Høgskolen Sørøst Norge

  1. Mer om
Høgskolen Sørøst Norge

Høgskolen Sørøst Norge Personvern



Content [hide]

Velkommen til Universitetet i Sørøst-Norge (USN)! Vi tilbyr en rekke bachelor-, master- og videreutdanninger, i tillegg til åtte doktorgradsprogram Universitetet i Sørøst-Norge (USN) er et norsk universitet som ble etablert 4. USN er en videreføring av Høgskolen i Telemark, Høgskolen i Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) var en statlig høgskole som ble opprettet 1. januar 2016 ved fusjon av Høgskolen i Telemark (HiT) og Offentlig universitet med 18000 studenter. Universitet og høgskole januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Virksomheten har forretningsadresse i Porsgrunn og postadresse i Kongsberg

Høgskolen i Sørøst Norge

Aasen var tidligere rektor ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold. Det finnes også tre linjeforeninger ved campusen, som hver for seg fremmer sosial samhold og faglig utvikling. Jusforeningen [73] er for jusstudenter, og arrangerer bl.

I nærheten av campusen ligger også sandvolleybane, ishockeyhall og fotballstadion. Universitetsbygget har bl. Rett ved bygget ligger forskningsparken Vestfold Innovation Park, et møtested for industrielle og akademiske miljøer der kunnskapsutvikling, forskning og nyskapning innen blant annet innenfor mikro- og nanoteknologi og maritime applikasjoner foregår.

Napoli surnadal

USN setter stor pris på anerkjennelsen. Han forteller at pengene som følger prisen skal brukes til å øke kvaliteten ytterligere, og avslører at universitetet har ambisjon om at industrimasteren skal bli anerkjent som Senter for fremragende utdanning.

https://odertal.info/hva-er-fattigdomsgrensen-i-norge-2017.php

Andre opplysninger Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. De som blir innkalt til intervju bes ta med kopi av attester og vitnemål. Til sammen vil høgskolen få 88 bachelorutdanninger, 44 masterutdanninger, 7 doktorgradsprogrammer og 8 campuser Bø, Notodden, Porsgrunn, Rauland, Kongsberg, Hønefoss, Horten og Drammen.

Høgskolen I Sørøst

For enkelte studier blir studenten automatisk semesterregistrert. I tidsbegrensningen på to år inngår ikke utsatt studiestart, midlertidig utestenging eller innvilgede permisjoner.

https://lndc.us/9605.php

Det innvilges ikke forlenget studierett for studier av kortere varighet. Mindre endringer må ikke medføre at studenten blir forsinket i sin progresjon.

HØGSKOLEN SØRØST NORGE Relaterte emner

Forskning ved fakultetene[ rediger rediger kilde ] Forskningen som foregår ved Fakultetet for helse- og sosialvitenskap skjer ofte i samarbeid med offentlige institusjoner og næringsliv. Forskning som foregår ved Fakultetet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag skjer innen områder som bl. USN Handelshøyskolen fokuserer sin forskning rundt temaer som økonomisk analyse, innovasjon og entreprenørskap, politisk kultur, forretningsjus, Management Information Systems, organisasjon og ledelse, markedsføringsledelse. Foto: Stian Kristoffer Sande. USN samarbeider med regionens næringsliv om forsknings-, utviklings- og innovasjonsprosjekter, og ansetter personer fra næringslivet i bistillinger ved institusjonen i tilknytning til slike prosjekter.

Høgskolen Sørøst Norge
HØGSKOLEN SØRØST NORGE Kommentarer:
Forfatter om Høgskolen sørøst norge
Strøm fra Tønsberg
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Kite Boarding. Jeg nyter lese bøker opp ned.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net