Liggeunderlag Dun

  1. Mer om
Liggeunderlag Dun

Liggeunderlag Dun RådValgt størrelse ikke på lager DownMat XP 7 LW liggeunderlag dun Exped DownMat XP 7 LW er et supervarmt, lett og kompakt liggeunderlag i 7 cm tykkelse, med Liggeunderlaget er produsert i en robust, hurtigtørkende duk og er fylt med førsteklasses, isolerende dun (IDFB standard). Dunet er også kvalitetssikret i Exped Downmat 9 M er liggeunderlaget for de mest kresne når det gjelder isolasjon og ekspedisjoner og er fylt med impregnert dun som sikrer lang levetid SynMat 9 er den eneste modellen i utvalget med syntetisk isolasjonsmateriale ettersom de andre har dun, men det isolerer mer enn godt nok (R

https://odertal.info/qelir.php

Leveres med Schnozzel pumpepose. God søvn og komfort på tur er like viktig som hjemme. De andre modellene med lavere bærevekt har vesentlig dårligere isolasjonsevne R3. Det ytterste materiale er produsert i 20D polyester, og med en pakkestørrelse er på 22 x 17 cm tar den svært liten plass i sekken.

Det følger også med en schnozzel pumpebag for å fylle liggeunderlaget raskere, i tillegg til reparasjons-kit. Modellen kostet 2599,- kroner da vi gjorde vår vurdering 26.

Exped SynMat HL Winter MW Liggeunderlag

Vurdering: Uansett hvilket liggeunderlag du velger fra Exped, så får du kvalitetsprodukter, men hvis vi skulle pirket på noe, så ville det vært at de har valgt et tynnere garn 20D på de beste og dyreste modellene sine. Så hvis du slår leir på et røft underlag, kan det være lurt å bruke en skummatte i bunn, men det anbefales uansett. Alternativ: Hvis du absolutt ikke ønsker å ta med en skummatte, og du telter ofte på steder med røft underlag og ujevnt terreng, så anbefaler vi heller Exped DownMat XP 7.

Den veier litt mer 805 gram, og er 7 cm tykk istedenfor 9 cm, men har garn en tykkelse på 75D. Vi skiller hovedsakelig mellom skummatter og oppblåsbare. Skummatte Selvoppblåsbar Skummatter er lette i vekt, og gir god isolasjon i forhold til vekten.

I tillegg tåler de det aller meste, og du trenger ikke å bekymre deg for punkteringer.

Liggeunderlag Alt til jakt, tur og fritid shishlov.info

Ulempen er at de tar mye plass og at de som regel gir dårlig liggekomfort. Turen avgjør valg av liggeunderlag Et liggeunderlag som passer godt til bilcampingen på sommertid kan være totalt ubrukelig på overnatting i fjellet.

https://odertal.info/nisodoke.php

Harald Lundstein, fotograf og redaktør i Norwegian Woods TV, har mange års erfaring med fjellvandring. Han mener det er tre ting som er spesielt viktig når du skal gå til innkjøp av liggeunderlag til fjellturen: Vekt, vekt og vekt. Det merkes godt på rygg og knær hvis du bærer for tungt utstyr i sekken.

Selv om lav vekt ofte går på bekostning av høy komfort og isolasjonsevne, er det likevel ikke alltid slik at de lette underlagene oppleves som kalde og ukomfortable.

I produktbeskrivelsene kan du lese mer detaljert om hvordan testkildene har vurdert alt fra vekt, isolasjonsevne og generell komfort. Lundstein forteller at bredde og lengde også er vesentlige aspekter ved liggeunderlaget. Bilcamping gir også større frihet. Det er veldig enkelt å blåse opp AXL Air når du bruker pumpesekken som hjelp.

Exped DownMat 9 LW Liggeunderlag

Men hvis du vil ha det gjort raskt, er det raskere å blåse det opp med munnen. Hvis du vil tømme ut all eller litt luft, gjør du det enkelt via ventilen. Du trykker da ned det ene hjørnet. Dette er en god funksjon, fordi du enkelt kan justere liggeunderlaget slik at du får en komfort som passer deg.

Test av 34 liggeunderlag: Unngå søvnløse netter på liggeunderlag

Dette er et behagelig liggeunderlag hvis du sover på ryggen. Hva anbefaler du blant det?

Marius formoe

Har jeg pengene kjøper jeg dun, og en god vanntett paqkkpose til den. Den er god og varm og tar mindre plass. Men fiber duger i massevis, den tåler mer fuktighet og er rimeligere. Merker meg at Lars ikke har snakket noe særlig, om noe, om hengekøyer til villmarksbruk. Betyr dette at han ikke finner det bra nok eller fungerer det dårlig med slitt og vond rygg som han har?

Liggeunderlag til vinter og snø shishlov.info

Det er jo en voldsom hype rundt hengekøyer for tida, vil gjerne vite hva Lars tenker om dem: Hei, Runar! Jeg har hengekøye, og bruker det innimellom. Sannheten er imidlertid at det er mye bedre med et telt eller en tarp. Jeg sover rett og slett bedre på bakken. Organisering av klær og utstyr er enklere på bakken, det samme gjelder reparasjoner, rask håndtering av et skytevåpen og andre ting.

Da skulle "alle" ha lavvo, selv om den ble feid ned av den førse stormen.

Liggeunderlag Se hele utvalget på shishlov.info XXL

Men bevares, kjøp gjerne en hengekøye, det er moro og litt uvant og kanskje eksotisk for de fleste. Det viktigste er at du liker det og koser deg på tur.

Noe av grunnen kan være fuktig bakke, kaldt eller komfort. Liggeunderlaget hjelper deg å få en god natt søvn når du er ute i naturen. Derfor anbefaler vi at du investerer noen kroner i et skikkelig liggeunderlag da det er dette som sørger for at du får en god opplevelse når du er å overnatter med soveposen.

Har du et skjørt liggeunderlag kan det være anbefalt å bruke et underlag til liggeunderlaget, ikke bare bevarer du liggeunderlaget lengst mulig, men man får også økt isolasjonsevne og komfort. Underlag trenger ikke å være dyre, her er et eksempel på underlag du kan bruke: Vi håper du fant nytte av vår liggeunderlag test!

LIGGEUNDERLAG DUN Relaterte emner

Disse oppblåsbare liggeunderlagene gjør turen mye bedre Inneholder annonselenker Med et godt liggeunderlag, blir teltturen en helt annen opplevelse. Mange underlag som skal blåse seg opp selv bare ved å ligge på bakken, bruker gjerne så lang tid at du til slutt ender med å blåse dem opp selv ved hjelp av munnen. Men det finnes unntak. De som derimot ofte går igjen når det snakkes om skikkelig gode liggeunderlag, er underlagene fra Exped. Nærmere bestemt Exped Downmat og Exped Synmat.

LIGGEUNDERLAG DUN Kommentarer:
Redaktør på Liggeunderlag dun
Magnussen fra Svolvær
Les også min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til iaidō. Jeg nyter lese romaner langt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net