Spesiell Overnatting

  1. Mer om
Spesiell Overnatting

Spesiell Overnatting Og dermedOppdag noen av landets skjulte perler og særegne overnattingsalternativer – fra tretopphytter og fyr til arkitektoniske mesterverk som går i ett med Er du ute etter en uforglemmelig helg eller ferie? Da bør du få med deg disse herlige, unike og helt spesielle overnattingsstedene på Sørlandet Osloregionen har mange fine hoteller, hytter og campingplasser, men hvorfor ikke unne dere en natt eller to helt utenom det vanlige Sjekk ut Norges mest unike steder å overnatte! Denne reisen tar deg med på en helt spesiell opplevelse i Nærøyfjorden, der du får muligheten til Hva med en natt på et fyr? Eller i et ærverdig spahotell i fjordkanten? I Fjord Norge finnes det overnattinger for de helt spesielle anledninger

Unik overnatting

Overnatting i fyrtårnet fra 1895. Sogndalstrand Ferieleillighet er en kjellerleilighet som ligger på idylliske Sogndalstrand.

https://lndc.us/4443.php

Terrasse med havutsikt. Kommer du med sykkel eller har lyst på en helt spesiell overnatting, da kan du overnatte i Tunnelstuo i den gamle tunnelen i Jøssingfjord.

7 unike, kule og spesielle overnattingssteder på Østlandet rundt Oslo

Det er rett og slett sunt for sjela. Vi fikk servert 3 retters hjemmelaget middag med det beste lammet jeg noensinne har smakt! Og jeg er ikke så glad i lam engang. Bor du her er veien kort til både kunst og natur, enten om du vil sykle, ri på hest eller dra på kunstjakt i området.

Norges gym

Tips: Les om hele min opplevelse i Norges skjulte perle — Gudbrandsdalen 7. Gjenopplev barnedrøm på tretopphytte i Brumunddal De siste 3-4- årene har tretopphytter poppet opp som sopp i skogen etter en regnfull uke.

Du vil finne tretopphytter i alle fasonger og størrelser, alt fra supermoderne som henger utenfor en fjellskrent til de tradisjonelle som nesten går i et med trærne.

Northug snap

Vi fikk testet en av tretopphyttene på sommeren. Jeg kan bruke mange superlativer for å beskrive opplevelsen, men innlegget handler om det unike og spesielle.

Tretopphytter er kanskje ikke så unike lenger, men spesiell overnatting kan jeg fortsatt kalle det. Gjemt blant høye furutrær, usynlig for alle andre enn de som eier den, lå tretopphytten vår majestetisk flere meter over bakken. Midt i skogen, omgitt kun av trær, forvillete sauer, fugler og ekorn får du opplevelsen av å bli totalt isolert fra verdenen.

Spesielt hvis du legger fra deg telefonen etter at du har tatt alle bildene og filmene. Hytten lå ved et lite vann der vi både badet, rodde og kunne fiske. Du kan ha med deg sykler og dra på sykkeltur eller bare boltre deg i skogen.

Spesiell overnatting i Hardanger Vestlandet

På vinteren kan du kjøre spark som du kan få ved tretopphytta eller gå på ski. Har du ikke prøvd en tretopphytte ennå anbefaler jeg å gjøre det.

Og da anbefaler jeg å velge en av de hyttene som har tradisjonell hyttedesign. Tips: Les om vår opphold på tretopphytte i Brumunddal.

https://odertal.info/taxi-srreisa.php

Og i tillegg finnes det fantastiske naturområder rett utenfor døren. Opplevelser i Risør til lands og til sjøs En god start på dagen, ved bordet eller på sengen.

Unik gapahuk til utleige i Undredal

Og det å oppleve et særegent og spesielt sted er noe av det aller beste, for det er kanskje disse man husker best. Og slike steder er det mange av i Norge! Glamping og retreat hos Meretes Garden Valldal er kjent for sine mange aktivitetsmuligheter, med både rafting, klatring og andre adrenalinfylte aktiviteter på menyen, men Valldal er også en plass for ro og ettertanke. Meretes Garden tilbyr såkalt Glamping, som betyr at du kan overnatte i telt, men med komfort som på et hotellrom.

Det unike med Merethes Garden er mulighetene for ro og ettertanke, og hun har derfor forvandlet et gammelt drivhus til en vakker japanskinspirert hage med, gangstier, karpedam og en liten trebro, samt innredet et eget lite yogastudio på plassen.

Det Lille Hotel i Risør, historisk hotell overnatting på Sørlandet

Overnattingen skjer i store bomullstelt med både teppegulv og senger i førsteklasses hotellkvalitet. De 5 teltene er innredet ulikt, men alle fremstår innbydende med en rolig og delikat fargepalett. Fellesrom, sauna og kjøkken finnes i en bygning like ved teltene.

Bo i Pod-hytte hos Valsøytunet Et pod-hus var tradisjonelt små uthus som man hadde i hagene i England til utstyr eller annen oppbevaring, enkelt forklart en liten bod. De kom ofte prefabrikkert fra fabrikk, hadde avrundet tak og ingen innredning, og ble bare plassert i bakhagene.

SPESIELL OVERNATTING Relaterte emner

Gjenopplev barnedrøm på tretopphytte i Brumunddal Vi, nordmenn, er ganske reisevante og det er kanskje ikke så mye som overrasker oss lenger. Men de siste årene har det poppet opp mange spesielle, unike og spennende overnattingssteder rundt Oslo og i Norge. Områdene rundt Oslo følger med og kan by på alt fra spennende tretopphytter, kule containere og vintønner til bonderomantiske låver, hobbithytter og konglehytter. I dette innlegget vil du få tips til unike og spesielle overnattingssteder på Østlandet i en levelig kjøreavstand fra Oslo som vi har testet selv. Kul overnatting i container ved Numedalslågen Først vil jeg presisere at når vi snakker om containere så er ikke det slike containere som du bestiller når du skal tømme kjelleren for gamle ting. Her snakker vi om skipscontainere som er gjort om til moderne, koselige og superkule overnattingssteder.

Spesiell Overnatting
SPESIELL OVERNATTING Kommentarer:
Redaktør på Spesiell overnatting
Foss fra Harstad
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Brückengebäude. Jeg har lyst lese om Norge gledelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net