Skiforhold Geilo

  1. Mer om
Skiforhold Geilo

Skiforhold Geilo MiljøvennligGeilo snørapport - Oppdateres daglig med snødybde, snøfall, skiforhold, værforhold for Geilo, - Skiinfo.no Alt du trenger å vite om Geilo med dagens snørapport, åpne skiheiser og nedfarter On the top On the bottom Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 45 nedfarter og tre terrengparker vil alle finne sin favoritt Geilo Sti- og Løypelag, Geilo, Norway. 10 560 liker dette · 1 snakker om dette. Geilo Løypeområde driftes fra høsten 2018 av Geilo Sti og Løypelag

De har forsøkt å gjøre det beste ut av hver situasjon, og jobbet hardt med å skape trygge og gode opplevelser av høy kvalitet hver dag.

Vi håper at alle som har besøkt oss sitter igjen med noen minnerike opplevelser og gleder seg til neste sesong som ikke er langt unna.

Her blir det best skiforhold i julen

Vi vil med dette si tusen, tusen takk for en fantastisk sesong! Idag er baren flyttet til det som tidligere var kjøkkenet. Men man kan fortsatt nyte et glass eller en kopp kaffe i peisestuen nå i ny drakt 🍷☕️.

Se dette: Cvnerden no

Fortsatt så har Peisestuen de mest populære sitteplassene. Noen som kjenner igjen stilen på peisestua? Dette er noen av de flotte aktivitetene Geilo har å by på.

Ustedalsfjorden rundt

PÃ¥ Geilo er turmulighetene uendelige! Ring oss pÃ¥ 32090511 eller send en mail til booking geilohotel. Ut på dagen blåser det opp til kuling fra sørøst fra Nordland og nordover. I Sør-Norge går det an å få seg en skitur både onsdag litt ut på dagen og torsdag.

Fredag er sjansen over, da er det et nytt kraftig uvær i vente. Skredfare Vind, nedbør og skiftende temperaturer gjør at skredfaren øker.

Dette er Norges råeste skihoteller

I Røldal er det skredfare 2-moderat fredag, men 4-høy lørdag og søndag. Det er spesielt leområder med fersk fokksnø som er utsatt - rygger søkk og renner. I Sogn og Fjordane og på Voss er det skredfare 3-betydelig i helgen.

Last ned også: Aktiv evje

Ellers i landet er det varslet liten eller moderat skredfare. Du finner følgende andre overnattingsmuligheter i nærheten: Knutebu Two-Bedroom Cottage på avstand: 6. Her får du gratis Wi-Fi, privat parkering og tilgang til fantastiske skiforhold.

Skype web

Geilo sentrum ligger 14 kilometer unna. Alle rommene på Lia Fjellhotell har eget bad med dusj.

Hoteller Flatåker

Mange av rommene har utsikt over Hardangervidda og dalen, og de fleste har TV. Lia Fjellhotell har egen skibakke med skiheis. Uansett en hyggelig gjeng å bli kjent med» Søndagen sto slalåm på programmet. Dagen startet med én times frikjøring med øvelser, fokus var da på stavisett.

https://lndc.us/cajuvi.php

Etter en pause gjennomførte vi så en økt med løypekjøring, ei løype med kortstaur samt en full rennløype. Mandag sto super-g på planen, og vi gjennomførte 2 timer super-g sammen med Voss Skigymnas, et lag fra Slovakia og et lag fra Slovenia.

Dette ble en veldig fin økt. Sammen med de samme lagene, bortsett fra Slovenerne, avsluttet vi samlingen med ei økt storslalåm. Totalt sett fikk vi gjennomført det som var planlagt på samlingen, under supre forhold og uten skader.

Avsluttende bemerkninger: Geilo viste seg altså også i år fra sin aller beste side.

4 hjulskontroll pris oslo

SKIFORHOLD GEILO Relaterte emner

Hotellet hadde mye å by på med flotte rom, stort lekerom, bowling og et flott badeanlegg. I tillegg gode muligheter for hyggelig samvær i flotte fellesområder. Vi tar gjerne en tilbakemelding inn mot å reservere for neste år. Det var lite snø nede i Geilo,men det var skiforhold i Havsdalen mot Prestholt. Første økt ble derfor en skiøkt på Prestholt.

SKIFORHOLD GEILO Kommentarer:
Redaktør på Skiforhold geilo
Sandvik fra Alta
Jeg nyter lese om Norge forgjeves. Se min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Kilikiti.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net