Sjokoladekake Med Salt Karamell

  1. Mer om
Sjokoladekake Med Salt Karamell

Sjokoladekake Med Salt Karamell OpplevdeContent [hide]

En liten klype havsalt i karamellen smaker nydelig, og gjør at karamellen balanserer ekstra godt med den søte sjokoladekaken Noen uker senere, under matreisen til Trøndelag, fikk jeg servert kombinasjonen sjokoladekake, salt karamell, karamellisert hvit sjokolade Sjokoladekake med salt karamell glasur var super populært og enkel å lage. Oppskriften finner du her på bloggen min Mat p cake with runny salted caramel. Sjokoladekake med rennende karamell_P2170046 Midten av kaken er fylt med rennende, salt karamell Ha sukker og vann i en stålkjele (ikke bruk teflon). La sukkerblandingen små koke til det blir gyllenbrun farge

Bland sammen de tørre ingrediensene i en bakebolle.

Påskequiz geografi

Hell deretter smørblandingen i bollen og bland det sammen til en klumpfri røre. Bland deretter inn ett og ett egg og til slutt rømmen. Fordel røren i to 20 cm bakepapirkledde og smurte springformer. Tilpass da steketiden.

Glutenfri sjokoladekake med salt karamellsaus

Prikk kaken med en gaffel, bre karamellsausen over mens kaken enda er varm, pass på at den får saus over hele, og at litt renner ut og litt nedover kantene på en pen måte. Varm opp fløten, ha i hakket sjokolade, la stå litt og rør så til en jevn glasur.

Bland inn ett kjøleskapskaldt egg, bruk fingrene. Bland til du har fått en jevn deig. Klem deigen flat og pakk den inn i plastfolie.

Saftig sjokoladekake med salt karamell

Legg den i kjøleskapet i minst 30 minutter, men gjerne et par timer eller over natten, hvis du har tid til det. Når deigen har fått hvile kjevler du den ut til den er ca. Jeg anbefaler å legge deigen mellom to lag plastfolie når du kjevler, slik at den ikke fester seg i kjevlet eller underlaget.

Flytt deigen over i en terteform, ca. Tilsett kefir til slutt og rør til en klumpfri røre. Smør kantene på ei rundform med diameter på ca 25 cm og ha bakepapir i bunnen.

Frogner legesenter

Kaka stekes midt i ovnen i ca 35-40 minutter. I mens kaka står i ovnen lager du salt karamell og sjokoladeganache. Ikke tilsett mer før smør og marengs har blandet seg godt.

https://lndc.us/porehujyp.php

Øk deretter til middels hastighet og pisk til frostingen er jevn, tykk og luftig 3 min. Skrap så bollen og tilsett til slutt karamellen. Miks den inn på lav hastighet.

https://lndc.us/8216.php

Smørkremen kan oppbevares i kjøleskap i lufttett boks i inntil 2 uker. Kan ligge frossen i flere måneder.

SJOKOLADEKAKE MED SALT KARAMELL Relaterte emner

Snart er det helg igjen! Fikk dere med dere den superpopulære sjokoladekaken med salt karamell som jeg postet i min kakespalte på godt. Her kommer den nå også på bloggen. Sjokoladekake og hjemmelaget karamell — kan det bli bedre?! Denne sjokoladekaken består av myke, fantastisk gode sjokoladekakebunner som fylles med herlig, mørk sjokoladekrem og flytende karamell. En liten klype havsalt i karamellen smaker nydelig, og gjør at karamellen balanserer ekstra godt med den søte sjokoladekaken. Kaken blir høy, flott og fristende!

Sjokoladekake Med Salt Karamell
SJOKOLADEKAKE MED SALT KARAMELL Kommentarer:
Rapportert den Sjokoladekake med salt karamell
Haaland fra Stavanger
jeg liker lese bøker i morgen. Se gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til chinesischer Handball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net