Nordnet Podcast

  1. Mer om
Nordnet Podcast

Nordnet Podcast By påPengepodden er en podcast om aksjer, fond, investeringer og sparing. I studio er investeringsøkonom Mads Johannesen, spareøkonom Bjørn Erik Sættem og denne episoden presenterer vi oss selv og våre visjoner for denne podkasten. Vi ønsker med vår kunnskap og skape en serie for den nye Har du interesse for markedsvisninger Ny podcast: Tema er verdsettelse av eiendeler som ikke gir løpende avkastning, som råvarer, kryptovaluta og kunst med Kristin Sk 18: Arrangør Nordnets Pengepodden i anledning Kvinnedagen 8. 2018, med Lene Refvik. Listen er garantert ikke komplett

Det handler om kjemien og dynamikken man klarer å skape i samtalen. Jeg og Karl Oscar har funnet en god tone.

I relasjon: Bwo nordnet

Vi var usikre på akkurat dette i starten. Et fjerde punkt er ikke å prøve å finne svare på alt. Start heller med en idé, og så må du ha en evne til å tweake og justere den underveis.

https://odertal.info/gesubaca.php

Og til slutt bør det være et tydelig mål. Vårt tydelige mål er at lytterne skal bli litt mer kunnskapsrike rundt pengeplassering etter at de har hørt på programmet vårt, slik at de kan ta bedre valg.

Slik ble Pengepodden en suksess Finansforbundet

Og klarer vi å få det underholdende, så er det en bonus, poengterer Skar. Brukerne setter agendaen, vi blir enige om en grovskisse av en plan før sending, og tar det litt på sparket, egentlig.

Last ned også: Mowi nordnet

Det fordrer at man har interesse og kunnskap om det man vil formidle. Så i noen temaer kan vi snakke lenge uten å forberede oss, men andre temaer må vi planlegge litt bedre og kanskje hente inn eksterne som kan forklare det bedre enn oss, forteller Skar.

The bay nrk

Tema er investeringer i gull og sølv. Vil gullprisen skyte i været på grunn av all pengetrykkingen? Vil sølvprisen stige til gamle høyder på grunn av veksten elbiler og solceller?

Ghd air hårføner test

Dette er blant temaene som diskuteres. Temaer som diskuteres i episoden: Hvorfor investere i gull og sølv?

Podcast for Investorer og sparing

Målet til Pengepodden er at lytterne skal bli bedre sparere og investorer, og bedre rustet til å ta vare på pengene sine. Men også litt underholdt på veien. Jeg tror vi har lykkes med podcasten fordi vi har en dialog med lytterne og engasjerer dem. De sender oss spørsmål og forslag til tema og gjester, og på den måten får vi vite hva folk vil høre og lære om. Vi inviterer kundene inn, rett og slett.

Nå starter pensjonskampen: Knallstart for utfordreren Kron

Vi har truffet på formatet, og har funnet en fin balanse mellom kunnskapsformidling og det uformelle. Pengepodden er en podcast av og for lytterne.

https://lndc.us/gard-kvalheim.php

Vi ønsker med vår kunnskap og skape en serie for den nye investor, eller gi de som sitter på gjerdet muligheten til å forstå mere. På lengere sikt ønsker vi også å inkludere lytteren mer aktivt og ta imot spørsmål som den nye investoren lurer på. For mange som har vært lengere inne i markedet vil kanskje deler av det vi snakker om være for enkelt. Om du synes kvaliteten på lyden er noe dårlig er vi klar over det. Dermed regner vi med å få vesentlig bedre lydkvalitet på de resterende episodene i denne podcasten.

Foto: Jörgen Skjelsbæk Verdier for 350 milliarder kroner En annen som hadde ventet på den 1.

Det blir som et lite samfunnsoppdrag

Og skal vi basere oss på dag én, blir dette bedre enn vi så for oss, sier Skar. Det er et stort marked og store verdier som skal forvaltes. Nordmenns samlede pensjonsinnskuddsavtaler beregnes å ha en verdi på cirka 350 milliarder kroner. Cirka tre fjerdedeler av disse har ligget samlet hos tre aktører: DNB, Storebrand og Nordea, som har hatt et solid grep om de store arbeidstakeravtalene.

Nordnet tror på mange aktive valg Annonse Skar i Nordnet tror at Egen Pensjonskonto vil føre til store endringer i markedet.

NORDNET PODCAST Relaterte emner

Derfor lykkes Nordnet med sin podkast «Pengepodden» I én time hver uke har Nordnet opptil 10. Velkommen til fremtidens markedsføring. I én time hver uke har Nordnet opptil 10. I skrivende stund har radar-paret Anders Skar daglig leder og Karl Oscar Strøm investeringsrådgiver i Nordnet produsert 27 episoder av « Pengepodden»: Nordnets bedriftspodkast om trender, aksjer, sektorer og makroøkonomiske forhold som påvirker hvordan du bør investere sparepengene dine. Hver episode har mellom 5. Første med podkast i bransjen — Hvordan kom dere opp med ideen?

NORDNET PODCAST Kommentarer:
Forfatter om Nordnet podcast
Ali fra Moss
Les også min andre innlegg. En av mine hobbyer er Faustball. jeg elsker lese romaner ettergivende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net