Netcom Mms Viser

  1. Mer om
Netcom Mms Viser

Netcom Mms Viser MerkeligContent [hide]

Når du mottar en melding om MMS på telefonen din, vil MMS-en være tilgjengelig på denne siden i 28 dager For at MMS og internett skal fungere må mobildata/pakkedata være aktiv på telefonen din. Se etter et symbol som viser 4G, 3G, H, H+ eller E ved siden av Har du fått SMS om mottatt MMS kan du nå logge deg inn og lese meldingen der Teilen · Vorherige Kommentare anzeigen Rune Fosberg, profile picture. Hvor mange ganger tror du vi har prøvd det Vi viser hvordan du setter opp et viltkamera med mms og e-post

Holberg fondene

Tar saken alvorlig — Den saken her har høyeste prioritet hos oss, og vi jobber på spreng for å løse problemet. Vi er svært lei oss for at kunder har opplevd det, sier Severin Roald, kommunikasjonsdirektør i NetCom.

Han sier NetCom ikke har noen oversikt over hvor mange kunder som kan være rammet av feilen, men understreker at det er svært få.

https://lndc.us/2543.php

Vi vet at enkelte kunder er berørt, men det er ikke et stort omfang. Hvis du installerte en konfigurasjonsprofil, brukes profilens standardinformasjon i stedet.

Hvis du bruker en iPhone eller iPad i et bedriftsmiljø, må du kanskje kontakte mobilenhetadministratoren for å endre APN. På iPad: Fjern konfigurasjonsprofilen og legg den til på nytt. Det er derfor viktig å ha tilstrekkelig opphold mellom bildene.

Dette kan du gjøre via en mobiltelefon. Det betyr at det samlede antallet sendte meldinger hos Netcom på julaften i år altså var i overkant av 1,1 million høyere enn for to år siden.

Gratis MMS en måned til

Netcom opplever altså motsatt trend sammenlignet med storebror i Telenor. Vis mer Topp på formiddag Det høyeste nivået på sendte SMS-meldinger hos Telenor var rundt klokken 13 på julaften, mens MMS-meldingene nådde et høydepunkt like etter 22-tiden på kvelden.

Har du lest dette? Tyske aviser online

Samlede datatrafikk på mobilnettet - som altså kan inkludere bruk av sosiale medier på smarttelfoner - har økt med hele 69,1 prosent fra julaften i fjor til i år. Samtidig er det også slik at datatrafikken på julaften er lavere enn øvrige dager, cirka 13 prosent under normalen, ifølge informasjonssjefen.

MMS på retur

Julaften skiller seg dermed ikke ut med mer trafikk enn de andre dagene. Foto: Post- og teletilsynet Post- og teletilsynet PT ber nå om en forklaring fra NetCom på hvorfor dette fremdeles er et problem. Post- og teletilsynet er underlagt Samferdselsdepartementet, og forvalter blant annet det regelverket som ivaretar taushetsplikten i elektronisk kommunikasjon.

Det handler blant annet om trygghet når slike feil rammer kundene, sier Aarsæther.

NETCOM MMS VISER Relaterte emner

Historisk arkiv Unngå mobilsjokk etter ferien Vi har endelig begynt å skjønne at det koster å motta samtaler i utlandet. Mange glemmer likevel å sjekke prisen på datatrafikk. De har skjønt at de må betale for å motta samtaler, forteller Per-Aril Meling, informasjonssjef i Telenor. Verken Forbrukerrådet, Telenor, Tele2, NetCom eller Chess har i sommer fått unormalt mange henvendelser fra fortvilte kunder med høye ferieregninger. Trafikken på nettstedet deres og hos kundeservice viser at mange sjekker prisene i utlandet før ferien. En undersøkelse utført av TNS Gallup viser imidlertid at kun en av ti nordmenn sjekket utenlandsprisene før ferien i 2005.

NETCOM MMS VISER Kommentarer:
Forfatter om Netcom mms viser
Sandal fra Kirkenes
jeg elsker dele interessante nyheter søvnig. Se gjennom min andre innlegg. jeg er tent på Langlauf.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net