V65 Bergen

  1. Mer om
V65 Bergen

V65 Bergen HøyteknologiskBergen Travpark arrangerer travløp hver torsdag kl.17.30. på programmet og med oppstart kl.18.30 for løp 1. V65, V5 og Dagens Dobbel er hovedspillene Toppomgang i V65-spillet fra Bergen Vi jakter V65-opptur med samlebonger i Bergen Her finner du de siste resultatene på trav og galoppspill. Resultater V75, Resultater V65, Resultater V64, Resultater V5, Resultater V Odds sist oppdatert 07:55. Løp 2 Start 12:45 2140m Autostart Travløp

Er veldig sterk, den tåler å bli brukt underveis, og uten noe tull underveis så skal sjansene være gode. Vi stoler dog ikke helt på den, og plukker med noen hester i mot.

Travsport på Vestlandet

V65-4: 9 Ros Faksen — Gikk godkjent etter pause sist, men hadde nok også godt av det løpet i kroppen etter oppholdet. Møter her en svært overkommelig gjeng, og leverer Ros Faksen på sitt beste, ja, da taper den ikke et løp som dette. Skal stå først på ranken.

https://odertal.info/comeon-casino.php

Artikkelen fortsetter under spillboksen V65-5: 10 Idu Bork — Konkurrerer mot seg selv, og taper ikke dette om alt går riktig for seg. På de litt mindre bongene banker vi 5 Holy Mary V65-4. Det finnes et par virkelig spennende objekter i denne omgangen, og her er det bare å ta rygg på følgende: V65-1: 8 Lakeside Cassie — Det er ikke enorm kvalitet på innledningsløpet, og det skal ikke mye til for å vinne et løp som dette.

Fredriksstad Blad

Vi byr på en mulig godbit direkte, og dette er en hest som virkelig må passes. Den fullførte godkjent i steintøffe omgivelser nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. V65-2: 7 Vertigo Juvel — Har hevet seg noe enormt på slutten, og var kolossalt god i nederlaget sist.

Istid 3 dinosaurene kommer

Fikk en svært drøy innledning før den etter hvert kom frem i dødens. Kriget med gode Årdals Markus helt hjem, og falt virkelig med flagget til topps. Den vant suverent fra tet sist. Har vunnet seks av åtte løp i år.

ALT INNHOLD DIGITALT!

Tapte nest sist da den ble slått av 9 Staro Extra Bonus, men det tapet får kusken ta på sin kappe. Her står den i spor to på voltestart som ikke er optimalt. Møter litt bedre hester denne gangen. Jeg har ganske stor tro på 4 Komnes Brazze i V65-3. Det er en kapabel fireåring som er mye bedre enn hva de siste resultatene tilsier.

Nest sist spurtet den bra etter en for sen åpning mot gode hester og sist galopperte den først fra start og ble forstyrret i ny galopp inn i siste sving. Fra spor fire har den mulighet til å få teten.

Hvilke uke er det nå

Får den teten ser det ut som en vinner. En frekk bankerkandidat. Nettavisen Fra og med torsdag 6.

Spennende søndagsløp i Bergen Vinnerbongen

Milliongarantien vil gjelde for V65 omganger på norsk bane med unntak av omganger som defineres som Internasjonal V65 se oversikt lenger ned i artikkelen. Er du alene med 6 rette i V65 utløses en gevinst opp til 1 million kroner i perioden. Kampanjen gjelder for V65 omganger på norske baner med unntak av omganger som defineres som internasjonale V65 omganger, og garantien har blitt utløst ved to tilfeller.

V65 BERGEN Relaterte emner

Travtips Toppomgang i V65-spillet fra Bergen Vi spiller uten bankere på de litt større bongene! Mulig supersjokk mot dagens tyngste favoritt Du går vel ikke glipp av våre tips fra banen mellom de syv fjell? Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen. Bergen Travpark disker opp med en herlig V65-kveld torsdag, og her var det litt av hvert å ta tak i.

V65 BERGEN Kommentarer:
Forfatter på V65 bergen
Haugen fra Alta
jeg er glad i utforske norske bøker hektisk. Se gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Marn Grook.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net