Norli Junior Lesekonkurranse

  1. Mer om
Norli Junior Lesekonkurranse

Norli Junior Lesekonkurranse UtfordringGi barna rakettfart på lesingen! Norli Junior Lesekonkurranse for 1.-7. Lærere og elever kan melde seg Målet med Norli Junior Lesekonkurranse er å gi elevene en eksplosiv rakettfart på lesingen! Høsten 2019 deltok 52.000 elever fra mer enn 3.000 klasser Norli Junior Lesekonkurranse informasjon til lærere Kjære lærer! Velkommen med i Norli Junior Lesekonkurranse for klasse! Lesekonkurransen er et verktøy for NORLI JUNIOR LESEKONKURRANSE ⭐️ Påmeldingen til høstens STORE happening - altså den morsomme, lærerike og spennende lesekonkurransen for barn har Feiring av Norli Junior lesekonkurranse! Denne og forrige uke har alle elevene som har deltatt på Norli junior lesekonkurranse vært innom med klassen og

Konkurranseformen er ekstremt motiverende for elever som trigges av konkurranse, sier Heitmann.

Norli lesekonkurranse

I fjor høst deltok 52. Det er vesentlig mer enn hva elever leser uten spesielle tiltak. Foreldre har også vært en viktig støttespiller. Så en stor takk til dem for drahjelp og motivasjon. Det er utrolig hva vi får til når skole og hjem spiller på lag, sier Nygaard.

Unge lesehester helt i norgestoppen

Mange diskuterer også bøkene seg imellom, svarer hun. Men Greg Heffley holder seg inne i huset, med lysene slått av og gardinene trukket for, og en haug med dataspill. Vi oppfordrer til at dere ved starten av konkurransen understreker betydningen av ikke å jukse.

https://lndc.us/1092.php

Lærer bør sjekke sidetallet elevene fører opp, og vurdere om dette virker rimelig. Hvis elever har ført opp bøker med over sider, er det mulig at det har kommet et siffer for mye. Hvis elever har ført opp at de har lest hele Bibelen, hele «Ringenes herre» på noen få dager, eller «Guinness rekordbok» fra A til Å ta en prat med eleven for å sjekke at dette er korrekt.

https://lndc.us/novemberkaktus-giftig.php

Klassestatistikken blir ikke oppdatert før lærer har godkjent. Det er viktig for elevenes motivasjon at lærer godkjenner hyppig. Hvis lærer er langvarig syk, overlat til klassekontakt eller annen lærer å godkjenne.

Kontaktperson for klassen kan endres ved å sende mail til Bonus: For å stimulere til lesing av bøker med mye tekst, er det lagt inn en bonusknapp.

Hisøy skole : Norli lesekonkurranse

Elever som leser bøker med minst 27 linjer på en vanlig side, kan vise boken til lærer, og lærer kan klikke på «bonus» ved siden av registreringen. Lærer bør sikre at elever vet hvordan de skal registrere bøker. Bøker kan registreres både hjemme og på skolen, men første gang kan det være en fordel å gjøre det med klassen. Elever kan lese det aller meste, både tegneserier og bøker. Høytlesing og lydbøker teller også inkludert lærers høytlesing for klassen.

Polet åpningstider påske

Se detaljert oversikt i foreldreinformasjon. Elevene bør lese bøker på sitt nivå.

Les også: Fond nordnet

Tegneseriebøker skal registreres som tegneserier. Disse bøkene har vanligvis lite tekst, så sidetallet blir justert ned i opptellingen.

Frydenlund

Hun ble nummer fem på 10 kilometer friteknikk. Det hadde vært moro å få bryne seg på de beste, men jeg skjønner hvorfor de ikke tar meg med og.

Det hadde vært moro å se hvor langt det er opp til de beste. Det er motivasjon å få gjøre det. Neste år blir jeg eldre junior, så da kanskje det åpner seg noen flere muligheter, sa Fossesholm til VG fredag.

Ukentlig konkurranse 29.

NORLI JUNIOR LESEKONKURRANSE Relaterte emner

Hele 1600 klasser er påmeldt etter knappe fire dager. Flere lærere har den siste tiden kontaktet bokhandelkjeden Norli for å få gjenåpnet landets mest populære lesekonkurranse, Norli Junior Lesekonkurranse, som normalt foregår på høsten. Etter det ble klart søndag kveld at konkurransen åpner for en ekstrarunde, har 1. Flest klasser er det i folkerike Viken, med 420 klasser akkurat nå, men på et relativt lite sted som Namsos er allerede 20 klasser fra 8 skoler påmeldt. Organisert som et dataspill Norli Junior Lesekonkurranse foregår på nettsiden norlijunior.

Norli Junior Lesekonkurranse
NORLI JUNIOR LESEKONKURRANSE Kommentarer:
Rapportert den Norli junior lesekonkurranse
Voll fra Kirkenes
jeg liker lese om Norge sjenert. Les også min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Hasen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net