Peugeot Familiebil

  1. Mer om
Peugeot Familiebil

Peugeot Familiebil GrunnleggendeContent [hide]

Familiebiler som både er funksjonelle og behagelige. Hos Peugeot er vi av den oppfatning at det praktiske ikke alltid trenger å gå på bekostning av store MPV-en Peugeot Traveller fås nå også som familiemodell med et nyskapende og eksklusivt interiør med masser av plass VÅRE BILTYPER; ELBILER; HYBRIDBILER; SUV; FAMILIEBILER; STASJONSVOGNER; 7- OG 9-SETERE; VAREBILER FAMILIEBILER · 508 Stasjonsvogn Den store SUV-en med sju seter imponerer både når det gjelder design, teknologi og ytelse. Bestill prøvekjøring, eller bygg din bil på nettet For praktisk for nordmenn? Vi har kjørt langtur med Peugeot E-Traveller med stort batteri og masse plass

Sammenlignet med forrige 2008 har den virkelig fått seg en svært så vellykket ansiktsløftning!

https://lndc.us/kujamow.php

Prismessig starter den på 215 500 i Access utstyrsnivå og med en 1. Oppdatert des 2017 — Vintertest av Peugeot 2008.

Les også: Tennislegg

Den kommer i to versjoner, hvor Business VIP har 6 eller 7 seter og de på andre og tredje rad sitter mot hverandre. Familieversjon er den virkelige fleksible, hvor det er mulig å legge ned eller til og med fjerne seter alt ettersom hvor mye plass og mange sitteplasser man trenger.

https://odertal.info/map2.php

Fortsetter ikke inn i evigheten Stian Gihle er PR- og informasjonssjef hos den norske importøren. Og så har vi ett merke som virkelig har fått fart på dieseibilsalget i år Peugeot øker hele 51,7 prosent, fra 398 til 604 biler. Han har denne forklaringen på årets tall: Vi lå litt lavt i fjor, men vi har faktisk hentet det inn igjen, i et synkende marked.

Ibanker

Servostyringen er blitt hel-elektrisk slik det må bli når det gjelder å kutte på hver drivstoffdråpe, men gir likevel føreren en opplevelse av god kommunikasjon og kontakt med underlaget.

Vi må også trekke fram at Peugeot har lykkes i å få til et bra komfortnivå, selv om de har valgt et ganske stramt fjæringsoppsett.

Peugeot 9X8

Den gode opplevelsen skyldes nok også at støydempingen er godt gjennomført, og flere ganger glemte jeg helt at testbilen har en dieselmotor under panseret. Legger du i tillegg ned passasjerseteryggen foran, måler lasterommet 2,76 meter i lengden. En pick-up variant ble produsert til 1988.

Opel Combo-e Life og Peugeot e-Rifter er i praksis samme bil, med samme mål og ytelser. Peugeot har vist hyperbilen 9X8, og sikter mot ny Le Mans-suksess i 2022.

PEUGEOT FAMILIEBIL Relaterte emner

Test av Peugeot 2008 — ny utgave juni 2016 Jeg synes nye 2008 har fått et svært stilig utvendig design! Skrevet av Hans Vidar Levinsen Dato 28. En mer høyreist bil, SUV, men har ikke firehjulstrekk. Sammenlignet med forrige 2008 har den virkelig fått seg en svært så vellykket ansiktsløftning! Prismessig starter den på 215 500 i Access utstyrsnivå og med en 1.

Peugeot Familiebil
PEUGEOT FAMILIEBIL Kommentarer:
Forfatter på Peugeot familiebil
Herland fra Drammen
jeg elsker lese om Norge knapt. Bla gjennom min andre innlegg. jeg liker Inline Hockey.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net