Tofte Bibliotek

  1. Mer om

Tofte Bibliotek ForårsaketTofte bibliotek er lokalisert i Hurum med nydelig utsikt over havet, og i bibliotekets Fablab som er barnas lab er aktiviteten og kreativiteten høy likes · 44 talking about this · 13 were here. Tofte bibliotek holder til i Vestre Strandvei 3 på Tofte Vestre Strandvei 3, 3482 Tofte. Åpningstider i dag for Tofte bibliotek Tofte bibliotek ligger i Hurum, og i bibliotekets Fablab som er barnas lab er det høy aktivitet og stor kreativitet Velkommen til sommerskole med Bibliogames! I fem dager skal vi ha det moro med spill og teknologi

Historiske fotografier Hurumhistorie

Rowling, "Harry Potter og ildbegeret" kan også lånes hjemmefra via App på mobil. De to største mobilapp med norske lybøker er "Storytel" og "Fabel".

https://odertal.info/vulasurik.php

Med circa 150-180 kroner for abonnement får man tilgang til hundrevis av lydbøker i "Fantasy" kategori å velge.

Den leseglade innbygger skal selv kunne foreta utlån og innlevering — når som helst på døgnet. Biblioteket i Asker sentrum er bygget om for nettopp dette.

Tofte Bibliotek

De digitale tjenester som bibliotekene tilbyr i dag, gjør det mulig for publikum å benytte bibliotekets innhold av både ebøker, elyd, tidsskrifter, aviser og streaming av musikk og film uten å være til stede fysisk. Meråpent bibliotek er et viktig supplement, ikke en erstatning for bemannet åpningstid. Midtbygda bibliotek vil bli meråpent i løpet av første kvartal 2020, og i løpet av første halvår vil Tofte bibliotek bli meråpent.

Publikum får økt tilbud og tilgjengelighet.

Tofte Bibliotek in Tofte

I første omgang ville det vært de vi ønsker å fokus på. Viser til vår virksomhets plan der under formidling og utdanning er beskrevet vår plan og mål. Bibliotekene på alle lokasjonene i kommunen driver målrettet arbeid med kunnskaps- og kulturformidling til barn- og unge. Mye av arbeidet skjer i samarbeid med skoler og andre kommunale og private institusjoner.

Folkebibliotek i Viken Viken fylkesbibliotek

Biblioteket vil styrke samarbeidet med skolene i henhold til målene i Nasjonal bibliotekstrategi 2020-2023 - Rom for demokrati og dannelse. Veien blir til mens vi går — sammen, sier Synnøve Osmundsen. Tidligere i år kjøpte nye Asker kommune Vestre Strandvei 4 på Tofte. På sikt er planen å bygge et nytt bygg tilstøtende samfunnshuset der innbyggertorget skal være.

J.K. Rowling

Servicetorgene endrer navn til innbyggerservice, og blir en sentral aktør på samtlige innbyggertorg. Dagens seniorsentre blir videreført som en del av innbyggertorgene fra 2020. Samarbeid mellom innbyggere, lag og foreninger, næringsliv og aktuelle kommunale tilbud, som bibliotek, kulturaktiviteter og frivillighetssentraler.

En arena for nærdemokratiordninger. Siden biblioteket er definert i risikoklasse 5, så følger det av 11-13, utgang fra branncelle, at man ikke kan hoppe ut av vindu, men må ha tilgang til trapp. Som et forberedende tiltak anbefales det å blende vindu i legekontor i 1 etg.

Oppvarmingsøvelser

Tiltak som bør utføres som en evt videre oppgradering av bygget. Dette innebærer at det skal være en sluse med brannkrav i vegger og dekker mellom branncellen og trapperommet. Følgelig så bør det bygges sluser med branndef EI60 A2-, mellom trapperommet og branncellene i hver etasje.

Hurtigbåt fra stavanger til nedstrand

TEK Bæreevne og stabilitet Preaksepterte ytelser Bygningsdelers brannmotstand bestemmes ut fra byggverkets brannklasse som en følge av konsekvensen av en svikt i bygningsdelen. Takkonstruksjoner er å anse som sekundært bærende bygningsdel, når den ikke er en del av byggets hovedbæresystem eller medvirker til å stabilisere dette.

Preaksepterte ytelse For bæresystem i byggverk i brannklasse 1 og 2 må følgende ytelser minst være oppfylt.

Byggverk i risikoklasse 4 kan ha kledning K 2 10 D-s2,d0 [K2]. Isolasjonen må tilfredsstille klasse A2- [ubrennbart materiale].

Holmsbu kirke i desember

Åpningene må være fordelt og de enkelte plan ha slik form at en oppnår god gjennomlufting. Byggverket må ikke være høyere enn at slokkemannskapene kan komme lett til med sine høyderedskaper. Denne utformingen forutsetter at det gjøres en vurdering av ansvarlig prosjekterende.

Vurderingen må være dokumentert. Bestemmelsen kommer ikke til anvendelse for lave byggverk som samlet utgjør én bruksenhet.

TOFTE BIBLIOTEK Relaterte emner

Facebook Twitter E-post Ny kommune — nye møteplasser! Innbyggerne blir helt sentrale i etableringen av innbyggertorgene. Dette er det første innbyggertorget som åpner i nye Asker. Det krever at vi er tilstede fysisk, men også ved hjelp av gode digitale løsninger, sier avdelingsleder for innbyggertorg i Asker kommune, Synnøve Osmundsen. Øydis Jahren, virksomhetsleder for innbyggertorgene i nye Asker kommune, er glad for at det er nettopp på Tofte det første innbyggertorget åpner. På Tofte blir innbyggertorget etablert i første etasje i samme bygg som biblioteket.

TOFTE BIBLIOTEK Kommentarer:
Rapportert den Tofte bibliotek
Holst fra Skien
jeg liker studere dokumenter også. Siste nytt: min andre innlegg. jeg liker Beachvolleyball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net