Telsys Zimbra

  1. Mer om
Telsys Zimbra

Telsys Zimbra LettZimbra er rangert som 193.454 i Norge. 'Zimbra fra Telsys.' Analyse; Lenker; Server Logg inn Kontrollpanel webhotell Zimbra Zimbra tidl. Nettkroken Ip-faks Ip-fax+ Webhotell tidl Telsys AS er en norsk leverandør av fornuftige kommunikasjons- og backupløsninger Specialties: Telsys Online Backup, Telsys Epost - Zimbra, Webhotel Les mer om Telsys E-post Zimbra her. Vi har også produktene Telsys Online Backup, Telsys ipFaks, Telsys Filserver, Telsys Helsenettbackup, Telsys Webhotell Natt til førstkommende lørdag kjører vi planlagt vedlikehold av Zimbra. I forbindelse med dette, vil enkelte av våre mailkunder oppleve at

bedrifter har valgt dette selskapet som sin leverandør

Du kan også dele ressurser med eksterne personer, som kunder eller leverandører. Sikkert Vår e-posttjeneste er bygget med flere servere som gir redundans speiling av viktige ressurser. Derfor kan vi ta imot e-poster som blir sendt til deg selv under vedlikehold og oppgraderinger.

Vi har alle servere plassert i et av Norges beste datasentre, og sørger for kontinuerlig overvåking av løsningen.

Telsys Login Signin Vault

Zimbra og Telsys er kjent for stabilitet og høy oppetid. Både e-post, kontakter og kalendere synkroniseres direkte til din mobiltelefon. For bedrifter med behov for å dele dokumenter, eller å opprette dokumenter gjennom webgrensesnittet, tilbyr Zimbra en wiki -liknende funksjonalitet.

Sviskemos

I tillegg til dette finnes også et eget filarkiv som kan synkroniseres automatisk med en del av filsystemet på lokale maskiner. Dette er svært praktisk for bedrifter som eksempelvis ønsker automatisk sikkerhetskopiering av filer brukerne har lokalt, noe som er en vanlig utfordring i de fleste bedrifter.

Vi leverer support på norsk, fra Norge. Skybaserte backupløsninger med god sikkerhet er også i vekst, og Ødegaard har tro på å levere selskapets løsninger særlig til helsevesenet, både til leger, tannleger og veterinærer.

Latest News:

Telsys har levert sikker backup til bedrifter siden 2006. Denne bransjenormen er ment å gi forbrukeren en ekstra sikkerhet om at vi som backupleverandør følger alle regler og normer.

I verste fall har det betydd konkurs.

https://odertal.info/pihadinoh.php

Vi maser ofte på våre kunder om at de må ta backup av sine data, sier han. Sagstad mener at det er et stort sprik mellom hvem som synes at sine data er uunnværlige, og ned til andelen som faktisk tar tilstrekkelig backup av dem.

1 2 3 Effektivt Sikkert Tilgjengelig

Telsys Online Backup Regjeringen har nå foreslått å endre minstekravet til oppbevaring i bransjen fra 10 år og ned til 5 år. Boote øvrige maskiner og føre eeetop. Er ikke dette en enkel og grei måte å gjøre det på? Cisco-utstyr er dyrt, så hvis jeg kan slippe unna det uten for mye ytelsestap, er det supert.

TELSYS ZIMBRA Relaterte emner

Kontakt 3500 bedrifter har valgt dette selskapet som sin leverandør Siden oppstarten i 2006 har nærmere 3500 små og mellomstore bedrifter over hele Norge valgt Telsys AS i Mandal som sin leverandør av IP faks, online backup, online filserver og mailløsninger. Løsningene er enkle, rimelige og med god sikkerhet — og som eneste leverandør i Norge tilbyr de også ipfaks. Jo da, mange bruker fremdeles faks, men med dagens teknologi er vi ikke lenger avhengig av en faksmaskin for å motta og sende. I Telsys sitt system går all informasjon via en epostklient eller en nettleser. Dette betyr at man vil motta faks selv om man ikke har en dedikert faksmaskin, forklarer daglig leder Jan Erik Ødegaard. Det er ikke uten grunn at Telsys ble kåret til årets gründer-bedrift i 2010. I sommer vant Telsys anbudskonkurransen om faksløsning for Skatteetaten.

TELSYS ZIMBRA Kommentarer:
Redaktør på Telsys zimbra
Skoglund fra Hamar
jeg liker studere dokumenter nyttig. Siste nytt: min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er eine Fremdsprache lernen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net