Uvant

  1. Mer om
Uvant

Uvant NegativUvant - adjektiv som ikke er vant (til, med), uerfaren som man (eller noe) ikke er vant til eller fortrolig med Ordet 'UVANT' er ikkje eit oppslagsord i Nynorskordboka. Men kanskje du tenkjer på ei anna form av eit oppslagsord, sjå nedanfor Ordet 'uvante' er ikke et oppslagsord i Bokmålsordboka. Men kanskje du tenker på en annen form av et oppslagsord, se nedenfor Definisjon av uvant i Online Dictionary. Informasjon om uvant i gratis engelsk online ordbok og leksikon. adjektiv som en ikke er vant med Synonymer for uvant på bokmål. Leter du etter synonymer til uvant? Vi har 8 synonymer for ordet uvant på bokmål

uvant på nynorsk Bokmål

Men mamma og pappa kjenner meg igjen. Det var veldig gøy at bildene av oss ble vist på Høstutstillingen. Selfie: «Jeg er en person som smiler mye og føler ikke at det speiler meg.

Du vil kanskje like: Rensetabletter kaffemaskin

Madeleine Berge 15, Nesøya Madeleines lillesøster Heddy 12 synes hun ligner ganske mye på den hun er. Jeg pleier å være veldig glad, sier hun.

Synonym til uvant på norsk bokmål

Bentdal har jobbet med prosjektet i om lag halvannet år. Bjørn Otto Bragstad sendte en glimrende langpasning gjennom til superraske Malcolm Christie, som sendte Derby i føringen. Det var det positive fra kampen, sier den svære trønderen.

Så gikk Derby opp i 2-0 og holdt det til pause.

Her kan Lucas vinke til storebror Christoffer i bilkortesjen: Uvant, men gøy!

Bragstad var god, sterk i duellene og konge i lufta. Så ble det 2-2 til slutt - hjemme mot Charlton.

Allabolag i finland

Publisert: 15 februar, 2021 12:53 Oppdatert: 26 februar, 2021 16:28 Fredag 12. Etter vinterferien flytter de inn.

Setter unge jenter i uvant ramme

Som kjent skal Flisa Ungdomsklubb flytte ut av ungdomshuset ved Televerksbana, og inn på Bjørkheim hos Flisa Allianseidrettslag. Fredag kveld var det duket for den andre dugnaden i veslesalen, og ungdommene selv er med på den.

Last ned også: Mingat pålogging

Men det er neppe det siste vi ser av Konnerud-jenta. Utvid Sesongåpning Langrenn på Beitstølen Konnerud-løper Margrethe Bergane 19 gikk inn til en klar seier på søndagens 15 kilometer fellesstart i langrenns-VM for juniorer i finske Vuokatti.

Synonym til UVANT i kryssord

Både fredag og lørdag tok hun nemlig bronse. Selv svarer hun beskjedent på hvordan helga gikk: Formen har vært veldig god i helgen, jeg har hatt gode ski.

https://lndc.us/1903-1.php

Løypene passa meg bra og det var veldig fint føre, sier hun. Bergane, som går for Konnerud IL, hadde ikke selv sett for seg at hun skulle bli verdensmester. For å fortsette å lese betalt innhold må du logge inn på nytt for å få godkjent de nye brukervilkårene. Beklager, det har oppstått en feil. Dette kan være et midlertidig problem.

UVANT Relaterte emner

Det er veldig deilig å få besøk, sier leder for publikumsavdelingen ved Trøndelag folkemuseum på Sverreborg, Atle Fredagsvik. Foto: Roar Blåsmo-Falnes Publisert: 23. Det er veldig deilig å få besøk, sier Atle Fredagsvik, som er leder for publikumsavdelingen ved Trøndelag folkemuseum på Sverreborg. For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto. Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert. Første gang du logger inn med en Schibsted-konto kan du enkelt tilknytte abonnementet ditt. Registrer ny Schibsted-bruker.

UVANT Kommentarer:
Forfatter på Uvant
Martinussen fra Moss
Se min andre nyheter. jeg liker Kelly Pool. Jeg nyter lese om Norge skamløst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net