Hotell Sandvika Norge

  1. Mer om
Hotell Sandvika Norge

Hotell Sandvika Norge FaktaContent [hide]

Thon Hotel Oslofjord er et moderne konferansehotell sentralt i Sandvika, kun 10 minutter fra Oslo. Bestill rom på thonhotels.no for garantert lavest pris Besøk vårt hotell i Sandvika i Bærum. De beste prisene får du online Velg datoer for å se de nyeste prisene og tilbudene på hoteller i Sandvika · Avgrens til: · Thon Hotel Oslofjord 4 stjerner · Emma Gjestehus · Scandic Fornebu Slependveien 108 | Billingstad, Oslo 1375, Norge. 1,7 km fra Sandvika Storsenter Avbestill de fleste hoteller

Har du lest dette? Filmweb sandvika

Rommet ditt er elegant innredet i nyanser i krem-grå-spekteret og med komfortable møbler med spennende aksentfarger som turkis og lys grønn.

Her har du ikke bare en komfortabel seng, men også en stilig sittegruppe og stort skrivebord — og godt med plass!

Last ned også: Humana sandvika

Hvordan kommer man seg rundt i Bærum? I Bærum kan du enkelt ta taxi, men det kan lønne seg å benytte seg av kollektivtransporten.

Thon Hotel Oslofjord

Du kan ta tog mellom en rekke steder i Bærum, slik som Sandvika og Fornebu og inn til Oslo, eller videre utover til Asker. Rom Hotellet har et sikringsskap, et skap og et sitteområde på sine luftkondisjonerte rom.

Lenestol hytte

Foto: Budstikka 2008. Nå benytter vi anledningen til å pusse opp konferanseavdelingen.

https://lndc.us/godyc.php

De ansatte kjente stoltheten stige, gjestene var fornøyde. I stedet måtte Kent Käldman gå til det tunge skrittet å permittere de fleste medarbeiderne.

https://odertal.info/nadogehav.php

Konferanser viktigst Mandag 25. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 265, 270, F2B Undergrund 3 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? For full oversikt over alle kjøpesentrene våre, se listen under eller For english version download the file here pdf Fordeler ved å leie på kjøpesenter Leier du lokale på kjøpesenter vil du bli en del av et godt etablert shoppingmiljø.

HOTELL SANDVIKA NORGE Relaterte emner

Hotellet var opprinnelig en del av Sheraton-kjeden og vakte fra starten oppmerksomhet på grunn av den spesielle grønnfargen som ble skapt av glasset som dekker veggene. Foto: Budstikka 2008. Thon Hotel Oslofjord i Sandviksveien 184 i Sandvika åpnet i 1985 som det første og hittil eneste av den amerikanske hotellkjeden Sheraton Hotels' hoteller i Norge. Det har hatt nåværende navn fra 2005. Hotellet, som ble oppført på naboeiendommen til det daværende messesenteret Info-Rama nå Sandvika Storsenter, hadde fra starten 243 rom, restaurant og en rekke større og mindre møterom for kurs og konferanser. I 1988 var den da ukjente Diana Krall barpianist på Sheraton.

HOTELL SANDVIKA NORGE Kommentarer:
Forfatter på Hotell sandvika norge
Bertelsen fra Arendal
Se min andre innlegg. jeg er tent på cnapan. jeg liker lese romaner ujevnt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net