Bokmålsordboka Lexin

  1. Mer om
Bokmålsordboka Lexin

Bokmålsordboka Lexin DerforOrdbøkene inneholder ord og uttrykk som er nyttige når man bor i Norge Les meir om Revisjonsprosjektet her. Bokmålsordboka og Nynorskordboka er også tilgjengelige i appen Ordbøkene. Med appen har du ordbøkene i LEXIN: ordbøker for minoritetsspråklige; Artsdatabanken artsnavnebase. Nordiske språkressurser: ISLEX: Islandsk - skandinavisk ordbok; ordnet.dk (fleire danske Bokmålsordboka og Nynorskordboka (Universitetet i Bergen/Språkrådet) Lexin – ordbøker mellom norsk og minoritetsspråk (Oslomet) · Norsk-vietnamesisk Nynorskordboka og Bokmålsordboka er definisjons- og rettskrivingsordbøker for nynorsk og bokmål. De kom ut første gang i 1986 som et

Har du lest dette? Båthenger 29 fot

Denne lisensen gjev deg rett til å dela og bruka dette innhaldet på visse vilkår. By Du må alltid oppgi kven som har laga innhaldet.

https://lndc.us/gomifu.php

Nc Du kan ikkje tene pengar på bruk av dette innhaldet. Sa Du kan berre dele innhaldet med same lisens som det opphavlege innhaldet. I offentlighetsforskriften § 7, jf § 6 fjerde ledd, er det spesifisert en del opplysninger som ikke skal framgå av offentlig journal og journaler som legges ut på nettet.

Nettbaserte hjelpemidler til eksamen

Videre er det fastsatt at personnavn ikke skal kunne søkes fram i offentlig journal når oppføringen er eldre enn tre måneder. Vi gjør oppmerksom på at forespørsler om innsyn via offentlig journal blir oppbevart arkivert.

Foreldrefradrag

Telefon Telefonsystemet logger antall henvendelser tjenesten mottar, samt lengden på telefonsamtalene. E-post Høgskolen benytter e-post i korrespondanse med både eksterne og interne kontakter. Fordi e-postsystemet er ukryptert bør du ikke sende sensitive personopplysninger per e-post.

https://odertal.info/vimse-kryssord.php

Del heller aldri passordene dine med andre per e-post. Ved fratredelse slettes ansattes e-postkontoer, men enkelte relevante e-post kan bli overført til kollegaer. Pågående arbeid Høgskolen jobber kontinuerlig med personvern og er opptatt av å ivareta våre brukeres personvern. Har du spørsmål vedrørende vårt arbeid med personvern - ta kontakt med vårt personvernombud.

Norwegian Language Resources free of charge available online

Likevel er innholdet i ordbøkene beskyttet av lov om opphavsrett til åndsverk. For mer informasjon se her. Dette programmet er gratis og har stavekontroll på både bokmål og nynorsk. Bokmålsordboka Bokmålsordboka er en ressurs du kan ha stor nytte av.

Coop ved

Oslo: Aschehougs forlag. See Norsk riksmålsordbok.

Du vil kanskje like: Arendal omegn sparekasse

The Word bank Ordbanken. Språkbanken, Nasjonalbiblioteket.

Nettbaserte hjelpemidler

Som farende fanter med vaklende flyttelass bakpå kjøretøyer som segna under vekta av vår samla eiendom kom vi humpende så søla skvatt. Eksempel: Vinje minner oss om at vi skal skrive egennavn med stor forbokstav og fellesnavn med liten. Du kan når som helst endre standard oppslagsverk igjen.

BOKMÅLSORDBOKA LEXIN Relaterte emner

Personvernerklæring Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Høgskolen i Innlandet samler inn og bruker personopplysninger via høgskolens digitale hovedkanaler. Høgskolen i Innlandet er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Behandling av personopplysninger på www.

BOKMÅLSORDBOKA LEXIN Kommentarer:
Forfatter om Bokmålsordboka lexin
Svendsen fra Steinkjer
Anmeldelse min andre innlegg. En av mine hobbyer er Eisschlittenhockey. jeg liker studere dokumenter frenetisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net