Hvordan Strikke Babysokker

  1. Mer om
Hvordan Strikke Babysokker

Hvordan Strikke Babysokker PengerHvordan strikke sokker til baby: Du bruker samme oppskrift som den til barn, som er linket til lenger oppe her, med noen små forandringer I denne videoen viser vi hvordan man strikker en av våre populære babysokker i DROPS Baby 16-26. I videoen viser vi hvordan du strikker hele sokken, men Hvordan strikke sokker for nybegynnere. Her er hvordan vi strikket en sokk fra start til slutt Du må kunne å legge opp masker, strikke rett fram og tilbake og felle av. Hvordan Strikke Sokker For Nybegynnere Takk for at du besøker youtube-kanalen min!!Besøk gjerne på bloggen, Ravelry eller på Instagram:My Ravelry store

Vi strikker babysokker til de nyfødte i kommunen

Det skal felles en m hver annen gang på hver side av midtmaskene til det er like mange m igjen som det som ble lagt opp. Midtmaskene er de m som ble stående igjen mens man strikket hælen. Strikk videre til sokken er lang nok, dvs.

Har du lest dette? Vevstrikk ruter

Bestå disse to siste punktene som lært før, og snu jobben. Lag en halv maske på alle bortsett fra de to siste maskene, pass de to siste maskene og snu arbeidet.

Nav kinsarvik

Ved hver rad passerer du neste maske for å holde deg på vent til syv masker har passert på hver side. Den siste raden i denne prosessen skal være en halv maske etterfulgt av den syvende masken på vent. For å fullføre den andre halvdelen av hælen, begynner du å ta opp maskene én om gangen.

Strikk en rad, og når du kommer til den første masken i hold tar du en løkke og strikker masken. La neste punkt stå på vent en gang til. Snu deretter arbeidet og begynn å lage glattstrikk.

Dette punktet er nå "aktivt" igjen. På slutten av hver rad tar du og "reaktiverer" en annen maske, strikk løkken med masken. Hver gang du gjør dette, hopp over neste standby-punkt som du gjorde da du deaktiverte dem. Tone Julsen innrømmer at hun plagdes litt i starten. Holdt på å gi opp Damene kan fortelle at det var litt plundring med sokkestrikkingen i starten.

Selv om Tone er en dreven strikker, innrømmer hun at hun holdt på gi opp hele kvensokken første gang hun prøvde seg. Og der ble den liggende i over en uke før jeg begynte å tenke på hvordan dette kunne gjøres. Så fant jeg ut at det egentlig ikke var så vanskelig som jeg først trodde.

Man må bare tenke litt annerledes, forteller hun. Det har ikke vi vært vant med fra tidligere. Det er også litt andre ting man må passe litt ekstra på. Fell så på samme måte annenhver omgang til det står igjen 18 masker. Fell så på hver omgang til det står igjen 6 masker. Trekk tråden igjennom de siste maskene. Stram og fest trådene.

Slik strikker du kvensokken Ruijan Kaiku

Bruk diagrammet nederst i artikkelen. Her finner du gode nåler til å både feste tråder, og sy maskesting. Disse sokkene er strikket i størrelse 36-42. Forsterkning finner du også utenom, det finnes eget forsterkningsgarn å holde sammen med garnet når du strikker tå og hæl.

Hvordan strikke babysokker

I gamle dager kunne man bruke hestetagl eller damehår for ekstra styrke, nå om dagen kan du også variere med en sytråd. Jeg liker å kunne forandre på oppskriftene mine, derfor har jeg laget meg en oppskrift med mange varianter.

Nå skal jeg endelig sette meg ned, og skrive "multioppskriften" min. , · Gratis oppskrift på sokker, pannebånd og votter. Gratis oppskrift på Tine Solheim genser.

Gratis oppskrift på pulsvarmere med hjerter.

