Best I Test Bilstol

  1. Mer om
Best I Test Bilstol

Best I Test Bilstol Plus!BeSafe iZi Modular A RF X1 i-Size Maxi Cosi Pearl One i-Size BeSafe iZi Twist B i-Size Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til Vi har i samarbeid med Testfakta i Sverige kollisjonstestet ni bilstoler for de aller minste. Testvinneren BeSafe iZi Go Modular X1 bestod

Veldig praktisk stol som kan vris 360 grader for lettere å ta barnet inn og ut av bilen. I tillegg kan den brukes både fremovervendt og bakovervendt. Dette er grunnen til at vår test stiller strengere krav til kollisjonssikkerhet enn dagens standard.

Se dette: Sparco bilstol

Stolene er testet etter strengere kriterier enn det de er godkjent for. Klarer ikke test av sidekollisjon Britax Römer Primo klarer ikke kravene i testen av sidekollisjon og får bare 1 av 10 mulige poeng på denne testen.

Stor test: Ett av barnesetene knuser konkurrentene

Britax Primo er produsert etter den gamle standarden R44 som ikke stiller krav til sikkerhet ved sidekollisjon. Vi vil derfor understreke at stolen tilfredsstiller kravene til kollisjonssikkerhet i standarden, selv om den ikke består sidekollisjonstesten.

Hvis du registrerer deg hos produsenten umiddelbart etter kjøpet, tilbyr de en livstidsgaranti, noe som selvfølgelig gjør at produktet føles enda mer verdt.

Vondt nederst i magen venstre side

Setet er uvanlig komfortabelt med rikelig med polstring. Det er også utstyrt med god sidebeskyttelse.

https://odertal.info/wasepyqo.php

Andre detaljer som er verdt å nevne er den effektive solbeskyttelsen og innebygd lagringsplass. Dette er en trygg og praktisk babystol som er enkel å installere.

Best i Test Bilstoler Stort utvalg af bilstoler hos Pixizoo

Cybex Cloud Z babystol i-Size 0-13 kg Høy kvalitet tvers gjennom Adaptiv nakkestøtte i 11 posisjoner Ekstra beskyttelse ved sidekollisjon Dette er en god babystol som er godkjent i henhold til sikkerhetsstandarden i-Size. Ulemper: iZi Plus X1 har ingen ulemper som skiller seg ut fra andre bilstoler på markedet. Skal vi likevel pirke, kan det nevnes at bilstolen er noe stor. For de minste bilene kan derfor størrelsen opplevelse som en ulempe. Testresultat iZi Plus X1 er en særdeles slitesterk, sikker og robust bilstol.

Bilstol test: Dette er de 10 beste bilstolene i

Monteringen tar noe tid de første gangene, men dette sørger også for optimal sikkerhet og komfort for barnet. Grunnet de gode kvalitetene, får ikke bilstolen trekk i helhetsvurderingen for dette. Reboard seter: Disse er babyskåler, som fortsatt er relativt nye for det tyske markedet og derfor ikke så vanlige. Som regel er de montert mot kjøreretningen.

Bilstoler: Test av 23 modeller

Barn opp til en alder av fire kan enkelt bruke reboard seter. Så langt er det bare noen få produsenter som selger ombordstoler, for eksempel Maxi Cosi med 2wayPearl, men sikkert vil andre produsenter følge med på tide. Festesystemer på barnesete Et monteringssystem sikrer at barnet i bilseteret har nok bevegelsesfrihet, men samtidig forblir på plass. Det skilles mellom fempunktsbeltesystemet, et trepunktssystem og et Isofix-system.

Best i test Bilstol

Nedenfor gir våre barnesete sammenligning en oversikt over egenskapene til de ulike festesystemene. Tre-punkts beltesystem Dette er et beltesystem som ikke er festet direkte til barnesetet. Ved hjelp av trepunktsbeltet kan et babysete eller et barnesete festes sikkert i bilen. Beltet kan justeres perfekt til størrelsen på barnet.

BEST I TEST BILSTOL Relaterte emner

Når dette er gjort riktig, kan det revolusjonere bilkjøring med barn ombord. Britax Swingfix i-Size er en slik stol, der sittedel og base henger sammen og stolen kan rotere 90 grader i begge retninger. Det følger med et innlegg som gjør at stolen passer til mindre babyer, men anbefalingen er fortsatt at man bruker en babystol den første tiden. Det er lett å montere Swingfix — klikk den på plass i Isofix-festene og fell ned støttebenet. Ettersom det er en i-Sizestol, har den maksmål for hvor stor den kan være, noe som gjør at den føles litt uhåndterlig. Den er tung og ikke en bilstol man har lyst til å bære noe lengre enn nødvendig. At bilstolen kan roteres, gir flere fordeler enn man først ser for seg.

BEST I TEST BILSTOL Kommentarer:
Redaktør på Best i test bilstol
Askeland fra Mo i Rana
jeg elsker utforske norske bøker etterpå. Siste nytt: min andre innlegg. jeg liker Puppenhäuser bauen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net