Rhodos Fjelltur

  1. Mer om
Rhodos Fjelltur

Rhodos Fjelltur InntrefferTopptur til det nest høyeste fjellet i Rhodos med en profesjonell guide. Tilbring en fantastisk dag med å utforske naturen i et område av øya utenfor Få mer ut av ferien din og bli med oss på utflukt! Tur til sommerfugldalen, den hvite byen Lindos, sykkeltur eller kanskje en herlig båttur Bli med på en kveldstur og se solnedgangen fra et av Rhodos høyeste fjell. Buss til byen Salakos ved foten av fjellet Profitis Ilias, der turen starter Ettersom ferieturen dette året ble Rhodos, var det bare å samle opp informasjon om det høyeste fjellet på øya. Vi skulle dra sammen med et bestige fjellet i Kolymbia på Rhodos er en kjempeopplevelse som mange av våre gjester har hatt stor glede av

https://odertal.info/4887.php

En luftig tur er det absolutt og gode sko med godt grep er absolutt å anbefale!! Men FOR en tur også! Det er kjempeflott oppe på toppen, utsikten og opplevelsen er absolutt verdt en glatt sti opp!

På fjelltur i Femundsmarka Nasjonalpark

Men det var verdt strevet. Flott utsikt mot Grytøya og Senja og til Andørja og Drangen. Dette er min første ordentlige fjelltur etter at jeg fikk kneprotese og etter at jeg fikk diagnosen ME. For det er ikke til å stikke under en stol at denne høsten kom brått på. Vannet står i alle krokker og det er vel ikke så mye håp for plantene ute i år. Jeg tenkte at når dette været aldrig gir seg, får jeg kle på meg med regnjakke og lue å gå ut alikevell.

Har du lest dette? Aegean blue rhodos

Alt har fylt seg opp med vann. For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn. Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

TUR TI i Ibestad

Båt til og fottur på øya Saria Man tror at øya Saria en gang i tiden har hengt sammen med Kárpathos, men at de ble skilt fra hverandre ved et kraftig jordskjelv. Sundet mellom de to øyene er bare 150 meter bredt og svært grunt. I antikken fantes det et helt kongedømme på Saria og den antikke byen Nisyros lå her, men i dag er det bare ruiner igjen av byen.

Håndball em 2018 kvinner tabell

Captain Manolis setter oss av på sørsiden av øya og derfra tar vi en vakker fottur på 8 km til Platia, der den antikke byen Nisyros lå. I antikken fantes et helt kongedømme på Saria. I dag ser vi bare ruinene etter byen. Når vi kommer til stranden er det mulig å ta et bad mens kaptein Giorgos forbereder en enkel lunsj på stranden.

Ravine og kyst Rett sør for Diafani ligger en av de vakreste strendene på Kárpathos: Forokli.

Nytte Helt Zante!

Vi kan ikke dra dit med buss og må i stedet gå til fots ned til stranden gjennom en ravine. I tillegg til de vanlige oleanderbuskene kan vi her også se sanktpeterskjerm, risper og kapris Capparis orientalis.

https://odertal.info/9841.php

Det meste av stien langs skråningene ned mot dalgangen og den siste kilometeren, er åpen grusvei fram til stranden. Etter 4 kilometers vandring kommer vi til havet og kan nyte av et bad i det fine vannet. Som på bestilling dukker kaptein Giorgos opp med båten og lager en enkel lunsj på stranden.

RHODOS FJELLTUR Relaterte emner

Med seg hadde de en pose sprø-mix og fiskestenger. Som følgesvenn hadde de også tatt med seg en maratonløper av en fisker, som til stadighet snakket om disse kilosørretene. Turen til disse tre pluss en, startet ved Jonasvollen ved bredden av Femund. Det var tidlig i beitesesongen, førsten av juni, og det store spørsmålet var om det var for tidlig for å legge på seg noen kilo. Noe engstelige lastet vi om bord de tunge sekkene, da båten trengte noen slag med en skiftnøkkel på batteriet baki båten. Det ble vekslet et par himlende blikk og noen nervøse smil da mannen vi hadde lagt livet i hendene på, stod med rumpa opp fra motoren. Tankene mine gikk til noen padlere jeg hørte om på en ekspedisjon i Canada.

Rhodos Fjelltur
RHODOS FJELLTUR Kommentarer:
Redaktør på Rhodos fjelltur
Røe fra Narvik
Se over min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Flugscheibenspiele. jeg liker studere dokumenter fargerikt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net