Maske Sammen Under Ermer

  1. Mer om
Maske Sammen Under Ermer

Maske Sammen Under Ermer StrategiDenne videoen viser hvordan du kan maske sammen under ermet på en strikket genser eller jakke Jeg hadde gruet meg til å maske sammen skuldrene, men dette var så lett som bare det Målet mitt er å sy sammen maskene med maskesting. Man kan maske sammen direkte fra sikkerhetsnålene, men jeg synes det er aller best hvis jeg Sy disse sammen på en så usynlig måte som mulig. Slik blir resultatet under amen, tilnærmet usynlig og ingen klumpete Ofte står det i en oppskrift, mask sammen på skuldrene, maske sammen under ermet når det strikkes raglan, eller mask sammen på tuppen av

https://odertal.info/uniformpartner.php

Vi elsker å gi deg smarte tips til å forbedre syteknikken. Ikke glem å del dine prosjekt med oss på sosiale medier, med emneknaggen weareknitters. Strikk 2 masker sammen, 2 ganger.

Ta en fra armen foran og en fra bolen bak. Når jeg har strikket de 2 maskene så drar jeg den første maska jeg strikket over den andre maska. Youtube er en nybegynners beste venn når det kommer til strikking, men man må vite hva man skal søke på.

Etterhvert som du får litt fler masker på strømpepinnene kan du skifte til en liten rundpinne 6 40 cm lang. Strikk ermet til oppgitt, eller ønsket, lengde:D Her har jeg strikket vrangbord, økt masker etter vrangbord, strikket mønster og begynt økningen. Hvordan sette ermene inn på bolen Mange tror at det er supervanskelig å sette ermene over på bolen. Det er helt vanvittig enkelt! Begynnelsen av runden er bak venstre ermet.

Coop rabatt ving

Ermet er ferdig strikket og masker er satt av til ermehull. Ta frem bolen og sett oppgitt antall masker på en tråd. Strikk deretter over ermet på samme pinne som bolen.

Masker fra ermer og bol er satt av. Ermet er nå klart for å strikkes over på samme pinne som bolen.

Strikke ABC

Nå er det bare å strikke i vei! Nå strikker du videre til andre siden av bolen og sette oppgitt antall masker på en tråd.

Strikk over neste ermet på samme måte og strikk videre til du du kommer til begynnelsen av runden. Nå er begge ermene strikket på. Begynnelsen av runder er bak venstre ermet.

Hvordan strikke bærestykket Mønsteret mitt foran på genseren Begynnelsen på runden er bak venstre ermet. Så for å finne ut av hvor du må begynne for å få mønsteret midtstilt må du først markere midt foran på genseren.

https://odertal.info/5775.php

Den aller enkleste måten å få mønsteret midtstilt er å markere hver eneste maske som skal strikkes i mønsterfarge fra midt foran på genseren og helt frem til du kommer til omgangens begynnelse.

Rapporten er på 6 masker så da markerer du en masker, teller 5 og marker den 6 masken, teller 5, markerer den 6 masken osv helt frem til du kommer til omgangens begynnelsen.

Maske sammen under ermet

Nå vet du nøyaktig hvilken maske som først skal strikkes i mønsterfarge. Når du strikker labbene gjør du det samme. Bestill innen Sammensying Har du funnet oppskrifter på strikketøy der to adskilte deler skal sys sammen, vil du støte på formuleringen og teknikken rundt sammensying.

Når du strikker klesplagg med forskjellige deler som gensere eller kjoler med ermer, vil det f. For eksempel muffinsen, som er en svært enkel form, der vi har lagt inn skrå striper i bunnen og strøsselprikker på toppen for å unngå lange strekk når du strikker med to farger.

Med bæret på toppen og de riktige fargene, er det lett å se at det er en muffins. Når vi så har laget ferdig alle bordene, er det å gå på garnjakt, og dette er den morsomste delen av prosessen.

Hvilket garn har de fargene og den kvaliteten vi ønsker? Her fikk vi veldig god hjelp i garnbutikken, og vi har i flere av modellene også blandet garn fra flere produsenter for å få de riktige fargene. Ikke minst kan man bruke restegarn, her kan man virkelig være kreativ og slippe fargene fri!

Hvordan montere med maskesting

Til slutt setter vi sammen border og farger slik vi synes de passer best sammen, og her prøver vi oss mye fram. Vi bruker et eget strikkeprogram — Envisioknit — til å lage bordene, det gjør det enkelt å flytte på bordene i diagrammene. Strikk til det gjenstår 2 masker på ermet før fargeløkken. Strikk disse 2 maskene vridd rett sammen.

Genser med kast

Strikk over forstykkets masker uten å felle. Gjenta denne fellingen til det gjenstår 7S 9M 11L masker på ermene mellom fargeløkkene og mønster A er ferdig strikket.

Du skal nå starte felling til hals. Felling til hals: NB! Pass på at du nå er på en omgang der det felles til ermene.

Hvordan montere/sy sammen plagget

Stikk nålen gjennom masken på bakre pinne som om den skulle strikkes vrangt, løft masken av pinnen. Stikk nålen gjennom neste maske på den bakre pinnen som om den skulle strikkes rett. Tenk "rett, vrang - vrang, rett", og start alltid på fremre pinne. Du må også lese oppskriften i tillegg til å se videoen. Du finner oppskrifter med denne teknikken ved å klikke på bildene under.

Available in: The video above can be used in the following patterns Du kan justere hastigheten på denne videoen ved å klikke på ikonet, nederst til høyre.

Instagram posts

Våre videoer har ikke lyd. Vi er et verdensbasert selskap og våre videoer sees av mennesker over hele verden, der alle snakker forskjellige språk, hvorav mange ikke forstår engelsk. Vi har derfor en instruksjonstekst til denne videoen, og ingen lyd som forstyrrer.

MASKE SAMMEN UNDER ERMER Relaterte emner

Linn Bryn Jacobsen Kopiert I boken vår, Hønsestrikk til folket, er det mange oppskrifter på gensere med veldig ulike motiv. Man kan jo lure på hvordan vi har jobbet for å lage alle disse bordene, og vi vil gjerne fortelle hvordan vi har gått fram. Vi starter gjerne med en ide om hvem genseren eller modellen skal være til, eller hvilken historie den skal fortelle. Ofte er det veldig lite som skal til for å gi inspirasjon! Da vi laget Kaffeslabberas, hadde vi akkurat vært på kafé og sett alle småbarnsmødrene som satt med barnevognene og drakk kaffe og spiste muffins. Vi hadde det riktig hyggelig og drodlet litt rundt hva det var som var så koselig med å være på kafé. Vi skrev ned alle stikkordene vi kom på — muffins, kaffekopp, barnevogn, aviser, bok, strikketøy, gode samtaler, kaker og kos.

MASKE SAMMEN UNDER ERMER Kommentarer:
Forfatter på Maske sammen under ermer
Østensen fra Vossevangen
Jeg trives lese om Norge vagt. Se gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Freestyle-Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net