Tilhengerkalkulator

  1. Mer om
Tilhengerkalkulator

Tilhengerkalkulator MedvirkendeContent [hide]

Tast inn registrerings- eller understellsnummer for å få informasjon om bil og tilhenger Prøv vegvesenets tilhengerkalkulator slik at du kan sjekke hva du lovlig kan trekke med aktuell bil og henger. Fyll inn skiltnummeret på bilen og huk av for Trykk her for å komme til Vegvesenets Kalkulator, eller kopier lingen over Hvor tung tilhenger kan jeg trekke etter bilen min? Når du skal trekke tilhenger må du sjekke at både førerkort og Vi kan tilby deg trafikkopplæring med tilhenger. Kurset forutsetter at du har førerkort for klasse B

Førerkortregler tilhengere

I butikker som selger motorsykler finnes ulike varianter av tovegs kommunikasjonsutstyr til bruk under øvingskjøring.

Mobiltelefoner aksepteres også, men det forutsetter at mobiltelefonen har tilleggsutstyr som gjør at den kan benyttes uten å komme i konflikt med forbudet mot bruk av håndholdte mobiltelefoner under kjøring. Vi håper derfor en bevisstgjøring også kan bidra til å få de som ignorerer reglene til å tenke seg om neste gang de skal kjøre med henger. Vognkortet og instruksjonsheftet til hengeren forteller mer om hengerens bremsesystem.

Tilhengeren må ikke være tyngre enn det bilen tåler å trekke, selv om vogntoget totalt blir under 3500 kilo.

Bmw ds1 xenon

Analyseverktøyet Google Analytics benyttes for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere.

Vegvesenet lanserer tilhengerkalkulator

Totalvekt på traktor og henger blir ofte diskutert. BG's vektkalkulator kan være et nyttig hjelpemiddel.

https://odertal.info/outlook-hotmail.php

Håkon Bjerke fredag 03. Men mange er usikre på hvor tunge hengere de har lov til å dra med seg. Forholdet mellom traktor og hengervekt diskuteres ofte både på BG's debattforum og på andre sosiale medier.

For personbil med henger har Statens Vegvesen en nyttig tilhengerkalkulator på sine nettsider. Obligatorisk opplæring på fire trinn Trinn 1 Du må ha førerkortet på bil for å kunne ta hengerlappen. Trinn 2 Her skal du lære deg å bruke bil med henger rent kjøreteknisk, til- og frakobling av henger, rygging samt å gjennomføre en sikkerhetskontroll av vogntoget.

https://odertal.info/zequf.php

I siste del av trinn 2 må man ha en obligatorisk veiledningstime der du og lærer vurderer om du er ferdig med dette trinnet i opplæringen.

TILHENGERKALKULATOR Relaterte emner

Hvor tung henger kan traktoren dra? Totalvekt på traktor og henger blir ofte diskutert. BG's vektkalkulator kan være et nyttig hjelpemiddel. Håkon Bjerke fredag 03. Men mange er usikre på hvor tunge hengere de har lov til å dra med seg.

Tilhengerkalkulator
TILHENGERKALKULATOR Kommentarer:
Rapportert den Tilhengerkalkulator
Sørum fra Molde
Les gjerne min andre nyheter. Jeg trives kurash. Jeg har lyst lese bøker gal.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net