Storytel Pris

  1. Mer om
Storytel Pris

Storytel Pris PremierHar gratis prøveperiode på 14 dager, utover dette koster det 169 kr i måneden for å lytte ubegrenset til lydbøker i alle sjangre Med Storytel Family kan du dele tusenvis av lydbøker og e-bøker med dine nærmeste. Velg mellom våre abonnementstyper, Storytel Family og Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker Du betaler et fast pris i måneden når du abonnerer og du betaler abonnementet ditt med kortbetaling. Det innebærer at avgiften trekkes fra kontoen hver måned Du kan velge mellom ulike kategorier, og du får bøker både til barn og voksne. Som ny bruker kan teste ut Storytel gratis i 14 dager, hvor du får tilgang til

Har Storytel et godt norsk utvalg? Storytel kjøpte opp tjenesten Ordflyt, og har store mengder norsk litteratur i sortimentet. Søk gjerne blant norske forfattere.

Hvordan kan jeg avslutte abonnementet mitt?

Beste lydbok apps i Norge

Dette gjør du ved å logge deg inn på kontoen din og går inn på Mine sider — Min konto. Ærlig talt føles dette litt ut som en gimmick, og vi vil heller kalle det for "litt mindre grå enn konkurrentene" snarere enn hvitt.

Selve brettet er på den annen side nokså velbygget og belagt med en gummilignende overflate for å ligge bedre i hånden.

Tilhenger med lokk

Skjermen ligger flat langs rammen, og belysningen er behagelig, om enn litt grunnleggende. Som en bonus tåler brettet også litt fuktighet, så du kan med andre ord lese i badekaret uten å bekymre deg.

Storytel rabattkoder: 3 kampanjer, juli

Teksten er skarp og tydelig. Navigeringen byr ikke på noen problemer, men det kan være litt tungvint å få opp menyen for å endre innstillinger eller hoppe i boken. Samtidig tar det uventet lang tid å gå ut av menyen.

Oppstart fra hvilemodus er det enda verre med.

Den beste tjenesten for lydbøker

Mens andre nettbrett trenger et par sekunder på å våkne, bruker Paperwhite fem. Da kommer du dessuten til en låseskjerm i stedet for rett inn på brettet — en prosess som må lade i ytterligere noen sekunder.

https://lndc.us/zujawifop.php

Dette er helt klart et irritasjonsmoment. Hele systemet er på engelsk, noe som sannsynligvis vil endre seg innen overskuelig fremtid hvis Amazon etablerer seg her. Det som er skjedd er komplisert.

I relasjon: Mollusker gravid

Makten gis til strømmetjenestene og blir borte fra skaperne og opphavshaverne. Imidlertid er deres utvalg generelt ikke så imponerende som Storytel, som er grunnen til at vi anbefaler Storytel.

Best pris på biografier og memoarer

Du kan likevel prøve Fabel gratis i 14 dager. De har langt flere lydbøker i deres arkiv enn f.

Last ned også: Sumo prøveperiode

Ulempen er at de fleste er på engelsk, men kan du leve med det er Audible et veldig godt alternativ. Les: Fikk inn en milliard på to timer Også i år er strømmetjenesten i markedet for å fylle opp bankkontoen. Denne gang var beløpet økt til knappe 1,2 milliarder svenske kroner. Så de månedene har faktisk dyre Storytel vært billigst.

Ocean beach club fredrikstad

I tillegg kommer en haug med barnebøker.

STORYTEL PRIS Relaterte emner

Selskapet kunngjorde igår partnerskap med Storytel Group. En halv million lydbøker vil bli tilgjengelig på Spotify Kunngjøringen som ligger på Storytels offisielle nettside, sier at katalogen på en halv million lydbøker senere iår vil bli tilgjengelig på Spotify, men katalogen blir ikke inkludert i Spotifys Premium-abonnement. Det vil fortsatt kreve et frittstående abonnement. Partnerskapet med Spotify forbedrer Storytels distribusjon og fremhever vår visjon om å gjøre verden til et mer kreativt og empatisk sted ved å gjøre historier tilgjengelige for alle, hvor som helst og når som helst. I praksis betyr partnerskapet at de som registrerer et Storytel-abonnement vil kunne lytte til lydbøker ikke bare via Storytels plattform, men også på Spotify. Storytel Tilgjengelig i 25 land Ifølge begge selskapene vil integrasjonen i utgangspunktet bli tilgjengelig i 25 land selv om Storytel er tilgjengelig i 30 regioner, men det er uklart hvilke.

Storytel Pris
STORYTEL PRIS Kommentarer:
Rapportert den Storytel pris
Grande fra Alta
jeg liker lese bøker knapt. Se over min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: kho kho.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net