Hvordan strikke sokker, steg for steg Alpakkaull

Rypa passer bedre på votter og sokker enn på tallerkenen. Vi har fire ryper i fryseren som mannen både skal få tilberede og spise alene. Uansett, et nydelig mønster var det. Du er så flink Jorid.

https://lndc.us/miwyfuty.php

Det er flotte sokker og votter. Aug - Denne Pinnen ble oppdaget av Marianne Backström.

Hvordan strikke sokkene i Drops Baby 16

Selvfølgelig må jeg bidra. Det er en stund siden jeg strikket disse. Før bloggens tid, faktisk. Det vil si over ett år siden. Strikkeoppskrift på pulsvarmere og bilder av Mattis. Sy poser til erteposene. Strikk Dukkeklær, skrytehjørne. Strikk Dukkeklær, Siri og Sara. Tv- sokker eller snøresokker. Du kan bruke hvilket som helst garn som passer til pinne nr 3,5 eller 4. Jeg strikker på en langpinne. Strikker du tå, må du ha strømpepinner også. Legg opp så mange masker du vil.

Jo flere masker, jo lengre blir sokken. Strikkeoppskrift til baby. Publisert i: Strikkeoppskrift. Ser du etter noen fine oppskrifter til baby?

Her har vi samlet en oversikt over noen av de flotte strikkeoppskriftene til baby som du finner på vår side. Linus lue og linus sokker. Her finner du mer enn gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter, og flotte garn til fantastiske priser! Kari Traa roseull-sokker Min fine svigerinne har KariTraa rose-ull genser i kjempeflotte rosafarger. Jeg hadde lenge sett på sokkene som kan strikkes til, og i høst startet jeg opp med mønsteret "Rosebladsokker" som kan kjøpes av Varangerstrikk på Ravelry.

Strikketur på Telemarkskanalen for 2 uker siden Lisbeths verden. Dagmarteppe til en liten prinsesse. Uansett om du er en erfaren strikker, eller har et ønske om å bli bedre, har vi en strikkeoppskrift til deg. Her finnes alt fra lekre og lune gensere, babysett, putetrekk og annen interiørstrikk, sokker og mye mer.

Her har vi noe for enhver smak, alder og årstid! Strikkeoppskrift: Babysokker "Peru" English here. Strikkefasthet: 34m x 42p glattstrikk blir 10 x 10 cm. Pinner: settpinner 2,5. Med andre ord: veldig anvendelige sokker, også til sommerbruk. Og når vi snakker om sommeren, som ennå ikke har funnet veien helt frem til der jeg bor, så er det jo utrolig kjekt å strikke sokker og votter på sommeren. Flere har spurt etter votter eller sokker med andre raser enn bostonterrier, ja jeg har tenkt på alternativer men så er det da også hunderaser minst å velge mellom!

Keeshond, for eksempel. Men Felix Baloo klager ikke selv om det ikke er bilde av ham på sokkene, bare dumt at de er alt for store til ham.

Nlb no

Se flere ideer om strikk, strikking, strikkeoppskrift pins. Elodie wrap dress - En av de bästa grejerna jag vet är när jag ser en klänning och känner "JA den vill jag sy" och så bara gör jag det. Visst att planera sin garderob är mycke Den er den lykkelige slutten på historien om barselgaven som var på avveie i posten til London. Följ bara den här länken.

HVORDAN STRIKKE BABYSOKKER Relaterte emner

Strikk til arb måler ca. Strikk glattstrikk frem og tilbake over hælm til hælen måler ca. Sett en maskemarkør i den midterste m, lengden på foten måles herfra. Fortsett å felle på samme måte til det kun er 9 — 9 — 9 — 11 — 13 — 15 m igjen på p. Nå skal det strikkes rundt i omg mens det plukkes opp m på hver side av hælen.

HVORDAN STRIKKE BABYSOKKER Kommentarer:
Forfatter om Hvordan strikke babysokker
Helgeland fra Namsos
jeg elsker lese bøker tappert. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives Puppen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net