Toller Hund

  1. Mer om
Toller Hund

Toller Hund LettNova scotia duck tolling retriever, også kalt toller, er en vannapporterende hunderase som trolig oppsto i Nova Scotia-distriktet i Canada på siste halvdel av 1800-tallet. Tolleren er Nova Scotias provinshund Tolleren er en intelligent, leken og lærevillig hund. Den er en utmerket svømmer og elsker vannapportering. Den har lett for å skru seg opp i slike forbindelser Tolleren er en intelligent, leken og lærevillig hund. Den er en utmerket svømmer og elsker vannapportering. Tolleren kan varsle når det kommer folk, men har Tollere er vannaporterende hunder. De er den minste av retrieverrasene og blir ofte forvekslet som en liten Golden retriever. Tollere er kjent for å være Tollerens fulle navn er Nova Scotia duck tolling Retriever. Den kommer fra Canada, nærmere presist øya Nova Scotia. Det er grunnen til at det er de to første

Torsdag morgen forteller matmor Mari Øvergård at hun har lett siden 20-tiden på nyttårsaften, og at det nå er rundt 25 personer som har hjulpet til med letingen.

Om oss/About us :: Rockferry

Den siste sikre observasjonen av hunden er gjort av en mann, som så hunden nede ved kapellet på Vallø, før den løp mot Ringshaugstranden. Øvergård lurer nå på om Fenris har løpt mot Ilebrekke eller Åsgårdstrand, og han kanskje har gått seg vill siden han ikke kommer hjem igjen. Den skal også ha hvit på labbene, det er varierene hvor mye, men ikke over skuldrene og knærne. Ellers kan den ha hvit på haletuppen og i panna, noen har bare en dråpe i panna og andre har en stripe som går helt ned til snuta og andre derimot har ikke noe hvit i panna eller på halen.

Høstruta kofte oppskrift

Høyden er omkring 45-48 cm. About us I live in Raade, Norway together with my 2 kids and 2 Tollers. I was born in 1978 and grew up with animals around me; dogs, rabbits and horses.

About your privacy

Raade is in the countryside with both sea, forrest, fields and lakes nearby, so our training opportunities are good. I have attended several courses with both dogs within hunting, obedience and tracking.

I have worked in a kennel, quarantinestation, guide dog school and at veterinarian office. En toller bør trenes med positiv forsterkning da hardhendte metoder ofte "knekker" hunden fullstendig og du får en hund som er underdanig og uselvstendig, eller du kan få helt motsatt effekt og få en hund som blir aggressiv.

Artiklar om toller inom området Hund

Å "presse ned" en toller med makt psykisk eller fysisk er som å presse en badeball under vann - den holder seg nede helt til du slipper taket, da spretter den opp igjen, og da gjerne høyere enn hvor den var i utgangspunktet!

En toller som trenes med de rette metodene er uhyre samarbeidsvillig og oppmerksom. De er lettlærte, på godt og vondt, og er fulle av futt. Tolleren har hatt stor suksess som viltspor-, lydighets- og agilityhund, og etterhvert begynner også bruksmiljøet å få øynene opp for rasen.

Toller på skogsfugljakt

Tolleren er arbeidsvillig og utholdende, og viser ofte ikke tegn på at den er sliten før den kommer over dørstokken hjemme. Det gjør at man som eier må være flink til å lese hunden og se når den har fått nok. Hvis du har noen spørsmål, ta kontakt! Hjemmesiden oppdateres kontinuerlig men følg oss på Facebook for de aller seneste nyhetene! Welcome to kennel Inlicio!

Uansett hva en gjør med tollerne, må en aldri miste fokus på hva de egentlig ble avlet fram for. Nå har dagens tollere vist en utrolig allsidighet og brukes til mange forskjellige formål.

Det er smarte hunder og vi på Lauvstuas kennel har forsøkt oss på litt av hvert opp igjennom årene. Her nevnes noen av dem.

Noen som har toller her?

Da den første tolleren kom til Lauvstua i 1992 var det ingen som jakttrente hundene og hadde noen erfaring på det. Det ble trent lydighet og spor, men det var ikke før etter år 2000 vi begynte å prøve og feile med jatktreningen.

https://lndc.us/2719.php

I Sverige var de godt i gang og vi syntes det var kjempespennende å se de hundene på prøver. Men vi hadde ikke verktøyet som kunne få oss i gang og det var mye lyd og feil trening.

VELKOMMEN TIL shishlov.info

Retrieverklubben rundt om hadde treninger og kurs, men å stå på linje og se at andre hunder jobber, fungerte dårlig med tolleren. Lauvstuas Miss Ki-Mi til Cicilie fikk en 2. Hun fikk og samme året både 2. Lauvstuas Bluestar Shanty fikk en 3.

Benign essensiell tremor

I 2011 var vi på et jaktkurs i Hemsedal og da med svensk instruktør, Sanna Hallgren.

TOLLER HUND Relaterte emner

Om rasen Nova Scotia Duck tolling Retriever, eller toller som den blir kalt til hverdags, har en stor personlighet, og en bør ikke la seg lure av et yndig ytre. En får mye hund på kjøpet ved å anskaffe seg en toller. Den er aktiv som valp og unghund og trenger en fast, men ingen hard fører. En voksen toller har et rolig og behagelig vesen innendørs, men er en aktiv og energisk hund når den kommer utendørs. Tolleren er en intelligent, leken og lærevillig hund. Den er en utmerket svømmer og elsker vannapportering. Den har lett for å skru seg opp i slike forbindelser og ved å kaste pinner eller lignende på vannet for en toller, kan en lett få en hund som hyler bare den ser vann.

Toller Hund
TOLLER HUND Kommentarer:
Redaktør på Toller hund
Østby fra Sarpsborg
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til glühend. Jeg har lyst lese om Norge voldsomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net