Nettstudium

  1. Mer om
Nettstudium

Nettstudium BestselgerNettstudier gjør det mulig å kombinere kunnskapspåfyll og videreutdanning med familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser. Det beste av alt er at NKI tilbyr fleksible nettstudier som lar deg studere nå du vil, hvor du vil. Studiestart hver dag, hele året Er du permittert eller arbeidsledig? OsloMet vil bidra til at de som nå har behov for det kan få økt sin kompetanse, og tilbyr en Har du behov for fleksibilitet i utdanningen din? Med nettstudier kan du studere hvor du vil, og når du vil Vil du kombinere jobb og studier eller er du avhengig av å studere hjemmefra? Finn nettstudiet som passer for deg her

Saksdokumentene kan i tillegg inneholde sensitive personopplysninger. Ved krav om innsyn utleveres personopplysninger i henhold til offentlighetsloven og forvaltningsloven.

NKS Nettstudier

Opplysninger som er nødvendig for behandling av klagesaker vil bli utlevert til Felles klagenemd som er Universitets og høgskolesektorens klageorgan i studentsaker. Det er etablert særlige sikkerhetstiltak og rutiner for svært beskyttelsesverdig informasjon i arkivet, som for eksempel sensitive personopplysninger. Høgskolen i Innlandet er pålagt å gjøre sine offentlige postjournaler tilgjengelig for allmennheten på Internett.

En journal er systematisk og fortløpende registrering av alle inngående og utgående saksdokumenter. Journalene gjøres tilgjengelig i pdf-format på www.

Nettstudier Finn din utdanning her

I offentlighetsforskriften § 7, jf § 6 fjerde ledd, er det spesifisert en del opplysninger som ikke skal framgå av offentlig journal og journaler som legges ut på nettet. Videre er det fastsatt at personnavn ikke skal kunne søkes fram i offentlig journal når oppføringen er eldre enn tre måneder. Vi gjør oppmerksom på at forespørsler om innsyn via offentlig journal blir oppbevart arkivert. Telefon Telefonsystemet logger antall henvendelser tjenesten mottar, samt lengden på telefonsamtalene.

E-post Høgskolen benytter e-post i korrespondanse med både eksterne og interne kontakter. Fordi e-postsystemet er ukryptert bør du ikke sende sensitive personopplysninger per e-post. Del heller aldri passordene dine med andre per e-post. Les mer 12 relaterte studier Skoler 16 relaterte skoler Coach Hovedfokuset til en coach er å motivere og coache på en slik måte at klient opplever det bekvemt og riktig å foreta valg.

Det kan være store og små valg, både i privat- og arbeidsliv.

https://odertal.info/nixikos.php

Les mer 2 relaterte studier Skoler 5 relaterte skoler Controller Som controller har du en viktig rolle i å identifisere, overvåke og begrense din virksomhets totale risiko. Større krav til risikooppfølging kan stille deg overfor etiske problemstillinger. Hva gjør du hvis du Man arbeider på nøye vurdert grunnlag, med å sette sammen et løsningsforslag tilpasset Les mer 9 relaterte studier Skoler 576 relaterte skoler Flyger Som flyger eller navigatør vil du kunne tjenestegjøre ved en av skvadronene som opererer den flytypen du er utdannet på.

Pensum Du finner pensum i de forskjellige kursene når du logger deg inn på studentportalen. Det finnes også ferdige bokpakker til de aller fleste kurs i bokhandler som www.

Tilbyr bachelorgrad som reint nettstudium

Ukentlige aktiviteter Hovedforskjellen mellom det å være en nettstudent og det å delta i kurs med vanlig klasseromsundervisning, er at nettstudenter ikke går på forelesning, men har et pedagogisk opplegg som er tilpasset det å være nettstudent.

Som nettstudent vil du ha en faglig i kurset som besvarer spørsmål, tar opp faglige diskusjoner i henhold til temaene i kurset og retter frivillige innsendingsoppgaver. Som nettstudent vil du få en veldefinert aktivitetsplan for semesteret som vi anbefaler at du følger.

Dette porsjonerer ut materiellet slik at du skal få en god oversikt og læringskurve.

Historie bachelor nettstudium

På den måten blir det vurdert om fritak kan gis for hele eller deler av utdanningen slik at du kan fullføre en grad her hos oss. Innpass: Å få noe innpasset vil si at din eksterne og- eller interne utdanning fra tidligere godkjennes som del av graden du ønsker å studere, som en erstatning av det ordinære studieprogrammet til Høyskolen Kristiania Nettstudier.

Dette får du som student hos oss: Når du har fått opptak til et emne eller et studium hos Høyskolen Kristiania Nettstudier er følgende inkludert i studiekostnaden: Retting av innsendingsoppgaver Tilgang til klasserom på nett Eksamensavgiften er dekket første gang Som nettstudent kan du ha forelesningen på øret - når det passer for deg Kjøkkenet er en favorittlokasjon for mange nettstudenter - nærme kantina! Frihet som nettstudent Studieformen som Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr gjør at alle kan øke sin kompetanse — uavhengig av geografisk plassering og livssituasjon.

Denne friheten krever selvkontroll og systematikk, og man må være villig til å sette av tid til å gjennomføre emnene. Hos oss finner man studenter i alle livssituasjoner.

På den måten får jeg beholde det gode miljøet på jobben, og jeg slipper å slutte i en jobb jeg trives i. Økonomisk hadde jeg ikke hatt mulighet til å ta en bachelor på fulltid. Pensum og praksis Forelesningene som legges ut på nett består av korte filmsnutter på mellom to og fem minutter, i tillegg til kontrollspørsmål etter hver snutt.

Første eksamen vil foregå først til våren. Allikevel må man være ganske disiplinert for å komme gjennom alt pensum ved siden av jobb. Jeg har satt av to dager i uka til lesing på universitetet. Det blir nok også litt lesing i helgene. Studieløpet er lagt opp slik at studentene får ha noe praksis i egen, men også i andre barnehager. Det er veldig mye nytt og mange nye inntrykk.

Logo krone

NETTSTUDIUM Relaterte emner

Foto: Øystein Torheim Tilbyr bachelorgrad som reint nettstudium Livslang læring. Historisk institutt ved Høgskulen i Volda hadde neppe overlevd dersom det ikkje hadde hatt ein rein nett-bachelor. Her er det ni vitskapeleg tilsette. Frå i år tilbyr høgskulen ei eiga bachelorgrad i historie som eit reint nettstudium. Ola Teige er sjølv førsteamanuensis i historie ved høgskulen, og for tida forskingssjef. Han viser fram høgskulen sitt nye videorom.

NETTSTUDIUM Kommentarer:
Rapportert den Nettstudium
Midtbø fra Hamar
Se over min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Freestyle schwimmen. jeg elsker dele interessante nyheter hjelpeløst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net