Oksestek I Stekepose

  1. Mer om
Oksestek I Stekepose

Oksestek I Stekepose De siste dageneContent [hide]

Stekes på 65°C i 8,5 time (da var Sil kraften og bruk den i sausen Forvarm ovnen til 160 grader, varmluft med over- og undervarme. Oksesteken skal tilberedes med stekeposen på. Legg steken på et stekebrett Oppskrift på smakfull, saftig og mør oksestek med sopp, kål, eple, og sjysaus. Server med kokte eller ovnsbakte poteter. Perfekt søndagsmiddag og høstmat En saftig oksestek er god festmiddag når familien samles til spesielle anledninger. Her får du fremgangsmetoden som gjør det enkelt å lykkes med oksesteken

Smørstek gulrøttene, det tar ca. Legg den i en stekepose, sammen med gulrot og løk.

Oppskrift oksestek i stekepose

Du kan gjerne legge inn litt urter også, timian passer godt til oksestek. Ta steken ut av ovnen litt før den når ønsket kjernetemperatur, pakk den inn i aluminiumsfolie og la den hvile minst 15 minutter før du skjærer den i skiver.

Rødvinssaus: Finhakk løk og hvitløk og fres det i 1 ss smør over middels høy varme til det blir blankt og mykt, men uten at det tar farge. Dryss på mel og spe med kraften og 3 dl av vinen. Gi oksesteken tid For å lykkes med oksestek er det spesielt viktig med én ting: tid.

Last ned også: Steke stek i stekepose

Oksesteken blir best ved å stå lenge inni ovnen på lav temperatur, og det er viktig at kjernetemperaturen aldri går over 70 grader. Da får du en grå stek som fort kan bli tørr. La steken hvile ca.

Lag saus mens steken er i ovnen. Finhakk sjalottløk og ha den i en gryte sammen med rødvin. Tilsett kraft og kok det inn til halve mengden, ca.

Lilla utflod

La den hvile i 10 minutter før du skjærer den opp. Skrell og kok poteter myke.

https://odertal.info/mandal-svmmeklubb.php

Del rosenkålen på midten og rødløk i båter.

OKSESTEK I STEKEPOSE Relaterte emner

Start med å smøre steika inn med salt og pepper på alle sider. Stek så steika i smør på panna — husk å vende den så den får en skorpe på alle sider. Del en løk i 4-6 deler. Kutt opp gulrotbiter og legg i forma. HUSK å ha litt vann på stekepannen og kok den ut.

OKSESTEK I STEKEPOSE Kommentarer:
Forfatter om Oksestek i stekepose
Bråthen fra Sarpsborg
Jeg nyter dele interessante nyheter raskt. Se over min andre nyheter. Jeg trives Cricket.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net