Studentweb Ntnu

  1. Mer om
Studentweb Ntnu

Studentweb Ntnu HandelI Studentweb finner du informasjon om deg og ditt studium. Du kan også endre, bekrefte og oppdatere en del av dine opplysninger selv Tema og tjenester | Se siden for ansatte · Studier · Eksamen · Emner · Evaluere emne · Kalender · Permisjon · Planlegge studiet Feide is the chosen solution of the Department of Education for secure identification in the education sector Student Web Wiki innsida.ntnu.noThis information can only be used by you, so do not share it with others. The 11-digit number is generated Review the Studentweb Ntnu - 2021 pics and Steinert Superchrono and also Jeux De Ninjago. Steinert superchrono Jeux de ninjago Vad kan

Valgt stemmerettsted lagres i registerkortbildet.

Semesterregistrering NMBU

Dersom studenten er knyttet til en stedkode-gruppe som ikke er et stemmerettssted, så prøver Studentweb å finne et stemmerettssted på nivået over.

Samtykke Studenten skal kunne godkjenne bruk av ulike tjenester, f.

Brystprotese under muskel

Selve tjenestene de skal godkjenne opprettes i bildet Akseptansetype. Dersom det som skal godkjennes av studenten skal være en del av semesterregistreringssekvensen, må du sette inn et sekvensnr.

Hvis appen ikke viser bilde, må annen gyldig legitimasjon med bilde vises ved kontroll for at appen skal være gylde som studentbevis. Hvis du har betalt semesteravgift og semesterregistrert deg, vil dette vises i en gul boks nederst på siden.

UiT The Arctic University of Norway

Selve kvitteringen lagres i appen, så etter innlogging og registrering av betalt semesteravgift i appen kan den brukes uten internettilgang. Merk: Du skal både ha app eventuelt semesterkort og studentkort Studenter som ikke har smarttelefon Dersom du ikke har smarttelefon og derfor ikke har mulighet til å bruke studentbevisappen, kan du bestille en semesterkvittering på papir.

Du logger på Studentweb og fra menyen oppe til venstre velger du Bestillinger og så Semesterkvittering. Husk å sjekke at semesteradressen i StudentWeb er oppdatert først.

Les også: Book rom ntnu

Resttorget: åpner igjen 22. Husk å finne ut hvilke emner du skal ta og hvilke undervisningsgrupper du skal følge på forhånd!

Informasjonsmøte for Nord

Må du skifte gruppe grunnet jobb etc. Avslutt nettleseren din, start den på nytt og følg veiledningen øverst for å logge på Studentweb på nytt.

Fødselsnummer og PIN-kode Hvis du har glemt passordet til Feide-kontoen din og må endre telefonnummer for å få endret det kan du logge på Studentweb med fødselsnummer og PIN-kode på denne måten: Klikk på fanen «Fødselsnummer og PIN» på høyre side eller scroll ned på mobil. Åpne e-posten din og se etter en e-post fra opptak kristiania.

StudentWeb

Skriv inn fødselsnummeret ditt og PIN-koden du mottok og logg inn. Hygge-ting: Ta med deg noe som kan som kan gjøre det litt mer hjemmekoselig i nye boligen din, om det er bilder, en liten plante eller pleddet du pleier å bruke hjemme. Utstyr til aktiviteter: Personlig elsker jeg å ta meg en skitur når snøen kommer og derfor synes jeg det er praktisk med skiutstyr på studiestedet. Så ta med fotballskoene, volleyballen eller sjakkbrettet ditt som du har liggende hjemme.

https://odertal.info/derav.php

Gode og komfortable sko: Det blir lange dager med MYE gåing de første dagene og det er absolutt en fordel med sko som er gode å gå med.

STUDENTWEB NTNU Relaterte emner

Har du spørsmål, send e-post til student kristiania. Sjekk om du får logget på Brukeradministrasjonssiden vår med Feide-brukeren din. Dersom du får logget på der, forsøk å logge på Studentweb én gang til. Dersom du ikke får logget på brukeradministrasjonen, bruk glemt passord-funksjonen der for å lage deg nytt passord. Jeg har riktig passord men får fortsatt feilmelding Klikk her for å logge ut av Feide.

STUDENTWEB NTNU Kommentarer:
Forfatter på Studentweb ntnu
Bø fra Sørum
Jeg nyter rapporterer norske nyheter tåpelig. Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Handschriftanalyse.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net