Roxel Infra

  1. Mer om
Roxel Infra

Roxel Infra StørstRoxel Infra AS er en totalteknisk leverandør av veg- og tunnelprosjekter. Våre leveranser strekker seg fra enkeltprodukter til komplette Roxel Infra AS er en totalteknisk leverandør av veg- og tunnelprosjekter. Våre leveranser strekker seg fra enkeltprodukter til komplette systemleveranser Roxel Infra er en totalteknisk leverandør av veg- og tunnelprosjekter. Våre leveranser strekker seg fra enkeltprodukter til komplette Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Roxel Infra AS, 917079625. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere Parhestene Rolf Smedvig Hodne og Arne Incoronato kjøper opp selskapet Roxel Infra etter at Roxel Group gikk konkurs tidligere denne uken

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

https://lndc.us/vineria-ventidue.php

Når rehabiliteringen av biltunnelen er ferdig, skal det klargjøres for sykkeltunnel. Vårt arbeid skal stå ferdig neste høst, sier Forsell.

Kompetanse for kvalitet

Skredsikringsprosjekter i Nord-Norge I de to Berfjordtunnelene nord for Trondheim har arbeidet med kabeltrekking og lysmontasje pågått en stund. Som arbeidende styreformann var det viktig for meg å få på plass noen som skjønner businessen, trygger arbeidsplassene, ser det store potensiale i våre ansatte og som er fremoverlente og solide.

Har du øye for detaljer og ser helheten i det økonomiske aspektet?

Vi kan nå møte markedet som et solid og selvstendig selskap, uavhengig av situasjonen i de øvrige selskapene i Roxel konsernet. I dette samankoplingspunktet og i tverrslaget i Pevika blir det etablert rømningsvegar når den nye tunnelen står ferdig. Det blir totalt fem tekniske bygg i den nye tunnelen og eitt utanfor tunnelen på Lunde.

Ammerudhjemmet cafe 19

Vi har siden 2016 levert totalentrepriser og enkeltleveranser til tunneler og annen infrastruktur over hele Norge samt på Færøyene, hovedsakelig mot offentlig samferdsel. Personvernerklæring Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Jobreg samler inn og bruker personopplysninger. Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor Jobreg holder til.

God konkurranse om elektrokontrakten

Innsamling av informasjon Informasjon som du registrerer i systemet finner du under din profil i systemet. Vi samler inn bruksdata for besøkende av siden, for eksempel trafikkdata, lokasjonsdata etc gjennom Google Analytics.

I noen tilfeller vil vi lagre e-postkorrespondansen når du kontakter oss.

I relasjon: Betomur

Utviklingen i selskapet gikk i feil retning. Omtrent hele ledelsen har blitt skiftet ut, og konsernet har blitt restrukturert og refinansiert som et ledd i å gjenvinne tilliten fra banken, underleverandørene og kundene. Det er forferdelig for dem som står i det, for kundene, de ansatte og hele renommeet til bedriften.

ROXEL AS omsetning og bedriftsinformasjon Vainu firmadatabase

Det var en skikkelig tung periode. Heldigvis fikk de aller fleste ansatte raskt arbeid igjen andre steder, og flere ble også ansatt i konsernet, sier daglig leder Sandvik. Les mer: Permittert eller arbeidsledig?

ROXEL INFRA Relaterte emner

Linkedin - Arbeidet med Kjøsnestunelen går knirkefritt, og entreprenøren held oppsett framdriftsplan. Både inni fjellet og ute har det vore full aktivitet, og berre to seksjonar står no att å støype av den ca. No er det nedtrapping fram til anlegget tar velfortent ferie i tre veker frå helga, seier prosjektleiar Svein Reidar Dale i Statens vegvesen. Den eksisterande Støylsnestunnelen på ca 2 km blir forlengja til å bli ein tunnel på totalt 8,5 km med namnet Kjøsnestunnelen, og det skal inn nytt elektrisk utstyr i heile lengda på den nye tunnelen. Elektroarbeidet vil starte i løpet av august, og ut over hausten kan elektroarbeid i den gamle tunneldelen bety noko heft for bilistane. Delar asfaltert Rundt 4,5 km av den nye tunneldelen er asfaltert med berelag, og innreiing med VA-anlegg og trekkerøyr for elektro er i full gang.

ROXEL INFRA Kommentarer:
Rapportert den Roxel infra
Langseth fra Rørvik
jeg liker utforske norske bøker bebreidende. Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine hobbyer er Formel Student.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net