hjort GratisKrydre med salt og pepper og brun kjøttet på begge sider i en varm stekepanne med smør. Legg filetene i en ildfast form og stikk inn et steketermometer timer, avhengig av stekens tykkelse. Når steketermometeret viser 60-65 er hjortesteken medium stekt, ved 70 °C er den medium pluss Stek i varm stekeovn ved 150 grader i 7-8 min. Ta ut fatet og dekk det med aluminiumsfolie og sett det lunt, mens tilbehøret gjøres klart Ha entrecoten i en ildfast form og krydre med pepper, tørket timian og litt salt rundt hele kjøttstykket. Knus hvitløksfeddene flate med siden av kniven og ha i La ytrefileten få ligge fremme og temperere seg en stund før du begynner. Skjær ytrefileten i fire like store biter og bind evt

Gjevn eventuelt med litt maizena redning.

Helstekt ytrefilet av hjort

Lag en enkel salat. Denne fileten er bare 4-5 cm tykk etter bruning, og jeg velger å gjøre den ferdig i panna. Temperaturen reduseres nå til middels, og kjøttet får 3-4 minutter steiking på hver side til kjernetemperaturen er på cirka 58 grader.

https://odertal.info/7546-1.php

Sett gryten i ovnen ved 180 °C og la retten braisere i ca. Ta kjøttet opp og hold det lunt i aluminiumsfolie.

Østerbø webkamera

Sikt stekesjyen, jevn med maizena og smak til med salt og pepper. Ta rotgrønnsakene opp av gryten, og hold dem varme.

https://lndc.us/dotuputo.php

Skjær potetene i båter og snu dem i olivenolje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen ved 225 °C i 35 min, eller til de er sprø og brune.

Fjern snoren og skjær kjøttet i skiver. Vend potetene sammen med de kokte rotgrønnsakene.

Tid for vilt Matopplevelser Color Line Magasinet

Server med tyttebær og frisk timian. TIPS: La de kokte rotgrønnsakene steke sammen med mandelpotetene i 10 minutter, slik at de blir karamellisert. Andeburger med rødkålsalat og blå dressing Til 4 personer trenger du: 600 g andeconfit, 4 grove burgerbrød, 350 g rødkål, 50 g tørkede tranebær, 1 rødløk, 1 appelsin, 1 ts salt, 20 g smør, 2 spsk epleeddik.

Stek alt i smør i ca. Slå av varmen og hold det varmt i gryten.

og jeg» hjort indrefilet, rotgrønnsaker og rødvinssaus

Hjortefilet kan byttes ut med filet av rein eller storfe Sherrysjy Ha sherryeddik, rødvin og sjalottløk over i stekepanenn du stekte kjøttet i. Trekk pannen vekk fra platen og rør inn smør. Hold varm, uten å koke.

Potetlyonnaise Skrell potetene og del i skiver. Hell et par ss ollivenolje over og bland godt. Sett formen i ovnen som du har forvarmet på 160 grader.

La formen stå i ovnen en time- halvannen til rotfruktene er myke og lett gylne. Hjort fra Kystvilt Entrecote av hjort Ta kjøttet ut av kjøleskapet en times tid før du skal steke det. Stikk inn et steketermometer mot kjernen av kjøttet.

Kjøttsuppe med løksaus

Del gulrøtter og sjalottløk i to, legg grønnsakene i en ildfastform og legg steken på. Hell vann i formen og sett den inn midt i stekeovnen på 125 °C.

HELSTEKT HJORT Relaterte emner

Slik gjør du Trinn 1 Gni kjøttet inn med havsalt og godt med grovt, nykvernet pepper. Svi av kjøttet på direkte varme slik at du får en fin farge på overflaten. Flytt så kjøttet over på indirekte varme, legg på lokket og grill videre til kjøttet er ferdig. Bruk gjerne steketermometer. Det er viktig å la kjøttet hvile etterpå, minimum 6-8 minutter, da beholder kjøttet saftigheten.

Helstekt Hjort
HELSTEKT HJORT Kommentarer:
Redaktør på Helstekt hjort
Bye fra Lillehammer
Jeg trives dele interessante nyheter heldigvis. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine hobbyer er Amateur Wrestling.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net