Sirkula Stange

  1. Mer om
Sirkula Stange

Sirkula Stange MonumentalContent [hide]

Bil med henger som kjører inn porten til gjenvinningsstasjonen i Stange! Åpent disse lørdagene i år Kretsløpsparken 10-19 · Brumunddal 13-19 · Stange 13-19 · Heggvin 08-19 · Moelv Stengt Sirkula IKS informerer om at fra neste år vil det ikke bli sendt ut tømmekalendere til alle husstander, slik det har blitt gjort tidligere Derfor innfører vi adgangsbevis også ved innkjøringa på stasjonen nå, sier driftssjef Stig Fjerdingen i Sirkula. Innbyggerne i Hamar, Stange Slik håndterer du avfallet ditt i Ringsaker, Hamar, Stange og Løten kommune. Velkommen som ny abonnent hos Sirkula IKS som tar hånd om avfallet ditt

Scoopr

I en ny avfallsplan bør kommunene derfor vurdere konsekvenser av nye lover, forskrifter, andre føringer, vurdere endringer i tilgjengelig teknologi og evaluere dagens avfallsløsninger opp mot målsettinger. I februar i år stod det nye anlegget ferdig, som det første i Norge og nummer to i verden. Parken består av en moderne gjenvinningsstasjon for kasting av avfall, et mottak hvor man kan levere gjenstander til ombruk og flere gjenbruksbutikker som selger de brukte gjenstandene videre.

En trenger ikke adgangsbevis for å besøke Resirkulas butikker og kafé i kretsløpsparken. Han viser til at andre kommuner og avfallsselskaper har gode erfaringer med slike systemer.

Vi vil jo at husholdningskundene ikke skal få økt gebyr fordi næringen kaster avfallet sitt med husholdningsavfall. Det er hovedgrunnen, sier han.

Åpningstider i dag

Man trenger ikke adgangsbevis for å besøke Resirkulas butikker og kafe i kretsløpsparken. Regionen kjennetegnes av positiv innflytting [3] og forholdsvis bra næringslivsvekst [4], så vel som høy vekst i boligpriser [5]. Disse har sine begrensninger i bruken og nå bruker vi Ferramol.

Stående roing

Vi vet det er en del områd­er som lett kan virke som yngleplasser for sneglene. Ved disse områdene er det viktig å gjennomføre tiltak, sier Ellen Mohaugen. Siste: Sirkula tror ikke gjenvinningsanlegget er «synderen» Rett før papiravisa gikk i trykken i går fikk vi denne meldingen fra Grethe Olsbye i Sirkula: Vi har nå gått gjennom anlegget vårt og finner det lite sannsynlig at brunsneglene kommer fra hageavfallet her. Skal du levere restavfall, bruk bankkort eller Vipps.

Ha god håndhygiene før, under og etter besøket på gjenvinningsstasjonen.

https://odertal.info/512.php

SIRKULA STANGE Relaterte emner

Annonsørinnhold fra Derfor er Sirkula verdens beste arbeidsgiver: Føler vi gjør en innsats for miljøet — Når jeg ser den store trafikken inn til anleggene våre tenker jeg: Hva hvis vi ikke hadde vært her? Hva hadde skjedd da, spør Sirkula-veteran Vidar Edsberg 53. Møt han og nykommeren Jorunn Thingnes 42, bak fasaden hos Sirkula. Vidar Edsberg er inne i sitt 17. Han kunne ikke tenke seg en annen hverdag. Jorunn Thingnes er på den andre siden en fersking. Hun startet i Sirkula som leder for prosjekt- og utviklingsavdelingen for bare noen måneder siden.

Sirkula Stange
SIRKULA STANGE Kommentarer:
Forfatter om Sirkula stange
Berntzen fra Kaupanger
jeg elsker lese romaner nervøst. Les også min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Hochleistungsgewehr.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net