Spylervæske Pris

  1. Mer om
Spylervæske Pris

Spylervæske Pris UtmerketContent [hide]

Sammenlign priser på Spylervæske. Finn tilbud på 13 produkter fra Blåtind, Kärcher, Carwise og mye mer I vår prisundersøkelse er likevel bensinstasjoner uten unntak dyrere enn å handle i butikk. Selv i den dyreste butikken i testen, Clas Ohlson I vinterhalvåret bruker du mye spylervæske for å holde frontruta på bilen din Mange bensinstasjoner tar høyere literpris for spylervæsken enn drivstoff Få varene levert hjem på døren, til ditt nærmeste utleveringssted eller sendt til din nærmeste Europris-butikk konomipakke med tre poser à tre liter spylervæske som kan brukes ned til –18 °C. Posene er pakket i en smart eske som gjør det

Hvor godt vasker de? Vi har vurdert spylervæsken ut i fra ett kriterium: Hvor effektivt de vasker ruta under ulike forhold. Klarer spylervæsken å løse opp den gjenstridige skitten som legger seg på ruta?

Klar sikt med Hurtigruta Carglass

Følg med på tilbudsavisen deres! I skrivende stund 20. Her gjelder det i tilfelle å prøve seg frem! Få gratis spylervæske Dersom du har skiftet eller reparert frontrute hos Riis Bilglass, kan du benytte deg av Riis Bilglass Spylervæskeavtale. Du får da gratis påfyll av spylervæske i et helt år!

Hvor kjøper du billig spylervæske?

Er du kunde hos Codan forsikring, bør du absolutt bli med i spylervæskeavtalen til Hurtigruta Carglass - da får du spylervæske så ofte du vil i et helt år. Vår sommerspylervæske tåler også temperaturer ned til minus fem grader, i tilfelle det er kaldt på fjellovergangene.

Dnb eiendom levanger

Sørg derfor å skifte spylervæske i sesongskifte mellom sommer og vinter, slik at du har riktig produkt til riktig sesong. Konsentratet uten vann tåler temperaturer ned til under -65°C.

https://lndc.us/7730-1.php

Like deler vann og konsentrat gir frostbeskyttelse ned til -30°C. Blandingsforhold 1:2 gir frostbeskyttelse på -15°C Blandingsforhold 1:3 gir frostbeskyttelse ned til -10°C Teknisk spesifikasjon. Tilbakemelding fra brukere gjorde at vi bestemte oss for å starte selskapet Rensikt.

Dette har vi stor tro på selv, forteller han til avisa. Hver beholder tilsvarer 300 dunker med vanlig spylervæske.

Lavkarbo oversikt matvarer

Med Rensikt-løsningen kan bilistene fylle spylervæske rett på bilen.

SPYLERVÆSKE PRIS Relaterte emner

Postnummer Annen info AdProLine® Spylevæske Konsentrert løser effektivt opp smuss, veisalt og trafikkfilm på frontruten og lykter. Den gir også en effektiv frostbeskyttelse ned til under -65 grader. Produktet er skånsomt mot lakk, tørkeblad, lister og andre deler på bilen. Dette for å sikre kvalitet med hensyn til frostbeskyttelse, lukt og rengjøringsevne. Etanolen er denaturert i henhold til gjeldende europeiske standarder. AdProLine® Spylevæske Konsentrert inneholder også effektive tensider for maksimal rengjøring av frontruten. Produktet er biologisk nedbrytbart.

Spylervæske Pris
SPYLERVÆSKE PRIS Kommentarer:
Forfatter om Spylervæske pris
Gulbrandsen fra Drammen
jeg elsker dele interessante nyheter uetisk. Les også min andre innlegg. jeg liker Jonglieren.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net